פורסם 2009 באפריל 2316 שנים ייתכן מאוד.אולי תוכל להפוך גם את המודם לנתב (מאוד קל ומומלץ אם אתה יכול לשים את ידיך על SPEEDTOUCH) ולשים את הראוטר כBRIDGE או בWAN כמקבל IP בצורה אוטומטית.
פורסם 2009 באפריל 2316 שנים מחבר היה לי STH שלא הסתנכרן במהירות 5 מגהזו הסיבה שבזק החליפו אותו לאזטק.הבנתי שלא כדאי להפוך את ה600E שיתפקד כראוטר.אני אנסה לשדרג FW לנטגיר להכי חדש שיש...אולי יפתור את הבעייה
פורסם 2009 באפריל 2416 שנים אתה מתווכח ומנסה למצוא פתרונות במקום פתרונות שמציעים לךלמה אתה לא מקשיב? אומרים לך ללכת לפי שיטת השלילה כדי לדעת מה כן עובד ומה שנשאר-תקול פשוט תעשה את זה ותראה שהכל הולך יותר חלק
פורסם 2009 באפריל 2416 שנים מחבר עם חייגן מתחבר ללא בעיותעם ראוטר אחר גם מתחבררק עם הנטגיר לא מתחבר מיידית לאורנג'....רק אחרי כמה דקות של נסיונות..מצליח להתחבר.העלתי גרסת FW חדשה....גם לא עוזר....גם HARD RESET לנתב לא עזר.אז הנתב הזה לא מצליח להתחבר מיידית לאורנג'...אז איפה הבעייה?? אצלי או אצלם??
פורסם 2009 באפריל 2416 שנים אם בחייגן הוא לא מתחבר מיידית , באופן עקרוני זה באשמתך , אין באחריותם הציוד שלך.מה שכן אולי צ'יף יש לו רעיון מה הבעיה הבדיוק כי לי לא עולה רעיון למה שנתב יתחבר לאט יותר לספק אחד מאחר.
פורסם 2009 באפריל 2416 שנים מחבר כפי שכתבתי עם חייגן הוא כן מתחבר מיידיתרק עם הנטגיר יש עיכוב של כמה דקות עד שמתחברלא איכפת לי להחליף לנתב אחר, אלא שמה מבטיח לי שנתב חדש לא יתקל באותה בעייה??
פורסם 2009 באפריל 2516 שנים מחבר פתרתי את הבעייה בצורה הבאה:חיברתי נתב WRT54G וכיביתי בו את הרדיו האלחוטי. הנתב הזה מחובר למודם.בנטגיר ביטלתי את החיבור לאינטרנט ואת הDHCP כך שהוא מתפקד רק כAP אלחוטי.בצורה הזאת הלינקסיס מתחבר לאורנג' ללא בעיות.מה שאני רוצה לדעת האם הלינקסיס שטעונה בו קושחה של DD-WRT יעבוד טוב ללא תקיעות כשיש הרבה הורדות בUTORRENT ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.