פורסם 2009 באפריל 2116 שנים משום מה פתאום חצי מהאתרים שאני גולש בהם לא זזים, וחצי טסים.וגם יש בעיות חיבור אקראיות במשחקי רשת.וגם מסנג'ר בשביתה.זה רק אצלי או שעוד מישהו סובל?
פורסם 2009 באפריל 2116 שנים בדיוק באתי לפתוח על זה דיון...יאהו לא עולה, אני לא מצליח להתחבר לשרת של דיאבלו ועוד מלא אתרים לא עולים.
פורסם 2009 באפריל 2116 שנים יאפ-http://download.virtualbox.org/virtualbox/2.2.0/VirtualBox-2.2.0-45846-Win.exeיורד לי על 3 kb/sec קבוע.המסנג'ר לא מתחבר, והרבה מאוד אתרים לא עולים בכלל או עולים בקצב איטי להחריד.014+כבלים.אני מניח שזו תקלה זמנית, ומקווה שתחלוף במהרה.
פורסם 2009 באפריל 2116 שנים בטח תקלה כללית...נראה שמערכת שיחות שלהם בתמיכה קרסה, מתקשרים וישר מקבלים תפוס.
פורסם 2009 באפריל 2116 שנים כן, אצלי גם יש אותה בעיה, אתרים בארץ רצים ואתרים מחו"ל לא זזיםכנ"ל הבעיה עם המסנג'רבזק+בזק בין לאומי
פורסם 2009 באפריל 2116 שנים התקשרתי אליהם עכשיו ומסתבר שיש להם תקלה באחד מציודי התקשורת ולכן מורגשת איטיות באינטרנט.היה מענה בטלפון שהם עובדים על תיקון התקלה.
פורסם 2009 באפריל 2116 שנים כןןןן וזה כבר כמה ימי שאני שולח להם דוחות. הפעם נפל בומבה לכולם לא רק לי, כך שהם לא יכולים להתכחש.
פורסם 2009 באפריל 2116 שנים אם אתם מצליחים למצוא שרת פרוקסי שנמצא בארץ והוא לא של בזק בין לאומי אתם יכולים לגלוש אני לדוגמא רוכב כרגע על הפרוקסי של האונברסיטה (צריך שם משתמש וסיסמא אז זה לא יעזור לכם לצערי)
פורסם 2009 באפריל 2116 שנים 014 + בזק בבזק014 תמיכה יש הודעה מוקלטת על בעיות "צד ג'" ומהנדסים עובדים על פתרון הבעיה. בקיצור, כבר 3 שעות עוד מעט שרק אתרים בארץ עולים, או אתרים מחו"ל שיש להם Mirror בארץ (GOOGLE) מסנג'ר בשביתה... אולי זה הכל לטובה.
פורסם 2009 באפריל 2116 שנים אם אתם מצליחים למצוא שרת פרוקסי שנמצא בארץ והוא לא של בזק בין לאומי אתם יכולים לגלוש אני לדוגמא רוכב כרגע על הפרוקסי של האונברסיטה (צריך שם משתמש וסיסמא אז זה לא יעזור לכם לצערי) וואלה, רעיון מעולה, חוץ ממסנגר זה פותר את שאר הבעיות
פורסם 2009 באפריל 2116 שנים יש תקלה ארצית בHOT (אני 012 +כבלים), לפי מה שהבנתי קרס להם שם משהו שמשבש את האינטרנט בכל הארץ.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.