עבור לתוכן

GTX 295 + 9600 phyx או gtx 285 sli

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

תשמע זה הכסף שלך (או שלא... :) ) ואתה יכול לעשות איתו מה שאתה רוצה , אני חושב שאתה צריך להסתכל על זה אחרת.

זה לא שזה ממש מפריע למישהו שתיקח גם קוואד SLI עם שני 295 רק להסביר שזה מיותר וחבל על הכסף.

להשקיע עכשיו הון קטן על כרטיסי HIGH END שDX11 בפתח זה מיותר , לפי מה שמתוכנן לDX11 הוא אמור להיות מקפצה בביצועים (כולל תמיכה מובנית במעבדים מרובי ליבות ועוד)

לדעתי תיקח 285 אחד ותהנה ממנו (שגם ככה זה מיותר) , זה שהמסך תומך ב2560X1600 זה לא אומר שצריך לשחק ברזול' הזאת.

יש לך שני מסכים שאתה רוצה להשתמש במקביל? 285 יספיק לכל משחק נורמלי בשוק (קרייסיס הוא לא אחד מהם)

הבנתי, ואני אקח את זה לתשומת הלב.

ואם כבר, גם אם DX11 יצא לקראת סוף השנה כמו שהבטיחו, עד מתי יהיו בכלל משחקים שיתמכו בו?

• תגובות 58
  • צפיות 4.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

המלצתי על ה - INNO3D הזולים שכל אחד מהם עולה 870 ש"ח, זוג כאלה עולה כ - 1750 ש"ח שזה לפחות 900 ש"ח פחות מה - GTX 295 ההכי זול שתמצא (כנראה זה ה - TWINTECH שעולה 2650 ש"ח).

כרטיס אחד כזה לוקח 166W, שניים כ - 330W.

GTX 295 לוקח 312W אם לא קראת הודעה קודמת שלי.

אין טעם להשאיר סלוט פנוי וגם SLI של GTX 285 לא ייתן ביצועים הרבה יותר טובים אבל כן יעלה כפול כסף (לפחות 3600 ש"ח) וישרוד אותו הזמן פחות או יותר.

התפיסה שלך לגבי תמורה למחיר טעונה שיפור לדעתי.

פורסם

הבנתי, ואני אקח את זה לתשומת הלב.

ואם כבר, גם אם DX11 יצא לקראת סוף השנה כמו שהבטיחו, עד מתי יהיו בכלל משחקים שיתמכו בו?

זה יקרה לדעתי יותר מהר ממה שאנחנו חושבים...

פורסם

למעשה פיצ'רים חשובים של DX11 כמו compute shaders וניצול ריבוי ליבות יעבדו גם על חומרת DX10.

פורסם
  • מחבר

אז אם נגיד ואני אקנה שני 260 ב SLI, ובעתיד אשדרג את אחד מהם כאשר תהיה תמיכה וצורך ב DX11.

אז איזו גרסה לקנות?

55NM או 65NM 216 או 192?

ראיתי את ה gainward שב 1000 שקל, אבל לפי מבנה המאווררים שלו שיהיו לחוצים ב SLI וצריכת החשמל שלו נראת בשמיים.

פורסם

הייתי לוקח את ה - 192SP בגלל המחיר כי גם ככה לא תראה הבדל בביצועים.

והסברתי לך לגבי צריכת החשמל שהירק ב - 20W גג גבוהה מה - GTX 295.

חוץ, מזה אם אתה באמת קונה ספק 1000W מיותר אתה יכול לשים גם שלושה GTX 285 בקלי קלות.

במקומך הייתי לוקח ספק 900W שעולה הרבה פחות, כמו זה - http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=577

אפשר בקלות לקצץ בחצי מהמחיר של המפרט שאתה בונה בלי לאבד כלום.

נ"ב: שכחתי לשאול בשביל מה אתה צריך FX4600.

פורסם
  • מחבר

הייתי לוקח את ה - 192SP בגלל המחיר כי גם ככה לא תראה הבדל בביצועים.

והסברתי לך לגבי צריכת החשמל שהירק ב - 20W גג גבוהה מה - GTX 295.

חוץ, מזה אם אתה באמת קונה ספק 1000W מיותר אתה יכול לשים גם שלושה GTX 285 בקלי קלות.

במקומך הייתי לוקח ספק 900W שעולה הרבה פחות, כמו זה - http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=577

אפשר בקלות לקצץ בחצי מהמחיר של המפרט שאתה בונה בלי לאבד כלום.

נ"ב: שכחתי לשאול בשביל מה אתה צריך FX4600.

המחשב משמש בין היתר לעריכה גרפית ב maya וב solidworks.

ונבחר ספק 1000W מכמה סיבות.

בין היתר שפשוט לא יהיה צריך להחליף ספק בשנים הקרובות, ובאם נקבל את ה FX4800 במקום מהחברה מחו"ל, וכרטיס זה לוקח כמעט 300W ב load (ו 150W ב idle, ה specs לדרישות שקיבלנו מחו"ל), תוסיף לזה עוד 2 כרטיסי מסך, 5 דיסקים, ואתה כבר מתחיל לתהות האם 850 או 900 יספיק.

דווקא על ה FX לא אני יכול לקבוע ואנחנו מקבלים את הכרטיס בסוף כעובדה (בדיוק כמו שקיבלנו את ה GL לפני שנתיים, מה שעשה לנו לא קצת צרות באותה תקופה).

רק ב idle אני צריך להתמודד עם 450+ באם אני שם שני 260 ו FX.

אם מישהו יחליט לפתוח איזה משחק תוך כדי שהמחשב מבצע rendering לסרטון גרפי, או יחליט לפתוח מצב בחינה למנוע גרפי על מסך 30" תוך כדי, המחשב בקלות יכול להגיע ל 800+, ואני לא רוצה להתחיל להתעסק עם כמה efficient ה PSU והאם הוא לא יקרוס או יגמור את עצמו לדעת.

אולי אני טועה, אבל אני רוצה עוד 10-15%.

פורסם

אני ממש לא חושב שיהיה הבדל אם תשים ספק 900W או 1000W, ה - 100W האלה לא יכריעו כלום.

ואין מצב שמערכת תצרוך כל כך הרבה במנוחה.

הכרטיסים והמעבד יורידו תדרים במצב הזה (אם אני לא טועה כנראה שיהיה צורך לבטל את ה - SLI בדרייבר בשביל שהכרטיסים יורידו תדרים אבל אני לא בטוח בזה כי עוד לא יצא לי להשתמש במערך כזה).

במאמץ מקסימלי אני משער שהמחשב ייקח כ - 550-600W (מתוכם 330W ל - SLI, כ - 120W למעבד והשאר לקשיחים וללוח עם מרווח ביטחון שהוספתי).

כלומר מעבד במאמץ וה - SLI במאמץ (ה - FX לא יתאמץ בזמן משחק וה - SLI בזמן עריכה גרפית אז לא מחברים אותם).

פורסם

כנ"ל לGTX295 אחד , לא?

שהוא בעצם 2 GTX260

עריכה: ההודעה מכוונת להודעה בה דניס אמר ששני GTX260 יספיקו

פורסם

כנ"ל לGTX295 אחד , לא?

שהוא בעצם 2 GTX260

עריכה: ההודעה מכוונת להודעה בה דניס אמר ששני GTX260 יספיקו

לא נכון

שתי 275 GTX הם GTX295 רק שהורידו להם קצת את התדרים כדי להוריד את החום.

לפותח האשכול איזה מסכים יש לך ? הגודל והרזולוציה שלכם

פורסם

לא נכון

כרונולוגית יותר נכון להגיד ש275 הוא חצי 295...

פורסם
  • מחבר

לא נכון

כרגע שני 22", ובהמשך שני 24"

פורסם

כרונולוגית יותר נכון להגיד ש275 הוא חצי 295...

עם קלוקים גבוהים יותר בראשון.

כעיקרון, ב-2560X1600 בא לידי ביטוי היתרון במערכת הזיכרון של ה-HD4870 2X על GTX 295. הראשון מומלץ פה יותר אלא אם חשוב לך הפיזיקה, ואז כמובן GTX 285 SLI של שניים ייתן לך ביצועים מייטביים :)

פורסם

העניין הוא שבמערכת ישב גם quadro, אז לא נראה לי שיהיה רעיון חכם לערבב דריברים של ATI עם NVIDIA

פורסם
  • מחבר

עם קלוקים גבוהים יותר בראשון.

כעיקרון, ב-2560X1600 בא לידי ביטוי היתרון במערכת הזיכרון של ה-HD4870 2X על GTX 295. הראשון מומלץ פה יותר אלא אם חשוב לך הפיזיקה, ואז כמובן GTX 285 SLI של שניים ייתן לך ביצועים מייטביים :)

הייתי יכול להשתמש ב 4870 או הייתי עוד עובד ב XP או ממתין ל windows 7, אבל לצערי אני ממשיך עם ה vista ושם אני לא יכול לערבב סוגי כרטיסים שונים.

ה FX של nvidia נכתב לי, כלומר אני תקוע עם יצרן מסויים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים