עבור לתוכן

GTX 295 + 9600 phyx או gtx 285 sli

Featured Replies

פורסם

אני יודע שה gtx 285 sli נותן יותר מה 295, אבל כמובן עולה יותר, ובאותו מחיר אפשר להוסיף כרטיס שישמש לפיזיקה בלבד (כמובן שלא כל המשחקים דורשים, ורובם לא), ועדיין יהיה לי slot פנוי בלוח אם בשביל עוד כרטיס בעתיד (אם יהיה שווה להוסיף עוד אחד).

כמובן שיהיה אפשר להוסיף בעתיד ל SLI עוד כרטיס, ולעשות 3-way אם יהיה כדאי בעתיד.

• תגובות 58
  • צפיות 4.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

למה אתה צריך כזה דבר? מה רע בלקנות 285 היום ולקנות את המקביל שלו עוד שנתיים?

פורסם

אני יודע שה gtx 285 sli נותן יותר מה 295, אבל כמובן עולה יותר, ובאותו מחיר אפשר להוסיף כרטיס שישמש לפיזיקה בלבד (כמובן שלא כל המשחקים דורשים, ורובם לא), ועדיין יהיה לי slot פנוי בלוח אם בשביל עוד כרטיס בעתיד (אם יהיה שווה להוסיף עוד אחד).

כמובן שיהיה אפשר להוסיף בעתיד ל SLI עוד כרטיס, ולעשות 3-way אם יהיה כדאי בעתיד.

למה לקנות 295 ועוד כרטיס לפיזיקה שבכל הכרטיסים האלה יש תמיכה מובנית בפיזיקה??

מיותר לרכוש SLI של 285 כמו שמיותר לרכוש 295 אם אתה לא עובד ברזולוציות שמעל 1920X1200.

פורסם

ב- 3WAY השלישי בכלל לא נותן ביצועים, הוא בשביל עריכה (/משהו אחר ל-PCIE), כמו כרטיסי ה- QUADRO, לא?

פורסם
  • מחבר

המטרה היא כפולה.

חיבור ל 2560X1600 על מסך 30".

בנוסף עבודה עם שני מסכי 24" ב 1900X1200 כאשר המחשב לא מחובר למסך הגדול.

זה לא במיוחד לשימוש ביתי, אבל בערב כשאף אחד לא במשרד והחברה בא מאוחר, אז אני מעביר שם כמה שעות עם crysis או edge.

מסכיםכבר יש, אבל המחשב הנוכחי לא יכול להגיע לרזולוציות האלו כרגע (הוא מנסה, אבל נשבר בדרך).

ולא, 3-way או quadro לא מיועדים לעריכות.

לעריכה יש לנו כרטיס ייעודי.

פורסם

תראה , לדעתי 2X285 יהיו מעל ומעבר בשבילך , לא יודע כמה אתה מתכוון לשחק על 2560X1600 אבל אם זה יהיה המסך העיקרי שאתה תשחק בו אז תלך על זה.

אם זה לא המסך העיקרי שתשחק בו אז 2X285 יהיו כבר מעל ומעבר (כמו שרשמתי בהתחלה).

ללכת 3WAY זה כבר מוגזם מאוד כנ"ל לגבי QUAD (שני 295 נחשבים קוואד)

פורסם
  • מחבר

סבבה תודה.

אבל עוד שאלה : מה תהיה ההשפעה של ה SLI כאשר אעבוד ב dual monitor?

למרות שראיתי שהדרייברים החדשים עכשיו כן תומכים, האם כאשר אעבוד במסך אחד ואיזה משחק במסך אחר, האם היבוטל ה SLI ואני אעבוד עם כרטיס אחד?

אני יודע של 295 לא תהיה בעיה שכזאת (או שהיא מינורית), אבל האם ה SLI יתמוך בזה ללא בעיות?

פורסם

אני לא יודע אם אתה יכול לעבוד על מסך אחד ולשחק בשני כששניהם מחוברים לאותו מחשב , ברגע שתפעיל משחק הוא אוטומטית ירוץ על שניהם או שהוא יבטל את התצוגה במסך אחד וישאיר תצוגה רק במסך העיקרי.

פורסם
  • מחבר

או כאשר המשחק רץ windowed, בשביל minimize מהיר במקרה ומישהו מחליט להתעלם מהשלט של"brain-storming, do not disturb" :smile1:

בכל מקרה האם יש פגיעה אפשרית בביצועים במצב כזה עם ה SLI לעומת 295?

פורסם

מה המפרט שלך ?

רעיון טפשי לדעתי.

זוג GTX 260 יסתדרו יפה ב - 2560X1600.

פורסם
  • מחבר

מה המפרט שלך ?

רעיון טפשי לדעתי.

זוג GTX 260 יסתדרו יפה ב - 2560X1600.

שני 260 זה כמו 295 עם יד קשורה מאחורי הגב, ועם יותר דרישות לתנאים (כרי, יותר הספק נדרש באותו מחיר). מיותר לגמרי.

זה מה שמתוכנן כרגע :

I7 920 OC

12GB-1600 OC

Asus p6t6 ws rev

1000W (לא סגורים על חברה, שכן תלוי בהצעת המחיר)

בנוסף יהיה כרטיס FX4600 (או 4800 במקרה וה vendor שלנו מארה"ב יתגמש במחיר).

הבעיה היא כרגע האם ללכת על 285-SLI שיתן איכות טובה יותר, או ללכת על 295 ולגנוב מהשכן במשרד ליד כרטיס 9800 מה SLI שלו, ולהגדיר אותו כ physX כדי להוריד קצת מאמץ מה FX.

שתי האופציות האלו הן די דומות במחיר.

פורסם

אתה מדבר שטויות.

שני GTX 260 יעלו 1000 ש"ח פחות מ - GTX 295, אולי יקחו גג 20W יותר כי הם 65NM ומקסימום ייתנו 5% פחות ביצועים.

פורסם

אתה מדבר שטויות.

שני GTX 260 יעלו 1000 ש"ח פחות מ - GTX 295, אולי יקחו גג 20W יותר כי הם 65NM ומקסימום ייתנו 5% פחות ביצועים.

דניס יש גם 260/216 ב55NM ככה שגם בצריכה לא יהיה הבדל והבדלי הביצועים יהיו זניחים.

אם אני לא טועה נעשתה איפשהו ביקורת על השימוש בכרטיסים דו ליבתיים לעומת כרטיסים חד ליבתיים בSLI/CF , אני לא זוכר מה היו התוצאות אבל שווה לבדוק את זה בכל מקרה.

לגבי הכרטיס השלישי , הוא לא יכול להיות מחובר ב3WAY SLI ולהיות מוגדר ככרטיס האצה , אין עדיין אפשרות לעשות היברידיזציה בין כרטיסים שונים.

מה שכן אתה יכול לעשות זה לקנות באיביי או שמישהו מארה"ב יביא לך כרטיס שך AGEIA (שנקנתה ע"י NV ) שיתפקד באופן ייעודי להאצת פיזיקה (למרות שזה מיותר לחלוטין מאחר ויש האצת פיזיקה מובנית בתוך הכרטיסים של NV )

פורסם

אתה בעצם אומר ש 2x GTX275 240sp יתנו מקסימום 5% יותר ביצועים מ- 2x GTX260 192sp ? :nono:

כי gtx275 אחד נותן יותר מ-5% שיפור מ-gtx260 sp216, אז לבטח שיתן עוד יותר שיפור מ-192sp, שלא נדבר על SLI ורזולוציה 2560x1600.

(למען הסר ספק אני לא בא להמליץ על קונפיגורציה זאת או אחרת)

בכל אופן, זה לגבי GTX295 מול GTX295 עם 9800GTX dedicated ל-physx:

http://img.villagephotos.com/p/2005-2/944956/UT3SLivsDed.jpg

http://img.villagephotos.com/p/2005-2/944956/MirrorSLivsDedicated.jpg

רק חבל שהוא השתמש ב-Stereovision אז ה-FPS לא יעלה מעל 60fps \ הרבה יותר נמוך ממה שהוא באמת צריך להיות.

אז תתעלם מה-FPS עצמו ותתיחס יותר להפרשים בין SLI (שזה 295) לבין Dedicated (שזה 295 + 9800GTX)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים