פורסם 2009 באפריל 1916 שנים שלום.יש לי בעיה במחשב ואני לא יודע מהי:המחשב קצת מקרטע לי, והסאונד שאני שומע ממנו נשמע כמו דיסק שרוט: כל הזמן קופץ כזה... כאילו יש לדיסק שריטה או משהו!אני בדקתי ואין לי בעיה במעבד - עשיתי לו בדיקה בשבוע שעבר!מפרט המחשב שלי:inel quad 9400 2.66asus p5qrealtek hd audio320 gb w.dספק כוח 500Wgeforce 9800gt2+2=4 gb kingston 800hetzמערכת הפעלה: xp pro sp3אז מה אפשר לעשות?תודה לעוזרים!
פורסם 2009 באפריל 2016 שנים מחבר CPU שלך עסוקצריך למצוא מי זה שאוכל CPU שלך דרך TASK MANAGER .מה זה TASK MANAGER? ואיך עושים את זה?
פורסם 2009 באפריל 2016 שנים ALT+ CTRL + DELETE מנהל משימות בעיברית, שם אתה תראה את התהליכים, תסדר אותם לפי כמות הזיכרון שכל אחד לוקח, ותראה מה מיותר ותסיים אותו, לפני זה רק תלך ללשונית ביצועים ותראה כמה אחוז מהCPU בשימוש וכמה זיכרון תפוס.
פורסם 2009 באפריל 2016 שנים כמעט.........הזכרון לא מענין בכללמה שמעניין זה הטור CPU שיש שם.הזיכרון כן מעניין, כי אם הוא תפוס יותר מידי בWINXP אז יש סיבה לכך, ותהליכים לא רצויים פועלים ברקע וכך גורמים מלעבד לחשוב שעות נוספות.עכשיו, לגבי הבעייה,יש לזה כמה אופציות היגיוניות,וירוסים/ספייווריםדיסק קשיח תקול/צורך לאחות את הדיסק,התחממות יתרה של המעבד.או מערכת WIN שלא מותקנת כראוי וצריכה לעבור פירמוט כולל.תבדוק את כולן, אם הכל בסדר אז תנסה לפרמט בכדי לשלול הכל, אם גם אחרי הפרמוט זה לא טוב אז נמשיך משם.
פורסם 2009 באפריל 2016 שנים הזכרון באמת חשובאבללא במקרה הזה ![br]פורסם בתאריך: 20.04.2009 בשעה 20:19:20בזמן הזה מעבד בסדר.תריץ תוכנה שכאן.היא לבדוק ולהודיע לך אם בעיה בעומס עם הודאה וצבע אדום אם הוא עסוק.תשים תמונה של תוצאה בפורום.[attachment deleted by admin]
פורסם 2009 באפריל 2016 שנים גם לי היתה בעיה כזאת לא מזמן הפתרון שלי היה שימש בתוכנות לניקוי רג'יסטרי(בסגנון registryfix)נשמע מוזר אבל עובדנסה זאת
פורסם 2009 באפריל 2116 שנים אתה לא מתיחס למה אומרים לך.אתה עושה ומצלם מה שאתה חושב צריך.אז כול טוב - ובהצלחה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.