עבור לתוכן

CM590 באייבורי...

Featured Replies

פורסם

מישהו יודע כמה עולה CM590 באייבורי?? (קנה,התנסה...)

תודה ושבוע טוב!

פורסם

משום מה הם הסירו את המחירים לחלק מהמוצרים...משונה.. :nixweiss:

פורסם

הם הסירו מחירים לכל המארזים בטענה שהם מתחייבים למחיר הנמוך ביותר, בהתחשב שמארז זה משהו שלא דורש אחריות בד"כ אלא אם ממש מדובר בחלק פגום בצורה קטסטרופאלית זה יכול להיות מעניין.

פורסם

הוא עולה באיבורי 300 שקל למה שלו תיקח את ‏CM 690 אחלה מארז ראיתי אותו נראה טוב

פורסם
  • מחבר

מה המחיר שלו בהשוואה ל CM590 (גם באייבורי)???

פורסם

הוא עולה באיבורי 300 שקל למה שלו תיקח את ‏CM 690 אחלה מארז ראיתי אותו נראה טוב

חבל שאתה סתם אומר דברים.. אתה מבלבל אנשים

עולה 285 ש"ח באייבורי.. יכול להיות שיתנו לך גם ב280.

לצורך העניין, קניתי בשבוע שעבר - מארז ממש סבבה חוץ מזה שיש לו יותר מידי פתחים למאווררים (לטעמי) ואני לא רוצה להשאיר את כל אלה שאני לא שם בהם מאווררים פתוחים - עדיין לא מצאתי לזה פיתרון. אה וגם המאוורר עם התאורה הכחולה מקדימה טיפה מציק. עוד בעיה שיכולה להיות לך - משהו שכבר נתקלתי בו - הוא שהכבלים של הספק שלי מתוכננים לרדת למטה ולא לעלות למעלה וזה דרש ממני להפוך את חיבורי החשמל של הSATA כדי לחבר אותם לHD וזה יוצר בעייתיות מבחינת אורך הכבל. (ניתן לפתור אם תהפוך את ההארדיסקים שלך או שתחבר את ההארדדיסק עם מתאם מחיבור חשמל אחר).

פורסם
  • מחבר

אתה אומר את זה כי קנית שם או שאתה יודע שעולה כך?!?!

פורסם

אני אומר כי קניתי..

פורסם

חבל שאתה סתם אומר דברים.. אתה מבלבל אנשים

עולה 285 ש"ח באייבורי.. יכול להיות שיתנו לך גם ב280.

לצורך העניין, קניתי בשבוע שעבר - מארז ממש סבבה חוץ מזה שיש לו יותר מידי פתחים למאווררים (לטעמי) ואני לא רוצה להשאיר את כל אלה שאני לא שם בהם מאווררים פתוחים - עדיין לא מצאתי לזה פיתרון. אה וגם המאוורר עם התאורה הכחולה מקדימה טיפה מציק. עוד בעיה שיכולה להיות לך - משהו שכבר נתקלתי בו - הוא שהכבלים של הספק שלי מתוכננים לרדת למטה ולא לעלות למעלה וזה דרש ממני להפוך את חיבורי החשמל של הSATA כדי לחבר אותם לHD וזה יוצר בעייתיות מבחינת אורך הכבל. (ניתן לפתור אם תהפוך את ההארדיסקים שלך או שתחבר את ההארדדיסק עם מתאם מחיבור חשמל אחר).

אני לא משקר אם אתה לא יודע אז על תגיד סתם כי אחותי קנתה אותו ב300 לפני כמה ימים
פורסם

יש לי הצעת מחיר במייל במקרה :

מארז 590 CENTURION COOLERMASTER שחור 285

96268495.jpg

אם אתה רוצה אני גם אסרוק לך קבלה .. אל תקרא לי שקרן.. אם זה באמת מה שאחותך שילמה אז עבדו עלייה כי אני קניתי בחמישי שלפני שבוע וחצי..

פורסם

איך קיבלת הצעת מחיר במייל?

כשרציתי לקנות מהם מחשב הם אפילו לא נתנו לי הצעת מחיר... בטענה שזה חלק מהמדיניות שלהם

איך הצלחת???

פורסם

האמת שלא עשית שומדבר מיוחד. יצרתי קשר עם מחלקת המכירות שלהם במייל שלי, ביקשתי שיחזרו אליי בכתב ושלחתי מפרט מפורט (כמו שאפשר לראות בתמונה), הוא התקשר אליי וביקש ממני מייל כדי לחזור אליי עם הצעת מחיר - וזהו. :)

פורסם

285 שקלים??? ואוווווו זה ממש ממש זול!!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים