פורסם 2009 באפריל 2316 שנים לא נראה לי הבנת אותי...נגיד אם אני שותה רום עם קולה אז זה לא טוב לשתות אחרי זה וודקה...
פורסם 2009 באפריל 2416 שנים אפטרשוק בהגדרתו הוא "ליקר הדרים",למרות שהוא לא מי יודע מה סמיך..משמע שבעיקרון כל ליקר אחר ברמה אלכוהולית של 30-35 אחוז אמור ללכת איתו יופי..
פורסם 2009 באפריל 2416 שנים אני הרגשתי שיש לאפטר שוק(השחור) מרקם של סירופ כזה. ממש לא הרגיש כמו נוזל צלול.מה אפשר להכין מהאפטר שוק חוץ משוט\סאוור\fizz?בינתיים אני מתלבט אם לקנות דרמבוי, אפטרשוק או אולי מידורי.המידורי עולה כ160 ש"ח והדרמבוי והאפטרשוק כ250(דרמבוי ליטר ואפטרשוק 750). טעמתי את כולם חוץ מהמידורי(ובאפטרשוק ניסיתי רק את השחור והיה ממש טעים)
פורסם 2009 באפריל 2416 שנים מחבר למה שלא את שלושתם האמת אני מתכוון לקנות מידורי ואפטרשוק...דרמבוי יותר מאוחר, אני רוצה לקנות דברים שאפשר לעשות מהם קוקטיילים. אגב כל החלק העליון של הבקבוק וודקה חח נהיה מלא ב "זחל'ה" של חתיכות מסטיק, זה נראה ממש כאילו ירקו את זה פנימה כנראה לזה התכוונו שלאחר ההשריה אני צריך לסנן את המשקה לתוך בקבוק אחר
פורסם 2009 באפריל 2416 שנים מה עם תמונה שלך יא חופרת?חחח חלפינו... מי יוציא 700 שקל על אלכוהולאגב מאיפה אתה מתכוון לקנות ובכמה?
פורסם 2009 באפריל 2416 שנים מחבר חח תיכף נעלה. אממ תראה אם היה לי תכסף ביד היתי קונה למה לא..אז עובדים קצת בשביל זה מאיפה אני מתכוון לקנות אני עוד לא יודע, אולי אני יעשה הזמנה גדולה מהאתר הווינבאר הזה או סאנבאר...נראים טובים וחבר שלי קונה מהם הרבה.
פורסם 2009 באפריל 2416 שנים אז זהו... ש700 שקל על משהו שאני ישתין אחרי חצי שעה לא שווה את ההשקעה.ואל תקנה בוויינבאר הם יקרנים רצח.מידורי אצלם עולה 195 בזמן שבחנות אחרת עולה 160.דרמבוי 700ml עולה אצלם 230 כשבמחיר הזה אפשר לקנות ליטר או 700ml ב190.http://www.goodwines.co.il/64147/%D7%9E%D7%99%D7%93%D7%95%D7%A8%D7%99http://www.goodwines.co.il/64147/%D7%90%D7%A4%D7%98%D7%A8-%D7%A9%D7%95%D7%A7השאלה אם פה מוכרים לחנויות או שאפשר לקנות בודדים.http://drinks4u.allbiz.co.il/Page18261.asp?id=7980
פורסם 2009 באפריל 2616 שנים אם כבר יש פה דיון על אלכוהול, תמיד עניין אותי לדעת איך מכינים ליקר שוקולד.. מישהו ניסה פעם או יודע איך?
פורסם 2009 במאי 416 שנים מחבר טוב אנ מגיע עם קצת עדכונים לאחר מזיגה וסינון, המשקה טיפה עכור אך טעים! אני חושב שהוא עכור בגלל כל התיבול של המסטיק עצמו, לא נראה לי שאפשר לסנן את זה, גם בד סאטן יותר מדי צפוף בשביל זה. [attachment deleted by admin]
פורסם 2009 במאי 416 שנים מחבר תסנן עם בד. אני אומר לך, לקחתי חתיכת סאטן לא עבד היה יותר מדי סמיך כנראה... טוב מה זה משנה זה סבבה גם ככה חח. אם זה יתגלה כהצלחה אני יכין עוד איזה 4-5 כאלו חחח
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.