פורסם 2009 באפריל 1916 שנים אז זהו, שהם לא שמו צ'ייסר ייגר וצ'ייסר אבסינת' וצ'ייסר אפטרשוק.זה ה'שואו' של הדבר. איך שזה נראה וההנאה\משחק של לשתות אותם אחד אחרי השני - אדמה, אש ומים.כמו מנת גורמה קטנה לעומת סטייק ענק וצ'יפס.זה עדיין לא משנה את העובדה שמדובר בצ'ייסרים פשוטים לחלוטין.פותח הדיון שואל על משהו באמת מעניין,משהו ייחודי למדי..
פורסם 2009 באפריל 1916 שנים זה עדיין לא משנה את העובדה שמדובר בצ'ייסרים פשוטים לחלוטין.אלה לא כאלה צייסרים פשוטים. חוץ מזה זה יפה והייתי שמח לשתות את זה כי זה כן מיוחד.חוץ מזה גם "שיתוק" טעים ומפיל ככה שאני לא מבין מה הבעיה עם זה (טוב זה סתם שוט שכבות, ו?)חוץ מזה אני רוצה לראות את פותח התרד עומד בפיצוציה עם בקבוק פינלנדיה של ליטר ומה שזה לא יהיה (כי צריך בקבוק גדול יותר מבקבוק סטוליצ'ניה) ו30 בזוקות.
פורסם 2009 באפריל 1916 שנים מחבר אגב כל הקטע של האלכוהול הוא להיות מיוחד..זה למה לכל ערבוב של מיץ ואלכוהול או סתם סוגים של אלכוהול יש שמות משלהם, אפילו אם הם סתם. והשוטים האלו שהבאת פה בלינק זה אחלה דבר נראה, לא בכל מקום מוזגים את זה ואם נגיד אתה ברמן איפשהו באיזה פאב ובא אלייך איזה בחור "פוצץ אותי" השוטים האלו יהפכו לו תתחת יש שם הרבה אלכוהול אגב אמא תביא היום מהסופר חבילת בזוקות, נשב לסחוט לימונים ולעשות מי סוכר, אחרי זה נעביר לבקבוק גדול יותר כדי שיהיה מקום וניתן לזה איזה שבוע. שבועיים..לפני שאני יפרק את הבקבוק אני אעלה תמונות
פורסם 2009 באפריל 1916 שנים נשמע מאוד מענין הוודקה בזוקה הזאת יעבוד טוב גם עם וודקה זולה ? (סמירנוף,אבסולוט,פינלנדיה) ואם כבר יש נושא פעיל על אלכוהול - אשמח להמלצה על משקה בעל אחוזי אלכוהול גבוהים (30% + ) ש"מחליק" בגרון בלי לסבול ( )
פורסם 2009 באפריל 1916 שנים גם אני חושב שצריך להיות פה תרד אלכוהול.מה דעתך על ברניגר ("יגר דבש") זה מתקתק וכמעט לא מרגישים את האלכוהול (רק טיפה בסוף) וזה 35% אאל"ט.
פורסם 2009 באפריל 1916 שנים לימונצ'לו..ואם אין לי 80 יום,אלא יותר בכיוון של 20 יום מקסימוםיש הצעות נוספות ?
פורסם 2009 באפריל 1916 שנים נשמע מאוד מענין הוודקה בזוקה הזאת יעבוד טוב גם עם וודקה זולה ? (סמירנוף,אבסולוט,פינלנדיה) ואם כבר יש נושא פעיל על אלכוהול - אשמח להמלצה על משקה בעל אחוזי אלכוהול גבוהים (30% + ) ש"מחליק" בגרון בלי לסבול ( ) קשאסה(רום) עם קולה-גם זול,גם טעים לחלוטין,וגם מפוצץ תראש. לא תתצטער.. אבל מה,הסטלה של רום היא מנומנמת משהו...לפחות בשבילי,אבל למרות זאת עדיין שווה..
פורסם 2009 באפריל 1916 שנים מחבר נשמע מאוד מענין הוודקה בזוקה הזאת יעבוד טוב גם עם וודקה זולה ? (סמירנוף,אבסולוט,פינלנדיה) ואם כבר יש נושא פעיל על אלכוהול - אשמח להמלצה על משקה בעל אחוזי אלכוהול גבוהים (30% + ) ש"מחליק" בגרון בלי לסבול ( ) וודקה איכותית נקראת גם פינלנדיה כמובן כפרימיום..אני לא מתכוון על הזולות של ה 30 ש"ח. אלא על האלו של 60+-...זה סבבה..וגם אבסולוט. חבל לגמור בקבוק של גריי גוס 300 ש"ח או איזה קטל 1 על בזוקה לא חשבת אגב ברן ייגר נחמד לגמרי זה המועדף עלי בפאבים לרוב למרות שהתחלתי להיות כוסית ולהזמין כל מיני קוקטיילים שמנת חח. (זה טעים משהו ליגה). רום וקולה לדעתי מגעיל, גם מה שלא יהיה אל תזמיני פרנה ברנקה עם קולה! משחת שיניית קלצ'חה סנסיישן יותר טעימה ממנה! או פרנה בכלל..זוועתי. משהו נחמד אם אתם אוהבים מריר לכו על מרטיני על כל סוגיו.יבש וכו'...או וויסקי סאוור...קצת לכתוב לימון עם איזה 1 וחצי שוט של וויסקי נחמד..אחלה טעם אולי נפתח תראד אלכוהול!? וסטיקי לגביו? אל מי אפשר לפנות בפורום בשביל אישור לזה..? אני אהיה שמח לפתוח
פורסם 2009 באפריל 1916 שנים אגב ברן ייגר נחמד לגמרי זה המועדף עלי בפאבים לרוב למרות שהתחלתי להיות כוסית ולהזמין כל מיני קוקטיילים שמנת חח. (זה טעים משהו ליגה).בזמן האחרון התאהבתי ברוסי לבן. אבל מעצבן אותי המבטים שנאי מקבל מהאנשים שאני מכיר כאילו אני איזה מתרומם או משהו. ותכלס , זה אחד הדברים , מתי שאני אשכרה אוכל לשתות את זה עם שמנת37-42% אני באמת נראה לי אהנה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.