SilentBob פורסם 2009 באפריל 19 Share פורסם 2009 באפריל 19 אז זהו, שהם לא שמו צ'ייסר ייגר וצ'ייסר אבסינת' וצ'ייסר אפטרשוק.זה ה'שואו' של הדבר. איך שזה נראה וההנאה\משחק של לשתות אותם אחד אחרי השני - אדמה, אש ומים.כמו מנת גורמה קטנה לעומת סטייק ענק וצ'יפס.זה עדיין לא משנה את העובדה שמדובר בצ'ייסרים פשוטים לחלוטין.פותח הדיון שואל על משהו באמת מעניין,משהו ייחודי למדי.. קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
david32 פורסם 2009 באפריל 19 Share פורסם 2009 באפריל 19 זה עדיין לא משנה את העובדה שמדובר בצ'ייסרים פשוטים לחלוטין.אלה לא כאלה צייסרים פשוטים. חוץ מזה זה יפה והייתי שמח לשתות את זה כי זה כן מיוחד.חוץ מזה גם "שיתוק" טעים ומפיל ככה שאני לא מבין מה הבעיה עם זה (טוב זה סתם שוט שכבות, ו?)חוץ מזה אני רוצה לראות את פותח התרד עומד בפיצוציה עם בקבוק פינלנדיה של ליטר ומה שזה לא יהיה (כי צריך בקבוק גדול יותר מבקבוק סטוליצ'ניה) ו30 בזוקות. קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
liav12 פורסם 2009 באפריל 19 מחבר Share פורסם 2009 באפריל 19 אגב כל הקטע של האלכוהול הוא להיות מיוחד..זה למה לכל ערבוב של מיץ ואלכוהול או סתם סוגים של אלכוהול יש שמות משלהם, אפילו אם הם סתם. והשוטים האלו שהבאת פה בלינק זה אחלה דבר נראה, לא בכל מקום מוזגים את זה ואם נגיד אתה ברמן איפשהו באיזה פאב ובא אלייך איזה בחור "פוצץ אותי" השוטים האלו יהפכו לו תתחת יש שם הרבה אלכוהול אגב אמא תביא היום מהסופר חבילת בזוקות, נשב לסחוט לימונים ולעשות מי סוכר, אחרי זה נעביר לבקבוק גדול יותר כדי שיהיה מקום וניתן לזה איזה שבוע. שבועיים..לפני שאני יפרק את הבקבוק אני אעלה תמונות קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
david32 פורסם 2009 באפריל 19 Share פורסם 2009 באפריל 19 תשלח גם דוגמיות לחברי הפורום אשר עברו את גיל 18 ומעוניינים. קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
sagi_10 פורסם 2009 באפריל 19 Share פורסם 2009 באפריל 19 נשמע מאוד מענין הוודקה בזוקה הזאת יעבוד טוב גם עם וודקה זולה ? (סמירנוף,אבסולוט,פינלנדיה) ואם כבר יש נושא פעיל על אלכוהול - אשמח להמלצה על משקה בעל אחוזי אלכוהול גבוהים (30% + ) ש"מחליק" בגרון בלי לסבול ( ) קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
david32 פורסם 2009 באפריל 19 Share פורסם 2009 באפריל 19 גם אני חושב שצריך להיות פה תרד אלכוהול.מה דעתך על ברניגר ("יגר דבש") זה מתקתק וכמעט לא מרגישים את האלכוהול (רק טיפה בסוף) וזה 35% אאל"ט. קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
sagi_10 פורסם 2009 באפריל 19 Share פורסם 2009 באפריל 19 ייגר דבש זה מעולה ומוכר אני חיפשתי יותר משהו להכין בבית,בשביל ההתנסות קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
Yossarian22 פורסם 2009 באפריל 19 Share פורסם 2009 באפריל 19 לימונצ'לו.. קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
sagi_10 פורסם 2009 באפריל 19 Share פורסם 2009 באפריל 19 לימונצ'לו..ואם אין לי 80 יום,אלא יותר בכיוון של 20 יום מקסימוםיש הצעות נוספות ? קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
SilentBob פורסם 2009 באפריל 19 Share פורסם 2009 באפריל 19 נשמע מאוד מענין הוודקה בזוקה הזאת יעבוד טוב גם עם וודקה זולה ? (סמירנוף,אבסולוט,פינלנדיה) ואם כבר יש נושא פעיל על אלכוהול - אשמח להמלצה על משקה בעל אחוזי אלכוהול גבוהים (30% + ) ש"מחליק" בגרון בלי לסבול ( ) קשאסה(רום) עם קולה-גם זול,גם טעים לחלוטין,וגם מפוצץ תראש. לא תתצטער.. אבל מה,הסטלה של רום היא מנומנמת משהו...לפחות בשבילי,אבל למרות זאת עדיין שווה.. קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
liav12 פורסם 2009 באפריל 19 מחבר Share פורסם 2009 באפריל 19 נשמע מאוד מענין הוודקה בזוקה הזאת יעבוד טוב גם עם וודקה זולה ? (סמירנוף,אבסולוט,פינלנדיה) ואם כבר יש נושא פעיל על אלכוהול - אשמח להמלצה על משקה בעל אחוזי אלכוהול גבוהים (30% + ) ש"מחליק" בגרון בלי לסבול ( ) וודקה איכותית נקראת גם פינלנדיה כמובן כפרימיום..אני לא מתכוון על הזולות של ה 30 ש"ח. אלא על האלו של 60+-...זה סבבה..וגם אבסולוט. חבל לגמור בקבוק של גריי גוס 300 ש"ח או איזה קטל 1 על בזוקה לא חשבת אגב ברן ייגר נחמד לגמרי זה המועדף עלי בפאבים לרוב למרות שהתחלתי להיות כוסית ולהזמין כל מיני קוקטיילים שמנת חח. (זה טעים משהו ליגה). רום וקולה לדעתי מגעיל, גם מה שלא יהיה אל תזמיני פרנה ברנקה עם קולה! משחת שיניית קלצ'חה סנסיישן יותר טעימה ממנה! או פרנה בכלל..זוועתי. משהו נחמד אם אתם אוהבים מריר לכו על מרטיני על כל סוגיו.יבש וכו'...או וויסקי סאוור...קצת לכתוב לימון עם איזה 1 וחצי שוט של וויסקי נחמד..אחלה טעם אולי נפתח תראד אלכוהול!? וסטיקי לגביו? אל מי אפשר לפנות בפורום בשביל אישור לזה..? אני אהיה שמח לפתוח קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
Shoko פורסם 2009 באפריל 19 Share פורסם 2009 באפריל 19 ואן גוך אספרסו כפול טעים עלי לא ממש השפיע אבל על בני דודים שלי כן קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
liav12 פורסם 2009 באפריל 19 מחבר Share פורסם 2009 באפריל 19 ואן גוך זו וודקה מעולה...יקרה. קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
Aternus פורסם 2009 באפריל 19 Share פורסם 2009 באפריל 19 עזבו אותכם מאלכוהול, תשחקו קריסיס קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
david32 פורסם 2009 באפריל 19 Share פורסם 2009 באפריל 19 אגב ברן ייגר נחמד לגמרי זה המועדף עלי בפאבים לרוב למרות שהתחלתי להיות כוסית ולהזמין כל מיני קוקטיילים שמנת חח. (זה טעים משהו ליגה).בזמן האחרון התאהבתי ברוסי לבן. אבל מעצבן אותי המבטים שנאי מקבל מהאנשים שאני מכיר כאילו אני איזה מתרומם או משהו. ותכלס , זה אחד הדברים , מתי שאני אשכרה אוכל לשתות את זה עם שמנת37-42% אני באמת נראה לי אהנה. קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
Recommended Posts
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.