עבור לתוכן

וודקה בזוקה, עריכה, תמונות חדשות ע"מ 18 :)

Featured Replies

פורסם

אהלן,

אני צריך להכין איזה פרוייקט קטן לקראת סוף קורס ברמנים, בכל מקרה סתם עלה לי לראש להכין את הוודקה בזוקה שבמקרה שמעתי עליה.

הבנתי שזה נוסה הרבה עם סטולי ויש לי בבית סטולי..

בכל מקה מישהו ניסה פעם ויכול לתת דעה אם זה נחמד / טעים?

נשמע לי רעיון סבבה...

גם קראתי באינטרנט ומצאתי מתכונים שונים לזה, אז אם מישהו יכול לתת את המתכון שהוא מכיר יהיה נחמד עוד יותר.

:)

  • תגובות 170
  • צפיות 21.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

וודקה בטעם מסטיק בזוקה או וודקה שאחרי שתשתה אותה תרגיש שהטיסו אותך על בזוקה? :nixweiss:

פורסם
  • מחבר

:lol:

לא אני רציני ממש וודקה בזוקה...

משרים את המסטיקים בתוך הוודקה לאיזה שבועיים ככה הם מפרישים את כל הטעם לוודקה (איכותית כמובן לא סתם זבל)

ואחרי זה מסננים...רציתי לדעת אם מישהו ניסה את זה אי פעם..אם זה ממש שווה את זה כי בא לי להכין. :P

פורסם

לא יותר פשוט להוסיף לוודקה סירופ בטעם הזה?

פורסם

תכין משקה בשם "זומבי"

פורסם
  • מחבר

מה זה זומבי חח

ולא לא יותר קל לשים סירופ כי הסירופ לא מושרה בפנים וזה חומרים אחרים, כל הפואנטה לעשות את זה עם מסטיקים בשביל הקורס...להביא תבקבוק ולפחלץ אותו ביום הסיום.

פורסם

וודקה בזוקה (Vodka Bazooka) הוא ליקר פשוט מאוד להכנה, מתוק וטעים, וללא ספק כזה שאם היה נמכר באופן מסחרי, היה כובש את לבבם של חובבי ליקרים רבים (ונוסטלגיים).

מרכיבים

1 בקבוק וודקה (מתכון זה נוסה על סטוליצ'ניה)

25-30 יחידות של מסטיק בזוקה

50 מ"ל מיץ לימון סחוט טבעי

50 מ"ל מי סוכר

אופן ההכנה

תחילה יש להעביר את הוודקה אל בקבוק גדול יותר (בקבוק ליטר אמור להספיק).

עיקר המלאכה היא בפתיחת האריזות של כל המסטיקים... יש להכניס לבקבוק את כל היחידות, ולאחר מכן למזוג את מיץ הלימון ומי הסוכר.

את הוודקה עם המסטיקים יש לאחסן במקום מוצל למשך שבוע עד 10 ימים. לאחר תקופת ההשרייה יש לסנן היטב באמצעות בד צפוף, על מנת להסיר את כל המשקעים.

מצוטט מאלכוהולפדיה

יש גם שיטה שנייה...להמיס את המסטיקים בסיר, אבל אני חושב שההשרייה ייתן אפקט יותר מוצלח

פורסם

זה קצת פשוט מידי בשביל "פרוייקט סיום" או מה שזה לא יהיה... לא?

וזומבי זה משקה שהוא בעיקרון טקילה עם עוד מלא ליקרים אחרים כך שאתה לא מרגיש את האלכוהול אבל שאתה מנסה לקום אחרי כמה כוסות אתה דיי מופתע ונופל

פורסם

אפרופו קוקטיילים, זה נראה מספיק מתוחכם ומקורי לפרוייקט סיום:

"צ'ייסר חדש שפיתחתי -

הקוקטיל מושפע מFLATLINER למי שמכיר. בFLATLINER מוזגים בתוך כוס דאבל שוט חצי סמבוקה וחצי טקילה (הטקילה בהצפה כמובן)...ואז מטפטים מספר טיפות של טבסקו. בגלל המשקל הסגולי הטבסקו נעצר בדיוק באמצע הכוס...נורא יפה.

התאנים של מרק

למטה פיג'לינג, למעלה רום לבן + טיפות טבסקו.

טעים טעים"

פורסם
  • מחבר

אחלה רעיונות אני אנסה אותם גם :xyxthumbs:

הפרוייקט סיום זה לא איזה משהו רציני, פשוט סתם לעשות איזה דבר נחמד הקשור לאלכוהול

אגב 2 חברה שהיו בקורס הזה לפני כמה שנים +- הם אלו שהמציאו את המשקה Y צ'ילי, הביאו אותו לקורס בהתחלה בתור סתם איזה משהו נחמד ואז זה התחיל לרוץ טוב בחנויות ומסיבות, במיוחד בפורום :lol:

פורסם

וודקה בזוקה?

עזוב אותך שטויות. בוא תכין דברים קצת יותר מגניבים.

קח

פורסם
  • מחבר

ואוו

אני בטוח שהוא ישן טוב אחרי זה.

לא זיהיתי את כל המשקאות שהוא שם בפנים, איפה המתכון?? :smile1:

פורסם

אם אני לא טועה,

אדמה - 42below Passion Fruit>Midori>Baileys

אש - Tabasco>White Sambuca>grenadine

מים - De Kuyper Creme de Cacao White>Cinnamon Powder

בתמורה למתכון אני רוצה בקבוק 1 ליטר דרמבוי במחיר פיגוז ;D

פורסם

וודקה בזוקה?

עזוב אותך שטויות. בוא תכין דברים קצת יותר מגניבים.

קח

אפשר לשאול מה כל כך מגניב בזה?

בלי להתלהם יותר מדי או משהו..אבל מה? משקאות רגילים לגמרי...מזל שלא שמו לו צ'ייסר ייגר,צ'ייסר אבסינט וצ'ייסר אפטרשוק ואמרו תערבב בפה..

פורסם

אפשר לשאול מה כל כך מגניב בזה?

בלי להתלהם יותר מדי או משהו..אבל מה? משקאות רגילים לגמרי...מזל שלא שמו לו צ'ייסר ייגר,צ'ייסר אבסינט וצ'ייסר אפטרשוק ואמרו תערבב בפה..

אז זהו, שהם לא שמו צ'ייסר ייגר וצ'ייסר אבסינת' וצ'ייסר אפטרשוק.

זה ה'שואו' של הדבר. איך שזה נראה וההנאה\משחק של לשתות אותם אחד אחרי השני - אדמה, אש ומים.

כמו מנת גורמה קטנה לעומת סטייק ענק וצ'יפס.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים