פורסם 2009 באפריל 1816 שנים אהלן, אני צריך להכין איזה פרוייקט קטן לקראת סוף קורס ברמנים, בכל מקרה סתם עלה לי לראש להכין את הוודקה בזוקה שבמקרה שמעתי עליה. הבנתי שזה נוסה הרבה עם סטולי ויש לי בבית סטולי.. בכל מקה מישהו ניסה פעם ויכול לתת דעה אם זה נחמד / טעים? נשמע לי רעיון סבבה... גם קראתי באינטרנט ומצאתי מתכונים שונים לזה, אז אם מישהו יכול לתת את המתכון שהוא מכיר יהיה נחמד עוד יותר.
פורסם 2009 באפריל 1816 שנים וודקה בטעם מסטיק בזוקה או וודקה שאחרי שתשתה אותה תרגיש שהטיסו אותך על בזוקה?
פורסם 2009 באפריל 1816 שנים מחבר לא אני רציני ממש וודקה בזוקה... משרים את המסטיקים בתוך הוודקה לאיזה שבועיים ככה הם מפרישים את כל הטעם לוודקה (איכותית כמובן לא סתם זבל) ואחרי זה מסננים...רציתי לדעת אם מישהו ניסה את זה אי פעם..אם זה ממש שווה את זה כי בא לי להכין.
פורסם 2009 באפריל 1816 שנים מחבר מה זה זומבי חחולא לא יותר קל לשים סירופ כי הסירופ לא מושרה בפנים וזה חומרים אחרים, כל הפואנטה לעשות את זה עם מסטיקים בשביל הקורס...להביא תבקבוק ולפחלץ אותו ביום הסיום.
פורסם 2009 באפריל 1816 שנים וודקה בזוקה (Vodka Bazooka) הוא ליקר פשוט מאוד להכנה, מתוק וטעים, וללא ספק כזה שאם היה נמכר באופן מסחרי, היה כובש את לבבם של חובבי ליקרים רבים (ונוסטלגיים). מרכיבים1 בקבוק וודקה (מתכון זה נוסה על סטוליצ'ניה) 25-30 יחידות של מסטיק בזוקה 50 מ"ל מיץ לימון סחוט טבעי 50 מ"ל מי סוכר אופן ההכנהתחילה יש להעביר את הוודקה אל בקבוק גדול יותר (בקבוק ליטר אמור להספיק). עיקר המלאכה היא בפתיחת האריזות של כל המסטיקים... יש להכניס לבקבוק את כל היחידות, ולאחר מכן למזוג את מיץ הלימון ומי הסוכר. את הוודקה עם המסטיקים יש לאחסן במקום מוצל למשך שבוע עד 10 ימים. לאחר תקופת ההשרייה יש לסנן היטב באמצעות בד צפוף, על מנת להסיר את כל המשקעים. מצוטט מאלכוהולפדיהיש גם שיטה שנייה...להמיס את המסטיקים בסיר, אבל אני חושב שההשרייה ייתן אפקט יותר מוצלח
פורסם 2009 באפריל 1816 שנים זה קצת פשוט מידי בשביל "פרוייקט סיום" או מה שזה לא יהיה... לא?וזומבי זה משקה שהוא בעיקרון טקילה עם עוד מלא ליקרים אחרים כך שאתה לא מרגיש את האלכוהול אבל שאתה מנסה לקום אחרי כמה כוסות אתה דיי מופתע ונופל
פורסם 2009 באפריל 1816 שנים אפרופו קוקטיילים, זה נראה מספיק מתוחכם ומקורי לפרוייקט סיום:"צ'ייסר חדש שפיתחתי -הקוקטיל מושפע מFLATLINER למי שמכיר. בFLATLINER מוזגים בתוך כוס דאבל שוט חצי סמבוקה וחצי טקילה (הטקילה בהצפה כמובן)...ואז מטפטים מספר טיפות של טבסקו. בגלל המשקל הסגולי הטבסקו נעצר בדיוק באמצע הכוס...נורא יפה. התאנים של מרק למטה פיג'לינג, למעלה רום לבן + טיפות טבסקו. טעים טעים"
פורסם 2009 באפריל 1816 שנים מחבר אחלה רעיונות אני אנסה אותם גם הפרוייקט סיום זה לא איזה משהו רציני, פשוט סתם לעשות איזה דבר נחמד הקשור לאלכוהול אגב 2 חברה שהיו בקורס הזה לפני כמה שנים +- הם אלו שהמציאו את המשקה Y צ'ילי, הביאו אותו לקורס בהתחלה בתור סתם איזה משהו נחמד ואז זה התחיל לרוץ טוב בחנויות ומסיבות, במיוחד בפורום
פורסם 2009 באפריל 1916 שנים מחבר ואוו אני בטוח שהוא ישן טוב אחרי זה. לא זיהיתי את כל המשקאות שהוא שם בפנים, איפה המתכון??
פורסם 2009 באפריל 1916 שנים אם אני לא טועה,אדמה - 42below Passion Fruit>Midori>Baileysאש - Tabasco>White Sambuca>grenadineמים - De Kuyper Creme de Cacao White>Cinnamon Powderבתמורה למתכון אני רוצה בקבוק 1 ליטר דרמבוי במחיר פיגוז ;D
פורסם 2009 באפריל 1916 שנים וודקה בזוקה? עזוב אותך שטויות. בוא תכין דברים קצת יותר מגניבים. קח אפשר לשאול מה כל כך מגניב בזה? בלי להתלהם יותר מדי או משהו..אבל מה? משקאות רגילים לגמרי...מזל שלא שמו לו צ'ייסר ייגר,צ'ייסר אבסינט וצ'ייסר אפטרשוק ואמרו תערבב בפה..
פורסם 2009 באפריל 1916 שנים אפשר לשאול מה כל כך מגניב בזה?בלי להתלהם יותר מדי או משהו..אבל מה? משקאות רגילים לגמרי...מזל שלא שמו לו צ'ייסר ייגר,צ'ייסר אבסינט וצ'ייסר אפטרשוק ואמרו תערבב בפה..אז זהו, שהם לא שמו צ'ייסר ייגר וצ'ייסר אבסינת' וצ'ייסר אפטרשוק.זה ה'שואו' של הדבר. איך שזה נראה וההנאה\משחק של לשתות אותם אחד אחרי השני - אדמה, אש ומים.כמו מנת גורמה קטנה לעומת סטייק ענק וצ'יפס.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.