עבור לתוכן

connection interrupted - מה עושים?

Featured Replies

פורסם

אהלן,

יש לי לאחרונה את בעית ה connection interrupted, קראתי את האשכול כאן בעבר עם הבעיה של בזק בין לאומי (שהיא גם הספקית שלי) והבעיה הנוכחית.

ההבדל הוא שאין לי את שירות ההגנה סיפטינט ובחיים לא היה לי אך לאחרונה זה התחיל לצוץ בשני הדפדפנים IE+FF.

יש לי ראוטר של לינקסיס עם DD-WRT ומודם RTA 1320A, חיברתי ישירות למודם אותו הדבר, שמתי DNS ידנית, פינגים, טרייסים, ביטול אנטי וירוס + פיירואל, איפוס דפדפנים אפילו פירמוט וזה עדיין לא נפתר, בבזק בין לאומי לא פותרים את העניין הם "שינו לי ניתוב" - זה מצחיק כי זה מה שהייתי אומר פעם ללקוחות שלי (לא נרחיב יותר מדי :xyxthumbs: ).

בכל מקרה אני לא יודע מה לעשות המצב מאוד מוזר, רציתי לשאול אם למשהו יש רעיון?

פורסם

תתקשר לתמיכה שלהם.

ותנסה גם אקספון

פורסם
  • מחבר

תתקשר לתמיכה שלהם.

ותנסה גם אקספון

כנראה שלמפיצים של אקספון אין בושה? כנראה לא קראת את ההודעה ובאת להמליץ רק אל "אקספון".

פורסם

גם אם אתה חושב שאין לך safenet זה עדיין לא אומר שבאמת אין לך אז 5 דקות עם המוקד שלהם לפחות יגרמו לך להיות בטוח לגבי זה.

פורסם

תתחבר לספק אחר,

אם אתה רוצה אני יכול אולי להשיג שם משתמש

ותראה אם זה אותו דבר בספק אחר ,

כי נשמע שזה לא תקלה פנימית, אבל בכל זאת, יכול להיות שכן

ועוד משהו, בדוק באתרי SSL אם המצב כך,

למשל, האתר של בנק הפועלים

פורסם
  • מחבר

גם אם אתה חושב שאין לך safenet זה עדיין לא אומר שבאמת אין לך אז 5 דקות עם המוקד שלהם לפחות יגרמו לך להיות בטוח לגבי זה.

אין לי זה נדבר עם התמיכה הטכנית.

לגבי הספק אחר אני כרגע על יוזר של 012 כבר 12 שעות לא היה כלום.

פורסם

תבקש הקמה מחדש של היוזר בספק

פורסם

כנראה שלמפיצים של אקספון אין בושה? כנראה לא קראת את ההודעה ובאת להמליץ רק אל "אקספון".

אני לא מפיץ.

אמרתי "דבר עם התמיכה" ! משלמים על זה לא ? אז למה אנשים קודם פונים לפה ?

ב.הצעתי אקספון בכוונה שזה יהיה לבדיקה איפה הבעיה - אני תומך בשיטת השלילה כמו שבעזרתם שללתי את בזק בינלאומי שאגב עולה לי יותר יקר אקספון

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים