פורסם 2009 באפריל 1716 שנים מחבר אבל המצנם הוא הנפגע , הוא לא יכול להיות הנושא ?מדובר על מצנם שהותקף על ידי אוגר , שבמקרה היה זועם ?רק לי זה נשמע הגיוני ?מדברים על המצנם בסופו של דבר , ומה שקרה לו .זה שמתארים את התהליך , זה לא מחייב , לא ?
פורסם 2009 באפריל 1716 שנים כרסם זה הנשוא (פועל) ומצנם זה המושא (משלים פועל)כדי שהמצנם יהיה הנושא, אזהמצנם כורסם ע"י אוגר זועם
פורסם 2009 באפריל 1716 שנים מחבר ואם אני רוצה את המצנם בתור נושא , איך אני אמור לעזאזל לסובב את המשפט הזה ?
פורסם 2009 באפריל 1716 שנים לחילופין, אפשר לומר שהמצנם הוא הנושא, והאוגר (הזועם) הוא המושא - כלומר, המשפט נקרא כמו "מצנם כרסם אוגר זועם" (מותר לעשות דברים כאלה בעברית).
פורסם 2009 באפריל 1716 שנים מחבר שפה מפגרת ...לא יודע , הייתי הופך את זה למצנם זועם צינם אוגר , אבל אז זה לא היה כזה מתחרז ... :-X
פורסם 2009 באפריל 1716 שנים לחילופין, אפשר לומר שהמצנם הוא הנושא, והאוגר (הזועם) הוא המושא - כלומר, המשפט נקרא כמו "מצנם כרסם אוגר זועם" (מותר לעשות דברים כאלה בעברית). חח, מעניין אם זה קביל בבגרות..
פורסם 2009 באפריל 1716 שנים מחבר אם לא נאה לך... תוכל לתרגם את המשפט הזה לאוקראינית' date=' עבור כולנו, שנלמד...[/quote']אל תתפוס אותי על המילה , אבל בבקשה :Hamster похмурі повідомлення тостер
פורסם 2009 באפריל 1716 שנים אוייי... הת'ראדים מהסוג הזה מעוררים בי תובנות עתיקות. :screwy::screwy: :screwy::screwy: עדיין יש לי את זה...
פורסם 2009 באפריל 1716 שנים אבל המצנם הוא הנפגע , הוא לא יכול להיות הנושא ? מדובר על מצנם שהותקף על ידי אוגר , שבמקרה היה זועם ? רק לי זה נשמע הגיוני ? מדברים על המצנם בסופו של דבר , ומה שקרה לו . זה שמתארים את התהליך , זה לא מחייב , לא ? :lol: זו אחת הוהדעות הכי הזויות שקראתי בפורומים...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.