פורסם 2009 באפריל 1616 שנים כרטיס מסך ASUS ENGTX260 896M באתר של NVIDIA נדרש 500W עבור הכרטיסלפעמים בעת כניסה למערכת ההפעלה הכרטיס מסך לא מזוהה ואז אני רואה תצוגת ברירת מחדל של כרטיס VGA ברזולוציה נמוכה"CAN NOT FIND ASUS GRAPHIC CARD"ולפעמים בצורה תקינה ואיכותיתחשבתי שיש בעייה של תאימות בין כ.מסך ללוח אם בדקתי BIOS - תקין , מוגדר כרטיס גרפי ביציאת PCIE x16-1 ( חריץ הכרטיס בלוח אם )ניסית מערכות הפעלה שונות - עבד לסרוגיןכיביתי את התאורה של המארז - עבד לסירוגין*** מסקנה שלי שספק כח חזק יותר יפתור את הבעייה - מה אתם אומרים ???? יש כיוונים נוספים ?יש לי מערכת הפעלה VISTA ULTIMATE 32BITמחשב:מעבד INTEL I7-920 2.66Mhzזכרון OCZ 2X2GB 1600Mhzלוח אם GIGABYTE GA-EX58 UD3Rספק כח SPIRE 550Wמארז EZ-COOL 25CM FAN
פורסם 2009 באפריל 1616 שנים אני לא יודע אם לאמת את דבריך או לא.אבל איך אתה מסיק מסקנה חד משמעית מהמשפט "עובד לסירוגין".זה כמו להגיד הנעתי את הרכב עבד לי הכרטיס מסך בבית לסירוגין - מסקנה שהגעתי - יש להניע כל פעם את האוטו לפני שאני הולך לבית להדליק.אתה מוזמן לנסות עם ספק אחר - כמו שאומרים שיטת השלילה
פורסם 2009 באפריל 1616 שנים מחבר לא מסקנה אבל זה הכיוון בלוח אם הפעלתי ניסית ההגדרות FAIL-SAFE ואז זה הסתדר (אני מניח שזה מופיע גם אצלך . לוח אם של GIGABYTE)בין היתר זה מפעיל פחות משאבים כלומר פחות צריכת חשמלדרך אגבמה סוג הכרטיס מסך שלך ?
פורסם 2009 באפריל 1916 שנים ניסית למחוק לחלוטין את הדרייבר עם DRIVER CLEANER PRO?לאחר המחיקה סגור את המחשב והוצא את הכרטיס מהתושבת שלולאחר מכן לחץ על המתג לכיבוי ספק הכוחלחץ על כפתור הדלקת המחשבלאחר מכן חבר את הכרטיס כרגיל והפעל מחדש את המתג שבספקהדלק את המחשב והתקן דרייבריםמקווה שזה יעזור לך.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.