עבור לתוכן

בעיית מסכים כחולים שמסרבת להיעלם

Featured Replies

פורסם

בוקר טוב

חברה כבר תקופה ארוכה שיש לי בעיה של מסכים כחולים ברגע שאני מכבה/מדליק את המחשב לא עולה הווינדוס אלה מסך כחול עם שגיאות

דברתי פה בפורום ואמרו לי לעדכן דרייברים לעשות סריקת וירוסים להחליף אנטי וירוס כל אלה לא עזרו והבעיה לא עוזבת אותי

אחרי המסך הכחול אני פשוט עושה ריסט והמחשב עולה לחלונות והווינדוס מעלה לי חלון עם פיתרון אפשרי לבעיה:

gvnlzygtmemo.jpg

לפי מה שהוא אומר זה בדיוק מה שעשיתי בעבר ואין לי מושג פשוט איך אני פותר את זה...

מי שיכול לעזור אני אשמח

תודה וחג שמח

פורסם

תנסה לנתק את כל מה שמחובר למחשב חוץ ממקלדת ועכבר ולנסות להפעיל אותו מחדש. אם זה לא יעזור לנתק כרטיסים וזיכרונות חוץ ממה שאתה חייב כדי להפעיל את המחשב ותראה אם זה עוד קורה.

פורסם

מה כתוב במסך כחול ?

תכתוב לנו כל מה שיש למתה במסך אחרי ה **STOP ועד לסוף החלון הכחול.

פורסם

מה המפרט של המחשב? מערכת ההפעלה?

מתי התחילה הבעיה? עשית שדרוג? חיברת משהו חדש? התקנת איזה עדכון (מוגדרים עדכונים אוטומטיים)?

פורסם

BSOD זה אחד הדברים הכי מעצבנים שיש, כטיפ אני יכול לומר לך שכל הכיתוב בהודעה שווה לתוצאה שתמצא בגוגל לשאלה:

היכן בנלאדן נמצא...?

לעצם העיניין: תנסה קודם לבצע בדיקה לזיכרונות עם תוכנת MEMTEST, אם הזכרונות תקינים תמשיך לעשות בדיקה לכונן הקשיח עם תוכנה של החברה שיש לך(ניתן למצוא באתר).

התקנה נקיה של מערכת ההפעלה יכולה לעזור ולפתור את הבעיה.

אם אחרי התקנת מערכת הפעלה (חוקית), תוצאה שלילית לאי תקינות הזכרונות ובדיקה של הכונן קשיח עדין יש לך את הבעיה

אזי הייתי הולך לכיוון של לוח אם.

חשוב שבעת הבדיקות אל תחבר כל התקן נוסף למחשב, כלומר לא כרטיסי רשת, כרטיסי הרחבה, כוננים חיצוניים וכו'.

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

אני מגיב בגלל שאני בצבא ואני חוזר רק מידי שבועיים-3 שבועות הבייתה

רציתי להגיד ששום דבר לא עוזר ולא בא לי לפרמט הכל

כל פעם שאני מכבה את המחשב בא לי החלון הכחול והמציק הזה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים