עבור לתוכן

הקמת רשת ביתית דרך תשתית החשמל

Featured Replies

פורסם

האם אני מבין נכון, ומכשירים כמו זה יאפשרו לי להקים רשת ביתית שנעזרת ברשת החשמל הביתית שלי? (איך מתאם אחד ימצא את השני?)

בקיצור, לפי מה שהבנתי, אני מחבר את אחד מהם לנתב שמחובר לאינטרנט, ולשקע החשמל, ואז מחבר שני לרשת החשמל והוא מאפשר לי להתחבר לאינטרנט גם כן. (דרך הרשת החשמלית, המתאם השני, ודרך הנתב המקורי)

זה נשמע נפלא. זה גם מציאותי?

פורסם

בהחלט עובד....

התקנתי כזה לחבר לפני מספר חודשים (היה באייבורי במבצע)

התקנה פשוטה ועובד מהר.

חשוב לוודא רק ששני השקעים יושבים על אותה פאזה.

בהרבה בתים יש היום חיבור תלת פאזי, שני המתאמים צריכים להיות מחוברים על אותה פאזה אחרת לא ימצאו אחד את השני.

פורסם
  • מחבר

בהחלט עובד....

התקנתי כזה לחבר לפני מספר חודשים (היה באייבורי במבצע)

התקנה פשוטה ועובד מהר.

חשוב לוודא רק ששני השקעים יושבים על אותה פאזה.

בהרבה בתים יש היום חיבור תלת פאזי, שני המתאמים צריכים להיות מחוברים על אותה פאזה אחרת לא ימצאו אחד את השני.

אני לא ממש בטוח מה המשמעות של חיבור תלת או דו פאזי, אבל אצלי יש דו פאזי. זה טוב או רע?

אתה יכול לקרוא כאן http://www.netcheif.com/Reviews/HL105E/HL105E.htm סקירה על המוצר של IVORY.

סקירה מעניינת מאד. טוב לשמוע שקיימות טכנולוגיות דומות הנעזרות ברשת הטלפון (ובוודאי גם בכבלים). אם הייתי יודע את זה בעבר, הייתי מקים בבית רשת כזו במקום רשת אלחוטית לא אמינה. אם אבחר בפתרון החשמלי ולא הטלפוני, אני חושב שאחכה למכשירים התומכים בתקנים המתקדמים יותר המצוינים בכתבה (Home Plug AV ו-Home Plug BPL).

בכל מקרה, נראה ש-Ivory הורידו את המוצר מהמדפים.

אתה מכיר ספקים נוספים לרכיבים מסוג זה?

מה עם HPNA3-FLTR ? האם ניתן להשתמש בו באותו האופן על מנת להקים רשת דרך תשתית הטלפון? (חיבור מתאם אחד לקיר ולנתב, וחיבור שני למחשב?) הוא זול בהרבה מהמתאמים החשמליים.

פורסם

זה רק פילטר -- הוא לא יעזור לך במאומה ללא המתאמים החשמליים. לגבי מתאמי HOME PLUG -- בדוק ב-ZAP.

פורסם
  • מחבר

תחת איזה קטגוריה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים