עבור לתוכן

שאלה על אינטרנט סלולרי

Featured Replies

פורסם

אני משרת בבסיס כאפסנאי והביאו לנו לא ממזמן מחשב אזרחי לאפסנאות. אין לי הרבה עבודה ורוב היום אני על המשחב להעביר את הזמן.

המפקד שלי יש לו בעיות לסדר לנו אינטרנט, אז חשבתי שבמילא אני רוב הזמן בבסיס ולא אכפת לי לממן אינטרנט על חשבוני. אמא שלי אמרה שלא בעיה לה לממן את זה למה במילא אני סובל שמה עם האנשים שיש שמה. עכשיו בבסיס אני לא יכול אינטרנט רגיל על חשובני רק סלולרי.

אני לא ממש מבין בזה, אז מה החברה הכי טובה עם העסקה הכי טובה כלכלית לעבוד איתה? לא חשוב לי הורדות ודברים כאלה, מצידי להוריד סרטים ומשחקים מהבית ולהעביר לשמה זה לא הבעיה. סתם לגלוש קצת אני יודע אייסי מסן פייסבוק יוטוב וזה...

לא אכפת לי גם להתחייב לשנה אם זה מוריד את המחיר.

תודה מראש וחג שמח

פורסם

העיסקה הכי משתלמת היא ככל הנראה בסלקום. אתה מקבל מהם מודם סלולרי שמאפשר לך להתחבר לאינטרנט. רק כדאי לוודא שיש לכם בבסיס קליטת סלולר של סלקום בדור 3 באיכות סבירה אחרת ההשקעה היא לחינם. את המודם מחברים למחשב ב-USB אז תוודא שיש לך כניסת USB במחשב הזה.

פורסם
  • מחבר

אני חייב פלאפון של סלקום בשביל זה?

פורסם

לא. אין קשר בין הטלפון למודם הסלולרי.

פורסם

העיסקה הכי משתלמת היא ככל הנראה בסלקום. אתה מקבל מהם מודם סלולרי שמאפשר לך להתחבר לאינטרנט. רק כדאי לוודא שיש לכם בבסיס קליטת סלולר של סלקום בדור 3 באיכות סבירה אחרת ההשקעה היא לחינם. את המודם מחברים למחשב ב-USB אז תוודא שיש לך כניסת USB במחשב הזה.

סלקום היחידים שמציעים חבילה שהיא תיאורטית לא מוגבלת. כמובן שכמו שהוזכר פה יש לוודא שיש קליטה תקינה של סלקום ברשת דור 3 (אחרת תגלוש במהירות של האדם הקדמון).

אגב, לפי מידע באינטרנט יתכנו בעיות בהורדה מאימיול ואולי גם טורנט.

חוץ מזה, פינוק.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים