פורסם 2009 באפריל 1416 שנים אהלן יש לחבר שלי ראוטר לא מאובטח ומישהו תמיד נכנס לו לאינטרנט ולפני שאני מגדיר לו סיסמא אני רוצה לדעת מי זה אז השאלה שלי היא אם יש איזשהי תוכנה שיכולה להראות לי את המידע הזה תודה מראש
פורסם 2009 באפריל 1416 שנים מחבר לא בעיה להגדיר סיסמה זה מה שאני יעשה אבל לפני זה אני רוצה לדעת מי נכנס לרשת שלי
פורסם 2009 באפריל 1416 שנים לפעמים באפליקציה של הראוטר יש רשימה של כתובות IP שחולקו + MAC ADDRESS אבל זה לא ממש יעזור לך אם אין לך גישה ישירה למחשבים.
פורסם 2009 באפריל 1416 שנים אם אתה רוצה לדעת מי מחובר תוכל לראות את זה בטבלת ARP של הנתב.אין פה שום קשר לתוכנה והדיון מועבר לפורום רשתות ואינטרנט.
פורסם 2009 באפריל 1516 שנים מחבר אוקי הסתדרתי מי שרוצה ללמוד יש תוכנה שמראה מי גולש דרך הראוטר היא נקראת MY LAN VIEWER
פורסם 2009 באפריל 1616 שנים אם אתה רוצה לדעת מי מחובר תוכל לראות את זה בטבלת ARP של הנתב.משתמש בינוני+ יוכל לזייף גם את זה, אבל אני לא מכיר דרך אחרת.
פורסם 2009 באפריל 1616 שנים אין בדיקה טובה למיטב ידיעתי. רק תאבטח את הנתב. לאלחוט מומלץ WPA2 במידה והציוד תומך.
פורסם 2009 באפריל 1716 שנים מחבר ברור שאני יאבטח את הראוטר זה הדבר הראשון אבל אני רוצה לדעת מי התחבר לראוטר חייבת להיות דרך לדעת את זה
פורסם 2009 באפריל 1716 שנים זה שלמה כהן מהרחוב לידך....נו באמת, איך אתה חושב שאתה תדע מי זה. במקרה הטוב ביותר תוכל לדעת את ה-MAC של כרטיס הרשת שהתחבר אליך וגם זה לא יתן לך הרבה יכולת לזהות את הבן-אדם. במקום לרדוף אחרי הזנב שלך, תאבטח את הרשת וחלס לטרלל את הפורום במרדפים חסרי תוחלת.
פורסם 2009 באפריל 1716 שנים אצלי בנתב אני יכול לראות בנוסף לMAC ול IP אני יכול לראות את שם המחשב...אולי זה יכול לעזור לך...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.