עבור לתוכן

עזרה- מתלבט בין T260HD, T220, 2209WA (במחירים טובים)

Featured Replies

פורסם

טוב, תיכננתי לקנות את המסך DELL 2209WA

שהוא מעולה, ואני יודע שלרמה שלו הוא זול מאוד (בסביבות ה1800) אבל זה עדיין קצת יקר לי,

בעיקרון אני יכול לחסוך עוד קצת או לבקש מההורים קצת ולקנות אותו וזה מה שתכננתי לעשות,

אבל

עכשיו יש לי אפשרות לקנות את המסך T220 (שאני יודע שהוא הרבה פחות טוב) בערך ב560 שקל.. שזה כלום....

ואני לא יודע מה להחליט.. זה זה ממש משתלם לקנות את הT220... זה 560 שקל מול 1800 שקל.. זה יותר מפי 3...

או בכלל יש לי אפשרות גם למסך T260HD ב950 שקל בערך...

יווווו איזה עצבים אני לא יודע מה לקחת =\

תעזרו לי להחליטטטטטטטט...

תודה =]

פורסם

עידו, ערוך בבקשה את הכותרת של הדיון ככה שתכיל יותר מידע לגבי השאלה שלך.

פורסם
  • מחבר

ערכתי =] תודה על ההערה.. אפשר תשובה בבקשה?

אני דיי חושב ללכת בכיוון של הT260HD... איך הזוויות צפיה שלו? רואים בו טלוויזיה טוב גם כן?

פורסם

בשביל לגרום לך להתלבט קצת פחות, אז ה2209WA, ברגע שיחזור למלאי של פנדה, אחרי החג, יהיה במחיר של 1650 לחברי HWZONE.

מי שירצה לקנות משם, ובמידה והמוכרים לא יבינו על מה מדובר שיבקשו מהמוכרים שידברו עם יאיר סאטובי והוא יאשר להם.

פורסם
  • מחבר

פשוט להגיד שאני מהפורום והם יתנו לי אותו ב1650?

פורסם

אם יש יש לך אפשרות לקחת T220 במחיר כזה לך עליו.

אפילו אנשים שעובדים בסמסונג לא אמורים לקבל הנחות כאלה :screwy:

פורסם

T260HD ב950 ש"ח - כאילו 26" ב950 ש"ח - מה אתה מתלבט בכלל ?

חסרונות - פאנל TN , אי אפשר להטות אחורה או לצדדים ואי אפשר לתלות.

יתרונות - רזולוציה וגודל !

פורסם
  • מחבר

נראה לי שהכי טוב אני ילך לחנות, יראה את כולם ואז יחליט... תודה =]

פורסם

בשביל לגרום לך להתלבט קצת פחות, אז ה2209WA, ברגע שיחזור למלאי של פנדה, אחרי החג, יהיה במחיר של 1650 לחברי HWZONE.

מי שירצה לקנות משם, ובמידה והמוכרים לא יבינו על מה מדובר שיבקשו מהמוכרים שידברו עם יאיר סאטובי והוא יאשר להם.

אפשרי לקבל את המחיר כבר עכשיו הייתי שם היום וביצעתי הזמנה אחרי שהחברה בחנות עשו כמה בירורים קיבלתי את המחיר :xyxthumbs:

יאיר לא נימצא בחג לכן מי שמתכוון להזמין את המסך שיחכה לאחר החג או שיתעקש על המחיר ועל בירור של הצוות בחנות .

המסך מגיע בשבוע הבא והוא חלק מזמנה של 30 מסכים שצריכים להגיע אני לא יודע כמה הוזמנו כבר אבל מי שמעוניין שיזדרז התשלום כמובן מראש.

פורסם

לך על הDELL לדעתי

פורסם

עם יד על הלב, ה-2209WA באמת שווה פי 3 (!!!) כסף?

ברור לי שהוא איכותי יותר, אבל אתם צריכים לזכור שכסף לא גדל על העצים, ובמיוחד לא בימים האלה.

האם הדל באמת מצדיק הוצאה של עוד יותר מ-1000 שקל לפותח השרשור? כל אחד זורק כאן המלצות כאשר אני מניח שלחלק מהממליצים אין את המסך בבית ואף לא ראו אותו במציאות

אני לא פוסל את הדל על הסף, ולמעשה נמצא בהתלבטות דומה (22" TN ממוצע בכ-850 ש"ח, או פי 2 עבור ה2209WA)

אבל לאור ההבדלים הלא קטנים במחיר, קשה לראות עד כמה הדל שווה את ההוצאה (הלא קטנה) הנוספת, במיוחד למשתמש הממוצע

פורסם

האמת היא שאני לא מומחה בתחום המסכים אבל בתור צלם ומעצב גרפי בקרוב :) אחרי המלצות רבות רכשתי השבוע את ה 2209WA שיגיע רק

בשבוע הבא :yelclap:

לכן אני מחכה שאחד החברה שיותר מבינים עניין פה יתנו לך תשובה :lol:

פורסם

מציע לך להתרחק מסמסונג :kopfpatsch:. יש החלפה תוך שבוע אם יש פיקסל שרוף, אבל ההחלפות והטרטור עליך.

קניתי את ה-T220 ואחרי 4 החלפות וחודשיים וחצי של בזבוז זמן טלפונים ודלק הצלחתי לקבל זיכוי.

זה מסך שני של סמסונג שאני מנסה לקנות. הראשון נקנה באייבורי ולא היה להם להחליף כי כל המסכים היו דפוקים. סטוק שלם של מסכים עם פיקסלים שרופים שכולם חזרו ליבואן (דגם 2253). 4 מסכים בנוסף למקורי שלי נפתחו בפני.

תנסה להתקשר לחיון (לפני שאתה קונה) ולהשיג את המעבדה. לי לקח 4 ימים וגם אז רק השירות של טרקלין חשמל השיגו אותם. פשוט אין עם מי לדבר. המוקד הטלפוני זה מוקד של חברה חיצונית שפשוט לא מתקשרים עם אף אחד בתוך חיון. פשוט סיוט!

כל סדרת ה-T בניגוד לשאר מגיעה עם פאנלים של סמסונג, אבל כנראה שבארץ מקבלים את כל הפסולת של סמסונג. הדבר היחיד ששווה במסך הזה זה הפלסטיק המגניב מסביב. איכות התמונה לא פחות ממזעזעת, ואני משווה למסכי TN אחרים.

קח בחשבון גם שמדובר בדגם שכבר הופסק, אז עושים כסאות מוזיקליים עם כל המסכים הדפוקים שנשארו ולא בטוח שיהיה לך במה להחליף.

פורסם

"

מציע לך להתרחק מסמסונג . יש החלפה תוך שבוע אם יש פיקסל שרוף, אבל ההחלפות והטרטור עליך.

קניתי את ה-T220 ואחרי 4 החלפות וחודשיים וחצי של בזבוז זמן טלפונים ודלק הצלחתי לקבל זיכוי.

זה מסך שני של סמסונג שאני מנסה לקנות. הראשון נקנה באייבורי ולא היה להם להחליף כי כל המסכים היו דפוקים. סטוק שלם של מסכים עם פיקסלים שרופים שכולם חזרו ליבואן (דגם 2253). 4 מסכים בנוסף למקורי שלי נפתחו בפני.

תנסה להתקשר לחיון (לפני שאתה קונה) ולהשיג את המעבדה. לי לקח 4 ימים וגם אז רק השירות של טרקלין חשמל השיגו אותם. פשוט אין עם מי לדבר. המוקד הטלפוני זה מוקד של חברה חיצונית שפשוט לא מתקשרים עם אף אחד בתוך חיון. פשוט סיוט!

כל סדרת ה-T בניגוד לשאר מגיעה עם פאנלים של סמסונג, אבל כנראה שבארץ מקבלים את כל הפסולת של סמסונג. הדבר היחיד ששווה במסך הזה זה הפלסטיק המגניב מסביב. איכות התמונה לא פחות ממזעזעת, ואני משווה למסכי TN אחרים.

קח בחשבון גם שמדובר בדגם שכבר הופסק, אז עושים כסאות מוזיקליים עם כל המסכים הדפוקים שנשארו ולא בטוח שיהיה לך במה להחליף.

"

מה??? :s05: :nixweiss::kopfpatsch: :s05: :nixweiss::kopfpatsch::nono: :nono: :nono:

תגובה קצת מוזרה.

גם אם נקבל את מה שאמרת כאמין - "כל" הסדרה של סמסונג דפוקה. "כל" המסכים. "כל" השירות. הכל והכל. רק אל תשכח

שהרבה מאוד (אמנם לא "כל") אנשים, כולל הרבה מהפורום הזה, רכשו מסכי סמסונג, כך שבכל זאת בוא נשים בערבון מוגבל את

ה"כל" שלך. אבל נניח, אז יהיה לו פיקסל שרוף אחד או שניים או ארבעה. so what. מזה לעשות את ההיסטריה שתיארת של 4 חודשים

ריצות ודלק וטלפונים ואנערף????? קצת מוזר לי בלשון ההמעטה

לפותח הפוסט, המלצה שלי תקנה את הסמסונג ב 500 ש"ח בלי להסתכל אחורה. תחיה שנה שנתיים עם זה שאתה לא יכול להסתכל

על המסך מחשב שלך מהתקרה או בזווית של 230 מעלות וגם עם זה שאתה רואה לא 20 מיליון צבעים אלא 15 מיליון צבעים.

עוד שנה בקצב הזה יהיו כבר מסכים איכותיים אחרים (LG אמרנו כבר?) והעיקר זולים, שלא שוחטים אותך במחיר כמו ב dell הנוכחי

שיש פה שחיטה מגוחכת של מחירים.

תעשה חיפוש בגוגל - בארה"ב מחיר לצרכן כולל משלוח ב 200$!, כזכור אין מס על מוצרי מחשב! רק מע"מ! אז...

תעשה לעצמך טובה ותקנה את הסמסונג בלי להתבלבל הרבה.

פורסם

א. חודשיים וחצי (תקרא למעלה ::))

ב. האיכות של המסכים זאת דעה אוביקטיבית שלי, אבל כשאני מקבל 4 מסכים תקולים וסטוק שלם דפוק התקבל באייבורי אז יש בעייה.

ג. יבואן נמדד כשיש בעיות באיך הוא מטפל בהן. למה אתה משווה, לחוסר הפניה שלך ליבואן כי המסך שלך במקרה היה בסדר.

אני ממליץ לכל אחד שלא מאמין שיתקשר למעבדה שלהם (שינסה)

או לחילופין יבקש מהמוקד לדבר עם מישהו בחיון (מישהו שממש עובד שם)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים