עבור לתוכן

בעיה בלוח אם\מעבד לא מצאתי עדיין תפתרון או תבעיה

Featured Replies

פורסם

מישו הביא לי מחשב הוא אומר לי שהוא עושה לו כל הזמן ריסטים באמצע עבודה לא ארוכה אחרי 10 דקות אחרי שהוא מפעיל תמחשב

אז התקנתי וינדוס על ההרדיסק דרך המחשב שלי לראות שההרדיסק תקין הכל טוב ויפה

חיברתי למחשב שלו

הכל עבד כמו שצריך ע שהגיע החלון של האקספי עם הכחול הזה שזז הוא מגיע לאמצע בתזוז השעון הזה ועושה ריסט למחשב

יענו הינדוס לא עלה לי

ניסתי לחבר הרדיסק שלי בכלל הוא נתקע במסך הראשוני של המחשב ומסרב בכלל להיכנס לבוט ניתקתי תהרדיסק גם אותו דבר המקלדת והעבכר לא עובדים פתאום

זה רק הלוח יכול לעשות תבעיות האלו?!

ולא הצלחתי להבין איזה לוח הוא משולב עם כ.מסך רדון אקספרס וראיתי איכשהו משו בשם PHOENIX על הלוח

פורסם

תבדוק התחממות של המעבד/כרטיס מסך (שהקירור יושב טוב ותנסה כרטיס מסך אחר אולי - את הזה שעל הלוח אפשר לכבות מה-BIOS)

תנסה גם לחבר ספק אחר כי אני חושד שגם הוא יכול לגרום לזה...

פורסם
  • מחבר

בדקתי 42 מעלות מעבד יושב טווב הקירור כ.מסך אני לא יכול להיכנס לבסיוס כדי לכבות אותו זה הקטע פתאום המקלדת לא עובדת!!

פורסם

בדקתי 42 מעלות מעבד יושב טווב הקירור כ.מסך אני לא יכול להיכנס לבסיוס כדי לכבות אותו זה הקטע פתאום המקלדת לא עובדת!!

צריכה להיות דרך לכבות את הכרטיס מסך בהנחה שיש לך כרטיס מסך שמתחבר בנפרד (אין טעם לכבות אגב אם לא חיברת אחר).

עוד כמה דברים לבדוק:

1. נתק כרטיסי זיכרון, תנקה טוב חריץ אחד + את המגעים של הכרטיס עם ספריי מגעים או אלכוהול ותחבר אותו.

2. תנסה לנתק סוללה ולאפס BIOS (צריך לקצר שם משהו כנראה) - אולי יש לך איזה OC או הגדרה אחרת שעושה בלאגן.

פורסם

לא מבין.

אתה מתקין על מחשב אחד ורוצה יעבוד על מחשב שני ?

זה לא עובד ככה ! אי אפשר !

פורסם
  • מחבר

הצלחתי בסוף!!

פירקתי תחיבורים של ה.מסך מובנה היה איזה חוט עם יציאת RCA ו S וידדאו

חיברתי במקום כ.מסך אחר

זה לא עבד..

הוצאתי תסולהלה של הביוס כיבתי הפעלתי כמה פעםמים ואז החזרתי אותה

ופתאום זה עובד נכנסתי לביוס לראות שהכל תקין שם הפעלתי תמשחב מחדש

הוינדוס עלה..

כיבתי תמחשב הפעלתי מהכריס מסך מובנה וזה עובד חלק...

ובכל אופן יכול להיות שכ.מסך מובנה דפוק ועשה את כל הבלאגן לא?1

פורסם

שמח שהצלחת לפתור את הבעיה, כנראה היה משהו לא תקין ב-BIOS.

בכל מקרה, אם משהו דפוק אז בעיה תחזור, היה לי קטע עם כרטיס מסך... המחשב היה נדלק ועושה Restart בלי הפסקה (תחשוב כל פעם לשמוע את הסידירום/קשיח נדלקים כל 2 שניות - הרעש שהם עושים בזמן אתחול), לשחק ולהוציא את הכרטיס מסך היה מסדר את הבעיה לשבוע שבועיים ושוב היה חוזר ושובר את הראש... בסוף שמתי כרטיס מסך אחר שהיה לי והכל עובד פיקס מאז.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים