פורסם 2009 באפריל 1216 שנים היי, הורדתי והתקנתי JDK. רשמתי command בהפעלה ונכנסתי ל- MS-DOS. ניגשתי לתקיה בא נמצא הקובץ. רשמתי את הפקודה - javac ואז את שם הקובץ .java . הדוס רושם לי שהפקודה לא מוכרת, מה יכולה להיות הסיבה? (באמת נכנסים ל- MS-DOS דרך command?) תודה רבה לעונים
פורסם 2009 באפריל 1216 שנים איזו סיבה יש לך לעבוד דרך ms-dos?תעבור דרך command line (כתוב cmd במקום command).בכל מקרה, אתה צריך בשביל זה להוסיף את ה-path של ה-javac למשתנה סביבה PATH.כפתור ימני על המחשב שלי > מאפיינים > מתקדם > משתני סביבה.תמצא שם משתנה בשם path, ותוסיף בסופו (עם הפרדה של ; ) את שם התיקייה בה שוכן הקובץ javac.exe (זה אמור להיות משהו כמו C:\Program Files\Java\jdk1.6.0_12\bin, יכול להיות שהגרסה שונה אצלך)
פורסם 2009 באפריל 1216 שנים מחבר תודה רבה, עזרת לי מאד.תוכל בבקשה להרחיב על ההבדלים בין ה-cmd ל- command? (נראה לי דומה למדי)
פורסם 2009 באפריל 1316 שנים מחבר שוב שלום,בצעתי את הפעולות שאמרת לי לבצע אך ה- CMD עדיין לא רוצה לזהות את הפקודה.חפשתי בתקיה של ה- JDK, אך לא מצאתי בה קובץ path.exe .איפה הקובץ יכול להיות?
פורסם 2009 באפריל 1316 שנים איפה אמרתי path.exe?תפעיל cmd, כתוב שם את הפקודה path, ותאמר לי מה הפלט שלה.
פורסם 2009 באפריל 1316 שנים מחבר התקנתי גרסה קודמת של JDK ועכשיו הפקודה עבדה. ואתה צודק, התבלבלתי בין path.exe ל- javac.exe. עכשיו, לאחר שקימפלתי את הקובץ קיבלתי קובץ CLASS, בעזרת מה אני אמור להפעיל אותו? תודה רבה על העזרה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.