עבור לתוכן

המלצה לספק+מארז, לסביבה יחסית חמה ומאובקת. 800 גמיש, פרטים בפנים.

Featured Replies

פורסם

בשוק המארזים אני לא כל כך מתמצא, אז אשמח לעצות מהמומחים :)

המארז צריך להיות בעל הפרמטרים הבאים:

מאוורר - חשוב מאוד. המחשב בחדר לא ממוזג, ובקיץ חם... ראיתי אחלה מארזים מחוררים אך הדרישה שלי לנקיון מאבק, קצת מגבילה אותי עם עודף האוורור הזה. אם רק הייתה רשת מסביב לכל החורים של הCM למשל, זה היה מצוין.

בעל פילטרים לאבק - חשוב מאוד! אני גר בסביבה מאובקת (מדברית משהו...)

מבנה פנימי איכותי (למשל, תושבות מגומי בלתי מתפרק להרד-דיסקים, מודולוריות נוחה, וכד'.) - חשוב מאוד. - יש לי מארז של Cumpucase אך הגומיות שלו לא אמינות מי יודע מה.. הייתי שמח למשהו יותר טוב.

שקט - עדיף, אך לא חיוני.

גודל - לא קריטי, גמיש לצורך מילוי הדרישות הקריטיות שלי..

יופי - לא חשוב בכלל!

*אין כרגע תכנית להתקנת גוף קירור נוזלי, אז לא קריטי אם לא יהיה מקום לכזו מערכת. גם לא מתוכנן OC, אך אופציה כזו תהיה נחמדה.

ספק כוח -

מכיוון שאני רוצה שהספק הזה יחזיק איתי כמה שנים לפחות, הייתי שמח לספק הכי איכותי שאפשר. אך כדי להגביל את הדרישה שלי:

יש ברשותי אל-פסק של 1050VA , הייתי שמח שהוא לא יהיה צוואר הבקבוק. כלומר, יחזיק דקה-שתיים עם מסך 19 (אולי בעתיד 22" ) ועם ספק כוח הכי עמוס שאפשר.

(הספק יצטרך להחזיק כרטיס מסך חזק (מחשב מיועד לגיימינג), (SLI כרגע לא בתכנית) כרטיס קול, 4 הרד-דיסקים לפחות (של 1TB לצורך העיניין), אני לא חושב כרגע על מעבד מרובע-ליבה, אבל אשמח שזו תהיה אפשרות אופציונלית).

המחיר שציינתי בהודעה הוא רק כיוון. (כדי לא לקבל למשל הצעה למארז יפה שעשוי מטיטניום) תרגישו חופשי להציע הצעות חורגות במידה ונדרש.

תודה רבה!

פורסם
  • מחבר

תודה, נראה מעניין :)

אתה יודע אם הספק שלהם זה הספק שהם מוכרים ב420 (אם כן, למה כזו הנחה, ואם לא, אז איזה דגם מדובר בדיוק?)

שאלה נוספת, האם כל הפתחים במארז הזה, מוגנים עם פילטר? ממה שראיתי בתמונות באתר היצרן, ראיתי איזה פילטר בתמונה. יש לך מושג אם הם באים עם המארז?

שוב תודה!

פורסם

כן, זה אותו ספק.

את ההנחה אני יכול להסביר רק ע"י ההשערה שהם מנסים לגמור את מלאי מארזי הסילברסטון שלהם.

יש לו פילטר מקדימה, לגבי שאר הפתחים אני לא יודע אבל זה מה שחשוב כי משם נכנס רוב האוויר למארז.

פורסם
  • מחבר

עכשיו קצת הלחצת אותי, לא בא לי לקנות משהו שחברה רוצה להיפטר ממנו :) (למרות שזו רק השערה שלך, ולאל הפתרונים..)

לגבי זה שהמארז הזה הוא TOOL LESS, אני מבין שההתקנה של הדיסקים הקשיחים היא ללא ברגים, גם זה קצת מלחיץ.

באופן כללי, נראה לי ממש אחלה המארז הזה. יש לך אולי עוד הצעה בחריגה עד 100-200 ש"ח ?

שוב תודה :xyxthumbs:

פורסם

מה זה משנה לך ? (רק גורם להם להוריד מחירים וזהו, לא אומר שום דבר רע על המוצר)

אם אציע מארז אחר אז לא יהיה את המבצע על הספק...(יש גם את ה - KL03 של סילברסטון שהוא טוב אבל לא ראיתי שיש לו פילטר)

פורסם
  • מחבר

כן, זה אותו ספק.

את ההנחה אני יכול להסביר רק ע"י ההשערה שהם מנסים לגמור את מלאי מארזי הסילברסטון שלהם.

יש לו פילטר מקדימה, לגבי שאר הפתחים אני לא יודע אבל זה מה שחשוב כי משם נכנס רוב האוויר למארז.

טוב, לאחר שבחנתי את העיניין לעומק (יותר מדי לעומק), אין לו פילטר מקדימה... (יש לו רק פילטר אחד מהצד) לא מבין את היצרן הזה. מה עוזר לשים פילטר בפתח לכניסת אויר פאסיבית כאשר בכניסה האקטיבית אין פילטר? עם זאת, בחוברת ההתקנה (שלדעתי עלובה) יש שם תמונה של דגם קצת שונה עם פילטר מקדימה.

לעניות דעתי, גם הגימור של המארז הזה לא מי יודע מה. (מבחינת איכות פלסטיקה וכד'') עכשיו אני תוהה מה לעשות איתו (יש לי כמה אופציות, אבל אם מישהו כאן רוצה לקנות אותו במצב חדש דנדש מהניילונים במחיר טוב, שישלח לי ה"פ כמה שיותר מהר.)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים