עבור לתוכן

DELL 2209WA VS. SAMSUNG 2253BW

Featured Replies

פורסם

בוקר טוב לכולם,

ניכנס לי ג'וק לראש בזמן האחרון להחליף מסך יש לי כרגע מסך 19 של סמסונג 931C ואני ממש מרוצה ממנו.

אני סטודנט לעיצוב גרפי שנה שלישית ועובד בעיקר עם תוכנות גרפיות ואינטרנט ולעיתים רחוקות משחקים יצא .

עכשיו לשאלתי עד כמה ההבדלים גדולים בין הדל המדובר 2209wa לבין מסך של סמסונג 2253BW שהבנתי

שגם מומלץ והנתונים שלו טובים יותר על הנייר יש הצדקה למחיר ?

תודה מראש

טל.

פורסם

תראה, אם אתה מרוצה מ931C שהוא אחד המסכים הגרועים שיצאו מהחברות הגדולות, אז אולי איכות לא מדברת אליך.

האם בעיצוב הגרפי שאתה עוסק בו יש חשיבות לגוונים?

אם אתה רוצה להבין מה (חוסר) המשמעות של הנתונים על הנייר קרא את המדריך בסטיקי.

פורסם
  • מחבר

אוקיי לעניינינו....

האם החלטה ללכת על הדל מצדיקה את המחיר ? בכמה שונה התמונה מהסמסונג שעולה הרבה פחות ?

ובכלל מה אתה חושב על ה 2253BW ?

תודה

טל.

פורסם

תקרא את הסטיקים, ותבין את ההבדל בין הפאנלים, אחר כך אם יהיו לך עוד שאלות, נשמח לענות לך.

פורסם
  • מחבר

האמת היא שקראתי ולא ממש הבנתי את ההבדלים בין הפאנלים פרט לעובדה שהפאנל של הדל נחשב לטוב ביותר במחיר שפוי.

אם תוכל להסביר לי איך כול העניין הזה מתבטה באיכות התמונה יכול להיות נחמד :xyxthumbs:

נ.ב

מה לגבי הרכישה הקבוצתית יש מקום\מלאי ?

תודה

טל.

פורסם

הרכישה הקבוצתית נגמרה ממזמן...

אבל יש מצב שהמחיר ישאר 1650 לחברי HWZONE, אני לא יודע בינתיים אם זה ככה.

בעקרון ההבדלים הם זויות צפייה רחבות יותר, צבעים חיים יותר (8ביט לעומת 6ביט) וכל מיני הבדלים פחות משמעותיים....

עניין הזויות מבחינתי היה הכי חשוב, אם תרצה המלצות אחרות חכה לאנשים נוספים.

פורסם
  • מחבר

אוקיי תודה :xyxthumbs:

בעיקרון עניין זוית הצפייה לא כול כך רלוונטי עבורי כיוון שאני עובד תמיד מול המסך במרחק של חצי מטר ולא משתמש בו לסרטים.

עניין ה 8BIT לעומת 6BIT כבר נישמע יותר מעניין....אבל אני לא יודע כמה זה ניראה לעין אני בהחלט יבדוק את זה.

במידה והמחיר בפנדה ישאר נמוך מהרגיל לחברי הפורום אני ישקול ברצינות את המסך של דל.

שוב תודה

טל.

פורסם
  • מחבר

עידכון...

למי שמעוניין ב 2209WA המחיר הוא מחיר מחירון בפנדה ולא נישאר כמו שהוא היה עבור הקבוצתית :nixweiss:

הייתי בסניף נשר היום וצריך להגיע להם משלוח גדול באמצע שבוע הבא ניראה לי אני הולך על זה :s05:

מקווה לא להצטער.... מי שחושב שכדי לי ללכת על משהו אחר במחיר הזה או פחות עבור גרפיקה מוזמן לומר את דברו

כעת !!!

תודה

טל.

פורסם

לא נראה לי שתצטער לא יודע אם הוא באמת שווה את מחיר ההפרש מהסאמסונג אבל יש לך ''עין רגישה'' ואתה מרגיש בהבדלי איכות אז נראה לי שאתה תיהיה מרוצה.

סה''כ זה מסך טוב עם פאנל מתקדם יותר :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

תאמין לי ידידי עד עכשיו לא הבנתי את עניין הפאנל המתקדם :s05:

עם מדובר ביכולת לשנות לו את הזוית לכול כיוון או לצפות בו ולראות טוב גם מהצד

אז אין לי צורך בזה אני תמיד עובד מול המסך בזוית ישרה וגם אין לי צורך לכווננן אותו לכול מיני כיוונים מה שחשוב לי זה הצבעים.

:nixweiss:

פורסם

אתה לא תרגיש בהבדל עד שלא תשווה מסך ליד מסך, ואז אתה תיראה הבדלים עצומים בגוונים. פיתאום לבן ממש ניראה לבן וכו...

פורסם
  • מחבר

אוקיי אני די משוכנע שזה מסך מעולה בגלל הביקוש והביקורות ברשת לכן אני מאמין שאני יעשה הזמנה כבר השבוע :xyxthumbs:

פורסם

עידכון...

למי שמעוניין ב 2209WA המחיר הוא מחיר מחירון בפנדה ולא נישאר כמו שהוא היה עבור הקבוצתית :nixweiss:

עדכון נוסף, המסכים צריכים להגיע ישר אחרי פסח, המחיר לחברי HWZONE, יהיה 1650.

אם המוכרים לא יבינו על מה מדובר, תאמר שיצרו קשר עם יאיר סאטובי, והוא יגיד להם.

תראה מבחינת צבעים, יש לי כאן TN ואת המסך הזה, ויש הבדלי צבעים בינהם.

דבר נוסף שאתה צריך להבין, אפילו שאתה מסתכל ישר מול המסך, יש הפרשי זויות בין מרכז המסך לבין החלק התחתון של המסך והחלק העליון של המסך.

ויש סטיות קטנות בצבע.

לכן אנשים שעובדים עם גרפיקה, עיצוב גרפי וכו', מעדיפים מסכים עם פאנלים איכותיים מTN.

פורסם
  • מחבר

וואוו :yelclap:

מעולה הייתי בסניף נשר אתמול והמחיר היה 1790 שאלתי לגבי חברי האתר והוא אמר לי שאין כבר את המחיר הזה....

אני הולך לשם מחר כדי להזמין את המסך צריך להגיע משלוח באמצע שבוע הבא :)

מי זה היאיר הזה במידה ויהיו לי בעיות לקבל את המחיר ?

תודה מראש

טל.

פורסם

עניתי לך כבר בדיון השני.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים