עבור לתוכן

012 סמייל, המשך סיפור. לא הסתפקו בחסימת טורנטים, החליטו לדפוק את כל החבילה!

Featured Replies

פורסם

לא יודע מה איתכם, בבזק בינלאומי יש משחק אחד שאני לא יכול לשחק בו כבר כמה שנים (RAKION)

הפינגים היו מצויינים עד שיום אחד הם החליטו שצריך לחסום את המשחק הזה למרות שמספר הישראלים שמשחקים בו לא עבר את ה100 בזמנו והפינגים לאירופה לא ירדו מ300 וקיבלתי קיק אוטומטי כל פעם שנכנסתי לחדר.. :\

• תגובות 37
  • צפיות 4.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
לא יודע מה איתכם, בבזק בינלאומי יש משחק אחד שאני לא יכול לשחק בו כבר כמה שנים (RAKION)

הפינגים היו מצויינים עד שיום אחד הם החליטו שצריך לחסום את המשחק הזה למרות שמספר הישראלים שמשחקים בו לא עבר את ה100 בזמנו והפינגים לאירופה לא ירדו מ300 וקיבלתי קיק אוטומטי כל פעם שנכנסתי לחדר.. :\

ב- 012 אין משחקי רשת כבר למעלה משנה, לא משנה איזה שרת, פשוט שום דבר.

לאגים? אפילו Login אי אפשר לעשות(זה פשוט נתקע על connecting)

והמסנג'ר כל שעה מתנתק..

פורסם

על סמך מס אשכולות שקראתי פה ובפורומים אחרים אני חושב שזה דיי ודאי ש012 וכמה מחברותיה חוסמות תעבורה באמצעות הביטורנט.

לאחרונה גם אני נתקלתי במהירויות נמוכות מהרגיל ולאחר בדיקה, תחת אותם תנאים בדיוק רק ספקית שונה (בזק בינלאומי) הגעתי למסקנה חד משמעית שהם אכן חוסמים בדרך כלשהיא את הפרוטוקול.

והשאלה היא מה עלול להיות הקנס ביציאה מהתחייבות, לאחרונה בעקבות המבצע החדש שלהם התחייבתי (לצערי) לעוד שנה..והאם יש דרך לצאת מההיתחיבות ללא תשלום מאחר והם לא מספקים את השירות שעליו אני משלם (מה שקצת קשה להוכיח).

כמו כן אשמח לדעת מהו המחיר שאתם משלמים על חבילה של 1.5Mbit ב012 ובבזק בינלאומי (החברה שאליה אני מעוניין לעבור)

תודה.

פורסם

אין דבר כזה "קנס יציאה מהתחייבות". ה"קנס" כביכול הוא פשוט תשלום מלא של כל החודשים שנשארו לך בהתחייבות. כלומר, עדיף כבר לא לעשות כלום ולהשאיר את המנוי - במילא אתה תשלם אותו דבר, אבל: א. זה יהיה בתשלומים; ב. יהיה לך מנוי גיבוי פעיל...

כמובן שהאפשרות הטובה יותר היא להתנתק בלי קנס, אבל זה כבר יותר בעייתי.

פורסם

כרגע דיברתי עם נציגת קשרי הלקוחות שלהם והיא הבטיחה להעביר את הבעיה לתומך בכיר ושהוא מסוגל לפתור את הבעיה.

אם אני אכן אחליט להתנתק ואצטרך לשלם סכום שעומד כרגע על 600 ש"ח אני חושב שזה יעלה להם בהרבה פרסום שלילי שבסופו של דבר יגרום להם להפסדים של קצת יותר מ600 ש"ח.

אני פשוט יושב פה מול הביטורנט מתוסכל ועצבני כשאני יודע שאותו הדבר בדיוק עובד הרבה יותר טוב אצל השכן. במידה והם לא מצליחים לספק את השירות שעליו אני משלם אני חושב שניתן יהיה לבטל את דמי היציאה (שהם אכן קנס כיוון שאני התחייבתי לשירות מלא ולא "חצי שירות") ומה שנשאר לי לעשות הוא להוכיח את הבעיה. (מה שכאמור קשה לעשות אבל אפשרי)

פורסם

קראתי קצת ממה שנאמר פה וקודם כל לפי דעתי הנציג הראשון דבר אמת, אבל אז הנציג השני החליט שהוא מקבל בונוס על כל צירוף לחבילת גיימר שזאת בסה"כ חבילת פיקציה של הספקיות שבמקום להציע לך שירות איכותי בד"כ חוסמות ברכזות שלהן יציאה לכל מיני דברים שתופסים הרבה טראפיק (ביטורנט, אתרי אכסון, משחקי רשת) ואז מציאות ללקוח התמים "חבילת גיימר", מה שאמור לפתור לו את כל הבעיות. בסה"כ הן מורידות למשתמש שלך הגבלות - מה שבפועל גורם לתעדוף שלך על-פני שאר המשתמשים (כי הם חסומים) וככה דברים עובדים לך יותר מהר. אני לא יודע איך הדבר הזה חוקי אבל בד"כ כשרבים איתם מספיק הם מסדרים הכל בלי שום חבילת גיימר.

פורסם

כשהנציגים שלהם מציעים את הגיימר הם בעצמם נשמעים מתנצלים..

פורסם

מעניין אותי אם באמת בחבילת הגיימר של החברה 012 יש אפשרות לשאוב ע''י טורנטים את כל רוחב הפס לחו''ל, כלומר עם החבילה של 10 מגה לעבור 3 טרה בייט בחודש באופן קבוע, בלי הגבלות למיניהן

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים