עבור לתוכן

012 סמייל, המשך סיפור. לא הסתפקו בחסימת טורנטים, החליטו לדפוק את כל החבילה!

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

האמת שאני בכלל לא סגור על מה שאתה טוען פה ולא הייתי מאשים את הספק..

תקרא את מה שרשמתי, אני לא מתכוון להסביר עוד פעם!

ביום ראשון אני אעשה מנוי חדש עם אורנג', ילכו לי 150 שקלים לחינם על החבילה של 012, אבל עדיף מלהישאר עם אינטרנט שלא עובד לכלום חוץ מגלישה.

• תגובות 37
  • צפיות 4.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

תקרא את מה שרשמתי, אני לא מתכוון להסביר עוד פעם!

ביום ראשון אני אעשה מנוי חדש עם אורנג', ילכו לי 150 שקלים לחינם על החבילה של 012, אבל עדיף מלהישאר עם אינטרנט שלא עובד לכלום חוץ מגלישה.

אני זוכר כשנלחמתי איתם שישחררו אותי מהתחייבות (היה נשאר לי אז כ-9 חודשים בחבילה של 5 מגה), הם אמרו לי שמותר לי גם להעביר את החבילה למישהו, כמעט עשו ממני סוכן מכירות של מנוי האינטרנט שלי. בסוף הם שיחררו אותי מהתחייבות. מאז אני לא חותם על שום התחייבות. אגב, נראה לי שהחברות היחידות שמציעות חבילות אינטרנט רק בהתחייבות הן 013נטוויז'ן וסמייל012

מאז כל פעם שאני פותח עיתון או טלוויזיה ורואה פרסומת של 012, אני מרגיש שבא לי להקיא על המקור שמציג לי את הסימנים הצהובים המוכרים

פורסם
  • מחבר

עדכון:

אחרי שתי שיחות עם התמיכה ושירות לקוחות, יש לי חבילת גיימר בחינם עד תום ההתחייבות.

פורסם

יפה! לפחות לא שילמת שקל יותר

אסור לוותר להם!

יופי של עבודה, תהנה

פורסם

- נצל"ש -

אני שם לב לתופעה חדשה, פתאום מופיעים יוזרים 'מיוחדים' לטורנטים פופלריים במיוחד, אשר מזוהים ברשימת פירים כ: "IP.cabel.012.net.il", "IP.inter.net.il", "IP.static.012.net.il" וכדומה, אשר משתפים קבצים במהירות של 580kb\s (כל פעם זה יוזר אחד, והוא בעצמו משתף במהירות הזו!).

היכול להיות שככה החליטו להלחם בתופעה? הם מורידים את הקובץ ומשתפים אותו, וככה לא מקבלים תלונות שהביטורנט לא פועל?

חבר בבזק בינלאומי ניסה את אותו הטורנט ומישהו עם IP של בזק שלח לו את הקובץ מיד על 170, פה זה יכול להיות הngn החדש אבל..

פורסם

יש לך את אותה התופעה בבבל"ת רק שהם התחילו לפני 012 מה שכן אף אחד לא אומר זה או שהם פשוט מושפעים של 012 או שהם פשוט אומרים עם זה עובד לא ניגע בזה.

פורסם

- נצל"ש -

אני שם לב לתופעה חדשה, פתאום מופיעים יוזרים 'מיוחדים' לטורנטים פופלריים במיוחד, אשר מזוהים ברשימת פירים כ: "IP.cabel.012.net.il", "IP.inter.net.il", "IP.static.012.net.il" וכדומה, אשר משתפים קבצים במהירות של 580kb\s (כל פעם זה יוזר אחד, והוא בעצמו משתף במהירות הזו!).

היכול להיות שככה החליטו להלחם בתופעה? הם מורידים את הקובץ ומשתפים אותו, וככה לא מקבלים תלונות שהביטורנט לא פועל?

חבר בבזק בינלאומי ניסה את אותו הטורנט ומישהו עם IP של בזק שלח לו את הקובץ מיד על 170, פה זה יכול להיות הngn החדש אבל..

אני מאמין שעלית כאן על משהו. נטביזיון עושים דבר כזה כבר כמה זמן. כשאני מוריד טורנטים "פחות פופולאריים" האיטיות רצחנית גם אם יש 3000+ סידים ופירים. אבל, אם יש משהו עם IP של נטביזיון ויש לו כמה מאות פירים וסידים - המהירות מסחררת.

כך למשל, פרק של האוס לא ירד כשהורדתי אותו מיד כשהוא יצא. אבל, חמש-ששת שעות אח"כ פתאום "צץ" IP של נטביזיון שהעלה לי אותו במשהו כמו 230~...

פורסם

זה למעשה סיפור שמשתלם לכולם.

אתה מוריד במהירות גבוהה. הם חוסכים תעבורה לחו"ל.

אני אומר בכיף.

פורסם

012 האטו גם לי את המהירות בביטורנט בכוונה. פינגים בסדר, הורדת קבצים משרתי HTTP בסדר, אבל הביטרונט איטי רצח. כשדיברתי עם נציג תמיכה הוא רמז שהם מאטים אותי בכוונה כי אני מוריד הרבה. עכשיו אני באקספון ואני מוריד על המקסימום. מציע לכולם לעשות את זה. הם גם זולים יותר מ012, וגם ללא התחייבות.

פורסם

זה למעשה סיפור שמשתלם לכולם.

אתה מוריד במהירות גבוהה. הם חוסכים תעבורה לחו"ל.

אני אומר בכיף.

מה אתה מסטול, תגיד לי?

רק חסר עוד שמשרדי ראש המששלה יתחילו להוריד ולשתף.. חברות המשחקים גם ככה שונאות אותנו

פורסם

זה בסך הכל caching, מה אתם מתרגשים?

זה לא שהשרתים של 012 פועלים עם אימיול פתוח ברקע....

פורסם

זה בסך הכל caching, מה אתם מתרגשים?

זה לא שהשרתים של 012 פועלים עם אימיול פתוח ברקע....

אבל הם מופיעים ברשימת פירים, אז הם צריכים להיות מחוברים לטראקר לא?

מה גם כתוב שהם מריצים אזורוס, אז כנראה שהם כן עם ביטורנט פתוח ברקע.

פורסם

לא, הם לא (חי בסרט.. אעלק ביטורנט פתוח ברקע..).

לא הבנתי איך הגעת למסקנה ש-host כדוגמת IP.cabel.012.net.il (ה-IP זה מספר!) הם 012 בכבודם ובעצמם. זה בסך הכל מישהו שמחובר דרך 012. והמהירות היא בגלל caching.

שוב, אני לא מבין על מה הסרט.. אין פה שום דבר מיוחד.

זה שיש לך Peer עם הכתובת: bzq-84-110-35-87.red.bezeqint.net

לא אומר שזה בב"ל :kopfpatsch:

פורסם

טוב גאון, בוא תסביר לי את זה.

איך גם כאשר מפעילים encryption ודוחים התחברויות לא מוצפנות, זה עדיין מצליח להפעיל קאש?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים