פורסם 2009 באפריל 816 שנים מחבר תוכל לבדוק אותה שוב פעם כי גם הפעם אין שום תיבת טקסט שבה אני יכול להכניס את המילה....ולכן זה לא יכול להעביר אותי לשום מקום...תודה.
פורסם 2009 באפריל 916 שנים מחבר אני לא מצליח להשתמש בזה...זה הקוד שבסוף "יצא":<!--function goto_page(){var pages= new Array()pages["cat"]="walla.co.il";pages["dog"]="page2.html";pages["horse"]="page3.html";var page=prompt("Which page would you like to go to?","");window.location = pages[/page][page];}//--></SCRIPT><FORM><INPUT TYPE="button" onClick="goto_page()" value="Go!"></FORM> <input type="text" name="name"><SCRIPT language="JavaScript">
פורסם 2009 באפריל 916 שנים ומה קורה כשאתה לוחץ על הכפתור?חוץ מזה, שאלה - אתה בכלל מבין מה הקוד הזה אומר, או שאתה רק מדביק אותו בפנים ומקווה לטוב?
פורסם 2009 באפריל 916 שנים מחבר אני מבין חלקים אבל תמיד גם מקווה לטוב....הקוד הזה כולל את ה תיבת טקסט אבל אין שום חיבור ביניהם...
פורסם 2009 באפריל 916 שנים <head> <script language="JavaScript"> <!-- function goto_page() { var pages= new Array() pages["cat"]="walla.co.il"; pages["dog"]="page2.html"; pages["horse"]="page3.html"; var page=document.frm1.name.value; window.location = pages[/page][page]; } //--> </script></head><body> <form name="frm1"> <input type="text" name="name"> <input type="button" onclick="goto_page()" value="Go!"> </form></body></html> <html> זה מה שאתה רוצה? *מקווה לטוב*
פורסם 2009 באפריל 916 שנים טוב, רציתי להגיב עם התיקון, אבל אילן הקדים אותי בכל מקרה, אני מאוד ממליץ לך ללמוד ג'אווהסקריפט. זה לא קשה, ויש המון מדריכים ברשת.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.