עבור לתוכן

בקשה|"תיבת טקסט" מקשרת בין דפים

Featured Replies

פורסם

שלום!

אני מחפש אזו שהיא "תיבת טקסט" שתקשר בין המשתמש לדף אותו אני רוצה שהוא יראה.

אוסיף עוד קצת: למשל שמשתמש רושם מספר או שם אז התיבת טקסט הזו מעבירה אותו לדף שאני קבעתי... (אני אכניס את הערכים ואם המשתמש רושם את הערך שאני הכנסתי אז הוא מועבר לעמוד שנקע מראש על ידי).

תודה וחג שמח.... : )

פורסם

פרט באיזה שפה אתה עובד..

והתיבת טקסט פשוט מעבירה את משתמש לדף אחר ? זה הכל??

פורסם
  • מחבר

שלום!

אני פשוט מחפש תיבת טקסט (לא משנה לי איזו שפה אפשר אפילו ב html) שאני אגדיר לה "ערכים" שלמשל אם מקישים את המילה "שלום" אז היא מעבירה את המשתמש לדף אחר ואני אוכל להגדיר מלא ערכים כאלו אשר כל ערך יוביל לעמוד אחר וכמובן שאם מקישים ערך שגוי אז תרשם איזו שהיא הודעת שגיאה.

תודה וחג שמח. : )

פורסם

אתה צריך לעשות את זה ב-Javascript. צור מערך אסוציאטיבי שמקשר בין מילים לכתובות של דפים, וצור כפתור שכשלוחצים עליו אז הוא שואל את המשתמש לאן הוא רוצה לעבור. את המילה שהוא רושם תחפש בתוך המערך הזה.

הנה דוגמה (לא בדיוק מה שאתה רוצה, אבל תשחק עם זה קצת):

http://www.pageresource.com/jscript/jarray2.htm

שים לב שבמקרה הזה, כל המידע (איזה דפים יש ואיזה מילים אפשר להכניס) יהיה חשוף בפני המשתמש באמצעות view source. אם אתה רוצה להסתיר את זה, תהיה חייב להשתמש באיזושהי שפת צד שרת (asp,php וכד').

פורסם

טוב אז אתה צריך בלהוסיף בקוד html של התיבה Autopostback=true.

ואז אתה מגדיר שכאשר הוא משתנה(ontextchanged) אז זה שולח לפונקציה שאתה כותב באיזה שפה שבא לך שעושה את המעברים לדפים.

דוגמא בasp

<asp:TextBox ID="txt1" runat="server" Width="166px" OnTextChanged="txt1_TextChanged" BackColor="WhiteSmoke" AutoPostBack="True" ToolTip="Only Numbers" ></asp:TextBox>

שם לב אחרי הOnTextChanged אתה כותב את הפונקציה (מתודה) שאתה שולח...

פורסם
  • מחבר

תודה, אבל לא הבנתי כלום... יש איזו שהיא תיבה כזו מוכנה שרק אני צריך להכניס את הערכים ואת ה url?

תודה

פורסם

דבר כזה מוכן כנראה שאין. אבל, אם תאמר לנו קצת יותר על הידע והרקע שלך נוכל לעזור לך (מה אתה יודע ב-html וב-JS?)

אני נתתי לך דוגמה ב-javascript. הדוגמה אומנם רק מציגה הודעה ולא מעבירה אותך לדף המתאים, אבל זה לא דורש שינוי גדול.

פורסם
  • מחבר

האמת שאין לי כל כך ידע בשפות תכנות.... ואם תוכל קצת לעזור לי ולנסות לתת לי את זה מוכן זה יעזור לי מאוד... זה לא נראה לי קשה לבנות את זה, זה נראה לי די פשוט...

תודה.

פורסם

תתחיל מזה:

<!--
function goto_page()
{
var pages= new Array()
pages["cat"]="page1.html";
pages["dog"]="page2.html";
pages["horse"]="page3.html";

var page=prompt("Which page would you like to go to?","");

window.location = pages[/page][page];
}

//-->
</SCRIPT>
<FORM>
<INPUT TYPE="button" onClick="goto_page()" value="Go!">
</FORM>
<SCRIPT language="JavaScript">

כשכמובן במערך של ה-pages תשים את המילים והכתובות האמיתיות של הדפים שלך.

פורסם
  • מחבר

קודם כל תודה רבה לך....

אבל כאשר אני מכניס את זה וצופה בזה בתצוגה המקדימה אז אני לא רואה שום מקום להכניס את הטקסט....

מה עושים?

תודה.

פורסם
  • מחבר

אכן נוצר כפתור כזה אבל איפה מכניסים את הערך? איפה תיבת הטקסט?

תודה.

פורסם

מצטער, הייתה שגיאה בקוד. זה אמור לעבוד עכשיו.

בכל מקרה, אתה צריך ללמוד קצת Javascript אם אתה רוצה להיות מסוגל לעשות את זה בעצמך.

פורסם
  • מחבר

תודה אבל איפה הקוד הטוב זה שאמור לעבוד?

תודה וחג שמח.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים