פורסם 2009 באפריל 1516 שנים SHADOW ניסית את ה MP? אתה יכול להגיד כמה אנשים יש בערך ב MP של המשחק בשביל לדעת אם שווה לי לקנות אותו? כי אם אין אנשים ב MP אני אשחק באיחור גדול עם דיסק של חבר או אקנה מיד שניה
פורסם 2009 באפריל 1516 שנים ברגע שאני אוכל לשחק ב MP אני יגיד לך איך זה. בנתיים יש בעיה להירשם למולטי וזה מופיע בפורום הראשי שלהם (אומר לי שהקוד סיראלי של המשחק לא תקין) : http://www.ataricommunity.com/forums/showthread.php?t=672646 עריכה: איך אני עובר את הרובוט הזה ?? הוא הורג אותי בשניה. By shadow713
פורסם 2009 באפריל 1516 שנים מחבר מה יהיה.. אמרנו בלי HINTS...SHADOW, תחשוב קצת בהגיון, הנה רמז: השחקן שלך מהיר יותר מהרובוט ולכן...וברגע שתעלה על החולשה שלו אתה כבר תבין לפי ה"התבכיינות שלו".
פורסם 2009 באפריל 1516 שנים לפי הסקרינים ניתן להסיק שהגרסא המחודשת כמו HL SOURCE, המשחק הראשון על המודלים והטקסטורות שלו פשוט במנוע חדש... לפחות את האנימציות הם הקליטו מחדש?
פורסם 2009 באפריל 1516 שנים מחבר דרך אגב, הדיאלוגים במשחק הזה ממש מוסיפים חשק, הם פשוט מעולים ומצחיקים, אני אוהב את הסלנג הזה.הידעתם שהדיבוב במשחק הוא של שחקני קולנוע די מוכרים(אני מניח שכן)למשל, אתם זוכרים את מרדוק מ-A TEAM או רון פירלמן הלא הוא "HELLBOY", ולמי שזוכר את הסרט הראשון PITCH BLACK ששםשיחק השחקן Cole Hauser שגם תרם את קולו לפסקול המשחק בתור עצמו "ג'ונסי". 8)והרשימה עוד לא קצרה ודי מוכרת בקולנוע.[attachment deleted by admin]
פורסם 2009 באפריל 1516 שנים עריכה: איך אני עובר את הרובוט הזה ?? הוא הורג אותי בשניה. By shadow713 חחח אני יריתי בו כמו משוגע עד בלי להקשיב ובלי לחשוב אני לא כל כך אהבתי את PITCH BLACK.
פורסם 2009 באפריל 1516 שנים חחח אני יריתי בו כמו משוגע עד בלי להקשיב ובלי לחשוב אני לא כל כך אהבתי את PITCH BLACK. סוף סוף אחרי שעה !!! By shadow713
פורסם 2009 באפריל 1516 שנים סוף סוף אחרי שעה !!! By shadow713 :lol: אם אני זוכר נכון , ואתה משחק במשחק של 2004 hint : אתה פשוט יכול למשוך אותו קצת אליך, ואז לרוץ למעלית הזאת
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.