פורסם 2009 באפריל 1416 שנים טוב קניתי את המשחק ברכישה מקוונת.. שחקתי כמה דקות והמשחק נחמד מאוד...מחר נחקור אותו לעומק. אני בחלק הראשון של escape from butcher bay
פורסם 2009 באפריל 1516 שנים חחח , לא רואה את עצמי משחק שוב בEscape from Butcher's Bay , אני עדיין זוכר כמה מקומות שהסתובבתי כמו מפגר עד שהבנתי מה הוא רוצה ממני...
פורסם 2009 באפריל 1516 שנים חחח , לא רואה את עצמי משחק שוב בEscape from Butcher's Bay , אני עדיין זוכר כמה מקומות שהסתובבתי כמו מפגר עד שהבנתי מה הוא רוצה ממני...כן,הא..בעיקר משום שמדובר במשחק כל כך חווייתי,שלשחק בו פעם נוספת,גם אחרי כמה שנים טובות,לעולם לא ישתווה לחוויה המציפה של לשחק בו בפעם הראשונה..האם ישנה אפשרות לשחק רק בחלק החדש,ולדלג על BUTCHER BAY המקורי?
פורסם 2009 באפריל 1516 שנים BUTCHER BAY המחודש הוא רק למי שפספס את המשחק המקורי ורוצה לשחק בו לפני שהוא מתחיל את החדש. לא חובה לשחק בו.
פורסם 2009 באפריל 1516 שנים מחבר התחלת מהתחלה אה..? יפה מאוד.תהיה מרוכז במשימות אחרת אתה תצטרך להסתובב הרבה ולחפש, כמו שאמרו למעלה "מה רוצים ממך"? 8)אהבתי את הפס קול שליווה אותי במהלך המשחק, מקווה שבחלק השני הוא יהיה דומה.
פורסם 2009 באפריל 1516 שנים כן שמתי לב שצריך להקשיב לכל מילה בדיאלוגים... איך אני מוסיף לעצמי כוח ? יש לי רק משבצת אחת או שתיים של חיים ובכמה יריות הם הורגים אותי...
פורסם 2009 באפריל 1516 שנים הגראפיקה לא נראית משופרת אפילו בציפורן..לא שהגראפיקה לא יפה-היא מאוד יפה,גם מבחינה טכנית וגם מבחינה ארטיסטית..אבל הם הבטיחו הרי "גראפיקה משופרת ומדהימה"..
פורסם 2009 באפריל 1516 שנים היא לא מדהימה אבל זה שיפור גדול מאוד.יש השוואות של החידוש והמקורי, אם תיראה את שניהם אחד ליד השני תיראה שההבדל גדול מאוד.
פורסם 2009 באפריל 1516 שנים מחבר לפי תמונות אתה לא יכול לקבוע אם יש שיפור בגרפיקה או לא, SHADOW משחק בינתיים בחלק הראשון של המשחק.נו באמת...SHADOWאין יותר HINTS ;Dדרך אגב, במשחק הזה יש הרבה אלמנטים וקומבינציות, למשל: אם אתה קופץ על מישהו מלמעלה יש לך כמה דרכים להרוג אותו או שאתה יכול להשתמשבנשק של השומר כדי להרוג אותו. והרשימה כלל לא קצרה של התחכומים שיש במשחק הזה.[attachment deleted by admin]
פורסם 2009 באפריל 1516 שנים לפי תמונות שצולמו מ GAME PLAY אפשר לדעת אם יש שיפור. אני גם משחק בחלק הראשון אבל לא המחודש, רק השנה התפנה לי זמן לנסות אותו
פורסם 2009 באפריל 1516 שנים לפי תמונות שצולמו מ GAME PLAY אפשר לדעת אם יש שיפור. אני גם משחק בחלק הראשון אבל לא המחודש, רק השנה התפנה לי זמן לנסות אותו Shame on you! משחק מדהים. קאלט ממש. בייחוד בשל העובדה שהוא מדגים ומוכיח כמה פוטנציאל גלום משחקים המבוססים על סרטים...הרי לרוב-עלילה מעניינת(יותר מרוב משחקי המחשב ה-לא- מבוססי סרטים,לפחות)-יש,דמויות מגניבות-יש,כיוון עיצובי כלשהו(בהתאם לסרט)-יש. כל מה שנותר במשחקים האלו הוא שתהיה להם משחקיות טובה! כמה קשה זה כבר יכול להיות?!?
פורסם 2009 באפריל 1516 שנים הגראפיקה לא נראית משופרת אפילו בציפורן..לא שהגראפיקה לא יפה-היא מאוד יפה,גם מבחינה טכנית וגם מבחינה ארטיסטית..אבל הם הבטיחו הרי "גראפיקה משופרת ומדהימה"..חביבי הגרפיקה במשחק הזה מצוינת...הם עמדו במה שהם הבטיחו - HD ב NEW GAME יש לכם אפשרות לבחור escape from butcher bay או Assault on Dark Athena[attachment deleted by admin]
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.