עבור לתוכן

Chronicles of Riddick: Assault on Dark Athena - הדיון הראשי

Featured Replies

פורסם

התחלתי לשחק עכשיו במשחק +התקנתי את ה patch 1.01 גם דרייבר אחרון יש לי ...

אבל יש לי באגים כמו למשל מחסנית של רובה מתעופפת באוויר או סתם רוטטת לה על הריצפה

יש לי גם בעיה בגרפיקה שיש חתכים על הדמויות ושמים לב לזה בסרטוני מעבר

זה אצל כולם ככה ?

• תגובות 187
  • צפיות 20k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם
  • מחבר

אני משתמש בדרייבר 8.12 ואין בעיות.

פורסם

גמרתי אותו סוף סוך-משחק סבבה לאללה, לא כמו הראשון מבחינת יצירתיות אבל אחלה אקשן והפקה מדהימה, מישהו הקשיב למוסיקת קומודור64 בסוף של הקרידט?

פורסם

אני התחלתי לשחק בפרק הראשון של המשחק והגעתי נראה לי לסוף איפה שהחללית אבל איך נכנסים אליה ?

אני משתגע ויש שם עוד שני רובוטים שתוקפים אותי מה עושים ?

פורסם

לאיפה לקפוץ?

עומדת חללית על פלטפורמה ומחכה לי אני מגיע אליה תוך כדי שיורים עלי,את החיילים הפשוטים אני הורג אבל יש שם עוד שני רובטים שאני לא יכול להרוג אותם לכן אני מתעלם מהם ורץ לכיוון החללית אבל לא קורא שום דבר ,לא נפתח שום פתח בחללית ואני סתם מסתובב מסביבה ואין לי עוד לאן ללכת ...

???[br]פורסם בתאריך: 18.05.2009 בשעה 02:37:47

עברתי :yelclap: ....מסתבר שהייתי חייב להרוג את כולם כולל הרובוטים כדי שהדלת של החללית תפתח

ומסתבר שיש עוד המשך שצריך לעבור כדי לסיים את המשחק

פורסם

פשוט עליתי על המכולות והרגתי את האנשים למעלה...ואז אתה פותח את החלונות שם והם עפים החוצה...

פורסם
:screwy:
פורסם

פשוט עליתי על המכולות והרגתי את האנשים למעלה...ואז אתה פותח את החלונות שם והם עפים החוצה...

זה בחדש, הוא דיבר על הישן איפה שהחללית מחכה לך
פורסם

אה אופס חחחח ;D

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

התחלתי את המשחק, הבאסה, הנייד שלי לא מסדר איתו הכי טוב...

יש אולי איזה פאטץ' שיוריד את ההגדרות עוד קצת כדי שיפעל לי חלק? (אני יודע שזה אפשרי דבר כזה, אני יודע שיש דבר כזה לאובליביון)

פורסם

מממ הנייד שלך ממש חלש \=

אז אני לא יודע עד כמה זה יהיה אפקטיבי בכלל..

על איזו רזולוציה אתה משחק כרגע?

פורסם

שיחקתי 1280X800.. אבל אחר כך הורדתי קצת וזה עובד קצת יותר טוב.. בינתיים שחיק

פורסם

הבנתי

בכל מקרה עשיתי בדיקה קטנה ברשת ולא מצאתי משהו ספציפי שמוריד איכות תמונה או משהו בסגנון כדי לתת בוסט ל FPS...

• 1 חודש מאוחר יותר...
פורסם

אחרי שלא שיחקתי חודשים בערך (לא היה זמן) נכנסתי לפני חצי שעה כדי להמשיך ויש לי בעיה מוזרה.

אני משחק בקמפיין של 2004 וכשאני לוחץ על W כדי ללכת ישר הוא הולך ואחרי כמה שניות נעצר ואז אני צריל לחכות שניה ושוב ללחוץ כדי להמשיך ללכת :pissed:

למה זה ככה ? פעם זה לא היה לי ...

מה לעשות ?!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים