פורסם 2009 במאי 1216 שנים אני זוכר את עצמי משוטט מלאאאא זמן באזור הזה של המכרה, לבסוף הגעתי לאן שצריך עם שימוש במפה
פורסם 2009 במאי 1316 שנים אין חורים במשחק הזה בגופות אה?לא משנה כמה שמתי גרפיקה על גבוה זה לא השתנה.יורים בגופה והיא כולה שלמה...מבאס
פורסם 2009 במאי 1316 שנים אם היו חורים אז בשביל להסתיר את הגופה הייתה צריך לקחת קודם את היד, אחר כך חלק מהרגל, אחר כך את הראש וכו'לא כ"כ מהנה לדעתיi need a datapad where can i find it? ניראה לי הבנתי לאן
פורסם 2009 במאי 1316 שנים מי אמר..רוב המשחקים של היום עם חורים על הגופות וכדומה, חורים של כדורים..חבל אם היו עושים את זה גם עם הסכינים זה היה הולך ממש טוב..אהבתי את הקטע שאתה יורה עם ה SCAR על הבחורילות הגדולים האלו..עושה פינישניש בצורה מדליקה
פורסם 2009 במאי 1316 שנים מחבר אין חורים במשחק הזה בגופות אה?לא משנה כמה שמתי גרפיקה על גבוה זה לא השתנה.יורים בגופה והיא כולה שלמה...מבאסאין משחק שמשקף את המציאות בצורה מושלמת, תמיד יהיה חסר משהו.
פורסם 2009 במאי 1316 שנים המשחק רץ אצלי פשוט זוועה ! על הגדרות מינמום אני על משהו כמו 20 FPS, ושאני עולה לרזו' של 1440 אני רואה משהו כמו תמונה לשנייה,למה זה ככה ? הבנתי שהבעיה העיקרית היא בכרטיסים של NVIDA..והמשחק שלי מעודכן ל 1.01.
פורסם 2009 במאי 1316 שנים המשחק רץ אצלי פשוט זוועה ! על הגדרות מינמום אני על משהו כמו 20 FPS, ושאני עולה לרזו' של 1440 אני רואה משהו כמו תמונה לשנייה,למה זה ככה ? הבנתי שהבעיה העיקרית היא בכרטיסים של NVIDA..והמשחק שלי מעודכן ל 1.01.תנסה לעדכן דרייבר למרות שיש לך ati אולי זה יעזור...לי יש nvidia והמשחק בקושי היה זז על מינימום , התקנתי דרייבר והמשחק רץ מעולה על med
פורסם 2009 במאי 1416 שנים אני בדרייבר הכי עדכני לכרטיס שלי, 9.3, 9.4 כבר לא תומך, הדרייבר הבא שייתמוך יהיה רק 9.6, איזה באסה..
פורסם 2009 במאי 1416 שנים מזה ניהיה פה COJ.??? תוקעים לREVAS סכין בגרון והיא נישארת חייה? איך אני הורג אותה בפעם השנייה?[br]פורסם בתאריך: 14.05.2009 בשעה 11:49:30עזבו הסתדרתי
פורסם 2009 במאי 1716 שנים אהלן,יש לי את המשחק,התחלתי לשחק בקודם (באטצ'ר ביי) באפשרות בהתחלה..כי לא שיחקתי בראשון.יש לי 8800GT2GRAM 3800X2 והמשחק זז לא משו..בכלל.בקטעים בהתחלה בכלא בתאים ובקטעים לא עמוסים אני על 45 FPS דיי יציב..בקטעים של עומס שהתחלתי לקחת ASSAULT RIFLE כי הכנסתי את עצמי למאגר הDNA של הכלא יש לי 10-15 FPS, בקיצור לא שחיק.ניסיתי לשחק עם ההגדרות. כיביתי מושן בלור וAA לא עזר. הורדתי ל1024על768 לא עזר.את הטקסטורות לא ניסיתי..אבל אז הגראפיקה תסריח.יש הצעות למישהו?אני די מתסוכל מהעניין...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.