פורסם 2009 באפריל 616 שנים הי לכם, יש לי שאלה כללית לגבי לימוד שפת תכנות.מכיוון שאני רוצה להשתלב בחברה המפתחת מכשור רפואי, אני רוצה להתייעץ אתכם איזו שפה כדאי לי ללמוד שמתאימה למכשור רפואי (לא לבניית אתרים).קחו בחשבון שאני יודעת לתכנת בשפת C.מה אתם מייעצים לי ללמוד? בגדול אני מתלבטת בין JAVA ,C#, .NETד"א, אני מתכוונת ללמוד מספר, אתם מוזמנים גם להמליץ על ספר.
פורסם 2009 באפריל 716 שנים היי, C# היא חלק ממשפחת .NET. קבוצת שפות של Microsoft.Java היא המקבילה שלה.לעבור מתכנות C לתכנות בשפות האלה, דורש לעבור מתכנות פרוצדורלי לתכנות מונחה עצמיםלגבי ספרים.. איני מכיר לצערי אך אני מניח שכל ספר שתשימי את ידך עליו, לרמת מתחיל יהיה מספק
פורסם 2009 באפריל 716 שנים כאמור, C# זה .NET.ההבדל בין Java ו-#C לא משמעותי במיוחד. אלו שפות שונות, אבל הרעיונות שלהן דומים (לא מפתיע, בהתחשב בעובדה שמיקרוסופט פחות או יותר ביססו את #C על ג'אווה). אני לא חושב שיהיה הבדל משמעותי אם תלמדי את זו או את זו, כל עוד תלמדי היטב את העקרונות של תכנות מונחה עצמים. המעבר בין השפות צריך להיות קל למדי (מה זה כבר ללמוד קצת תחביר חדש?)
פורסם 2009 באפריל 716 שנים הנה ספר בעברית לשפה:http://www.hod-ami.co.il/index.php?module=shop;submodule=products;task=view;id=99אם אין לך בעיה אם אנגלית תוכלי למצוא ספרים יותר מקיפים על השפה (ושפות אחרות באותה חבילת NET.).
פורסם 2009 באפריל 716 שנים מחבר תודה על תשובותיכם, אבל אנא התייחסו לנתון שנתתי שאני רוצה לעבוד בחברה למכשור רפואי.לכן, אני רוצה לדעת איזו שפה יותר שימושית בחברות שעושות אפליקציות למטרה רפואית.
פורסם 2009 באפריל 716 שנים להערכתי בחברות שעוסקות ברפואה, את תתקלי בשפות יעודיות /LOW-LEVELלכן אולי כדאי להתמקצע ב C++ ו Cאולי כדאי גם להסתכל בהצעות עבודה (אם קיימות כאלה עדין) ולראות מה מחפשים...מה רמתך ב C?
פורסם 2009 באפריל 716 שנים מחבר טובה, עשיתי קורס באוניברסיטה כמו כל מהנדס. אני פשוט רוצה להתפתח בתחום התכנה.
פורסם 2009 באפריל 716 שנים איזה הנדסה?כי אם זה הנדסת חשמל אז הרמה לרוב ממש נמוכה.אני הייתי הולך על C++, גם אם זה לא יהיה השימוש שלך בעתיד, זה דרך טובה ללמוד OOP והמעבר מזה ל-JAVA ו-C# לא אמור להיות קשה.
פורסם 2009 באפריל 716 שנים השכר של מתכנתי JAVA גבוה יותר אם זה מעניין מישהו, אבל הביקוש נמוך יותר מ.NET בארץ(בעיקר בגלל שרב מתכנתי ה.NET בסופו של דבר עובדים על משהו וובי...)
פורסם 2009 באפריל 716 שנים http://it.themarker.com/tmit/article/3238 הסקר הראשון שמצאתי בגוגל יש יותר מקיפים שגם מחלקים לפי אזור, מגזר ועיסוק ממשי בפועל..
פורסם 2009 באפריל 716 שנים סבבה.בכל מקרה, ההבדל בין לימוד Java ולימוד #C הוא לא משמעותי. מתכנת טוב יכול ללמוד שפה חדשה בשבוע, במיוחד אם הוא כבר מכיר את העקרונות שלה (כמו תכנות מונחה עצמים). ההבדל היחיד יכול לנבוע מהתמקצעות בתחום, שבכל מקרה מגיעה רק אחרי כמה שנים של נסיון.
פורסם 2009 באפריל 716 שנים בלי להעליב, לא הייתי רץ ומכריז על עצמי כ"יודעת לתכנת" בגלל קורס שעשיתי באוניברסיטהגם אנשים שמסיימים תואר במדעי המחשב (עם מספר קורסים בתכנות) - רובם לא יודעים המון המון עקרונות בסיסיים שחשובים בתעשייהמה גם שבסופו של דבר מה שלמדת, ולא יעזור כלום - זה בעיה היום עם המקצוע, לומדים גם בתיכון (במסלולים מסוימים אף מרחיבים הרבה יותר)עוד משהו, לקרוא ספר על JAVA ולהגיד - אני יודע JAVA, לא יתפוס ולא משנה מהדבר אחרון,אני לא מסכים שלתוכניתני C# יקח שבוע ללמוד JAVAאם מדברים על הרמה הבסיסית של איך כותבים IF/FOR אז סבבה, אבל בסופו של דבר, לכל אחת מהן יש השלכות אחרות לגמרי,ואם מסתכלים על הגרסאות האחרונות (למשל C# 3 ומעלה...) אז בהחלט השפות האלו מבחינתי שונות היום.
פורסם 2009 באפריל 716 שנים ממה שראיתי מסביב, השפות העיקריות שבהן כותבים מכשור רפואי זה C, C++ ו-C# (בעיקר לחלקי GUI ולחלקים הפחות safety critical, ממה שראיתי).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.