פורסם 2009 באפריל 516 שנים יש לי חבר שיש לו שרת של משחק, עכשיו יש איזה ילד משועמם שפשוט "מזריק" לSQL של השרת מלא שמות משתמשים ומכביד על השרת עד שהוא נופל, השאלה שלי איך הוא יוכל להגן על הSQL מפני דברים כאלה?
פורסם 2009 באפריל 616 שנים שלום,אין פתרון פלא - צריך לשנות את איך שהאתר בנוי ואיך שמאגר המידע בנויhttp://www.securiteam.com/securityreviews/5DP0N1P76E.htmlבגדול הייתי מוסיף גם CAPTCHA שיכול מאוד לעזורכל טוב,גבריאל
פורסם 2009 באפריל 616 שנים מחבר זה מה שחבר שלי ענה לתגובה שלך גבריאל: שגם שהאתר היה סגור היה אפשר לעשות SQL INJECT פשוט אין הגנות לשרת איחסון השרת מאוחסן ולא שמתי שום FIRE WALL או שום אנטי וירוס והאתר כולו מנותק מהSQLמה עוד הוא יכול לעשות?
פורסם 2009 באפריל 616 שנים הערה-אני ממש לא יודע איך להשתמש בSQL כמאגר מידע ביחד עם אתריםאין אפשרות לוודא את מקור הבקשה? ורק לבצע אותה אם היא מגיע מן האתראו לשלוח עם האתר keyword כלשהו כך שבקשה שלא הגיע עם הקיוורד לא תתבצע
פורסם 2009 באפריל 616 שנים מחבר זה הבעיה, שלא נרשמים לשרת דרך האתר, אלא שהם נרשמים דרך הSQL האתר לא קשור בשום אופן לשרת, רק מציג מידע על המשחק וכאלה.
פורסם 2009 באפריל 616 שנים SQL Injection זו התקפה מאוד ספציפית, ועדיין לא הבנתי אם לזה הכוונה. זה יכול לקרות כאשר השרת מקבל קלט מהמשתמש ומשתמש בו כדי לייצר פקודות SQL ל- Database. לדוגמא - אם למשתמש יש תיבת טקסט שהוא אמור להכניס שם משתמש וסיסמא, והשרת מרכיב אותה בצורה - select * from users where username= "+userName+" and password = "+password; אז יוזר מעצבן במיוחד יכול להכניס ב- username שלו משהו כמו ." OR 0=0;drop table users;-- והופ, הלכה טבלת היוזרים. הפיתרון הנכון לזה הוא אף פעם לא להרכיב את ה-query בעצמך, ותמיד להשתמש בפרמטרים של SQL.. הפתרון הלא-משהו הוא לדאוג שבקלט יש רק את התוים שאתה מרשה (למשל - רק תוים אלפא-נומריים). והנה מה שיש ל- XKCD לומר בנושא:
פורסם 2009 באפריל 916 שנים הפיתרון הנכון לזה הוא אף פעם לא להרכיב את ה-query בעצמך, ותמיד להשתמש בפרמטרים של SQL..מה זאת אומרת לא להרכיב את הquery בעצמך?...
פורסם 2009 באפריל 916 שנים זאת אומרת להשתמש בפרמטרים של SQL. יש דוגמאות בויקיפדיה:http://en.wikipedia.org/wiki/SQL_injection#Using_Parameterized_Statements
פורסם 2009 באפריל 916 שנים בדיוק.כמובן אם יש חולשה ספציפית בשרת ה-SQL שלך, ייתכן שאפשר יהיה לנצל אותה כדי לבצע SQL Injection, אבל זה לא בשליטתך.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.