פורסם 2009 באפריל 616 שנים אין פה מקום של "נראה" הוצאת הכלוב שתהיה אפשרות לשים את הכרטיס זה בעיתי עם הכלוב כי המרחק הוא לא כזה גדול בינהם ובלי הכלוב זה הולך חלק בכול מקרה אין מה לדון באפשרי או לא יש לי כרטיס יותר ארוך משלך ואני מסתדר מעולה כולל הכלוב פשוט תיקח לך חצי שעה לפרק את הכלוב סדר כבלים אם צריך ותרכיב את המאיץ הגרפי .דבר קטן שאתה צריך לדעת אם בכלוב היתה לך אפשרות למקם 3 כוננים קשיחים או שתים לא זוכר תצתרך להתפשר רק על אחד גג שנים [לגבי שני כוננים קשיחים לא בטוח מהפעם האחרונה שאני זוכר זה אפשרי על בטוח אחד ואתה ממקם אותו במיקום התחתון של הכלוב.
פורסם 2009 באפריל 716 שנים מחבר mzlbat רעיון יפה. אבל זה לא מארז 6A19, אני שאלתי ספציפית לגבי המארז הזה. אני מקווה שבו לא יהיה צורך לבצע חיתוך שכזה
פורסם 2009 באפריל 716 שנים לדעתי כן, כי:באורך, הכרטיס מתאים אם הדיסקים הקשיחים יותקנו למעלה ו/או למטה, אך בעומק תהיה בעיה, כי הכרטיס בולט אל כיוון דלת הצד, יותר מכלום הדיסקים הקשיחים, ולכן הכלוב מפריע וצריך לחתוך אותו, ושוב, גם במארז נשוא הדיון.
פורסם 2009 באפריל 716 שנים מחבר האמת שלדעתי לא. הכרטיס הוא 26.25 ס"מ. במארז הנדון יש מרווח של כ-26.5 ס"מ עם הכלוב של הקשיחים. זה ממש גבולי אבל... נכנס.
פורסם 2009 באפריל 716 שנים אני לא מתכוון במידה של הכרטיס (כשהוא מותקן) משמאל לימין, אלא במידה של הכרטיס, מהתושבת החוצה- שם הוא בולט החוצה יותר מהכלוב.לי יש את המארז הזה, ואני יודע על מה מדובר.אני הורדתי את הכלוב, אך לא הייתי חכם כמו הגבר כאן שחשב על חיתוך הכלוב!!!!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.