עבור לתוכן

שאלה לגבי עוצמת ספק

Featured Replies

פורסם

אהלן חברה

השאלה שלי היא כזאת: אני עכשיו בתהליכי שיפור מחשב וחשבתי להוסיף כמה דברים מעניינים וצצה לי דילמה

אני רוצה להוסיף קירור מים

2 כרטיסי מסך

אולי יהיו גם 2 דיסקים קשיחים

ומארז טוב

ובעתיד בקרוב אף אולי להחליף את הלוח אם ואת המעבד

עכשיו נגיד ואני אקח את הדברים הכי טובים שקיימים אבל לא את הכי יקרים, דברים סבירים לגיימר פשוט בשוק הישראלי, מה עוצמת הספק שצריכה להיות לי

אני חושב על 1000 WATT ויש כאלה שאומרים לי שמספיק 750-800 ,WATT שזה גם מתבטא במחירים, כדי שהמערכת תהיה חזקה

מה אתם אומרים

תודה לכל העונים

פורסם

תהיה ספציפי.

פורסם
  • מחבר

בוא נגיד

2 כרטיסי מסך של club2d hd4870 oc edition 512 mg ddr5 / לא יודע אולי יהיה אפילו כסף למשהו יותר חדש

מארז haf 932

קירור מים אני רוצה לבנות מחלקים שונים לא קונה ערכה שלמה אבל ישהיו בו רדיאטור אחד עם 2 או 3 מאווררים תלוי בגודל שיכנס למארז ומשאבה

שידרוג עתידי ל I7

לוח אם לא יודע עדיין אבל משהו סביר שתהיה אפשרות ל OC, אבל לא משנה לבנתיים

דיסקים קשיחים רגילים מעל 500GIGA

זהו כעיקרון אין לי מה לפרט יותר מידי או להיות ספציפי השאלה עלתה כי אני רוצה 2 כרטיסי מסך וקירור מים ואני רוצה שהמערכת תסחוב, וכמובן בהתחשב בעתיד גם אולי OC שלפי מה שאני יודע דורש לא מעט אנרגיה מהספק

פורסם

ספק 600W טוב יחזיק את זה.

אני ממליץ על זה - http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=4369

לפי ביקורת הוא עמד טוב גם בעומס של 700W.

רק תוודא שיש לו את כל החיבורים שאתה צריך.

פורסם

לדעתי הגזמת קצת עם החיסכון.

על מערכת שהמחיר המתץוכנן שלה כנראה יעבור את ה5000 שקל, הייתי משקיע קצת יותר בספק...

אני הייתי לוקח 700W מהחדשים של קולר מאסטר, הסיילנט פרו הוא אחד הספקים היותר שקטים שיש.

פורסם

הוא לא ביקש שקט, הספק הזה של CM חלש יותר מה - OCZ שהצעתי (שזהה פנימית ל - OCZ GAMEXSTREAM 700W).

פורסם
  • מחבר

חבר'ה תודה רבה

פורסם

הוא לא ביקש שקט, הספק הזה של CM חלש יותר מה - OCZ שהצעתי (שזהה פנימית ל - OCZ GAMEXSTREAM 700W).

ספר לי בבקשה מאיפה קיבלת את המידע וקבעת את הקביעה ההזויה (והשגויה) הזו.

למעשה, ה StealthXtreme המדובר (שאגב, ממש לא זהה פנימית ל GameXtream), הוא אחד הספקים היותר גרועים שיצא לי להתעסק איתם שמתיימרים להיות איכותיים. אגב, תשים עליו מערכת כזו, תעשה אוברקלוק, ותראה איך הוא נכשל באופן אומלל.

רוצה לקנות FSP ולשלם כפול? קח StealthXtream, הוא אפילו לא מקו הייצור של האפסילון שלהם (כמו ה Game), אלא סדרה אחת למטה.

הייתי לוקח את ה Silent pro של קולרמאסטר כמו שצוין פה, או PC power&Cooling Silencer 750W

כדאי גם להעיף מבט על ה Truepower Trio החדשים של אנטק, למרות שאיתם עדיין לא יצא לי להתעסק אישית, אז אני לא יכול לתת דעה בנושא.

פורסם

שמע, אני ממש לא מתלהב מהסדרה הזאת, במיוחד ברשת החשמל "היציבה" של מדינת ישראל :P.

However we found out that this power supply doesnt have a MOV (surge suppressor), which is a sin on a high-end power supply.

This power supply also misses two protections compared to competing products: over power (OPP) and under voltage (UVP)

As for the temperature, OCZ does not state under which temperature they labeled their power supply. Why this is important? The higher the internal power supply temperature, the lower power it can deliver. Usually when no temperature is mentioned, the manufacturer assumes 25º C. You will never get 25º C inside a power supply; typical real-world values are found between 35º C and 40º C. So a power supply labeled at 25º C may not deliver its labeled power when running in the real world.

It seems that OCZ also saved some bucks on the electrolytic capacitors: they are all Taiwanese and not Japanese like some competing products.

http://www.hardwaresecrets.com/article/397/8

לא הייתי קונה ספק כזה, בטח למערכת כבדה.

איך הם אומרים "יחסית למחיר הוא טוב". אני רוצה קודם כל טוב, אחרי זה נדאג למחיר.

[br]פורסם בתאריך: 6.04.2009 בשעה 01:45:44

לול, SCORN הגבנו ביחד. כמו שתראה בביקורת של HS גם ה GAME הוא לא ממש אפסילון.
פורסם

אני מציע לכולם, בכלליות, להעיף מבט לגבי הקולרמאסטרים החדשים- בעיקר אלו שמיוצרים ע"י Enhance

סיילנט פרו-

http://www.jonnyguru.com/modules.php?name=NDReviews&op=Story&reid=134

UCP-

http://www.jonnyguru.com/modules.php?name=NDReviews&op=Story&reid=141

ג'וני אוהב אותם, והאמת- גם אני. רק מסתבר ששם הם לא מתומחרים בצורה נוחה כמו פה, אז הם חוטפים הורדה בציון בסעיף של המחיר.

פורסם

דווקא הבנתי שב - HS ממש התלהבו מה - OCZ, לדעתי הוא נותן תמורה יוצאת דופן למחיר הרצפה שהוא עולה.

http://www.hardwaresecrets.com/article/451/10

וכל ספק 600W שמסוגל לעמוד מצוין ב - 720W הוא ספק יוצא דופן לדעתי.

This unit not only costs less than competing 600 W products, but you will be also bringing home a 720 W power supply!

In fact OCZ could easily have labeled this product as a 700 W power supply and keep claiming 80% efficiency

ספר לי בבקשה מאיפה קיבלת את המידע וקבעת את הקביעה ההזויה (והשגויה) הזו.

בבקשה:

As we mentioned, this power supply is manufactured by FSP and uses the same printed circuit board as OCZ GameXstream 700 W and Zalman ZM600-HP. Thus the design of these three power supplies is identical.
All components described on this page are identical to the ones used on OCZ GameXstream 700 W and Zalman ZM600-HP.
This power supply uses two GBU606 rectifying bridges on its primary stage, which can deliver up to 6 A each one (rated at 100º C), so the total current the rectifying section of this power supply can handle is of 12 A. These are the same components used by Zalman ZM600-HP. OCZ GameXstream 700 W uses two GBU605 bridges, but they have the same specs.
The active PFC circuit from this power supply uses three power MOSFET transistors (20N60C3 the same one used by several other power supplies we took a look, like Antec Neo 550 HE, Cooler Master iGreen Power 430 W, Corsair HX620W, Thermaltake Toughpower 750 W, OCZ GameXstream 700 W and Zalman ZM600-HP), just like OCZ GameXstream 700 W and Zalman ZM600-HP.
On the switching section two FQPF18N50V2 power MOSFET transistors in two-transistor forward configuration are used. Each transistor has a maximum rated current of 18 A at 25º C or 12.1 A at 100º C in continuous mode (see the difference temperature makes) or 72 A at 25º C in pulsating mode, which is the mode used, as the PWM circuit feeds these transistors with a square waveform. Interesting to note that these are the same transistors used by Zalman ZM600-HP, OCZ GameXstream 700 W and Corsair HX620W power supplies.
פורסם

מתי תבין שכמה אפשר למשוך מהספק זה רק אחד מכמה פרמטרים רלוונטיים.

אין לו הגנות בסיסיות.

אין לו קבלים איכותיים.

אין שום אינפורמציה על ה RATING שלו. מה זה עוזר לי שהוא יכול לתת 700 וואט ב 25 מעלות?

פורסם

זה הפרמטר העיקרי מבחינתי, אם הוא עומד יציב מאד ב - OVERLOAD כזה גדול זה אומר דבר או שניים על איכותו.

ולא מעניינים אותי הקבלים שלו אלא התוצאה הסופית (מתחים יציבים ו - RIPPLE נמוך שעומדים יפה בתוך התקנים וגם יעילות של 80+).

אני לא רואה שום סיבה לפסול אותו, הוא מספיק חזק כדי להחזיק כל מערכת.

אין שום אינפורמציה על ה RATING שלו.

לא הבנתי למה הכוונה ???

פורסם

שהוא יקר ולא משתלם במיוחד.

ה - OCZ שהמלצתי עליו הוא למעשה ספק 700W אז אין מה לחשוש לקחת אותו (אלא אם כן אתה צריך יותר מ - 3 חיבורי SATA).

אופציית 700W טובה וזולה היא זאת - http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=574

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים