עבור לתוכן

VX2025WM viewsonic בתיקון...שאלה חשובה!

Featured Replies

פורסם

שלום,

יש לי את המסך VX2025WM כבר קרוב ל 3 שנים, והפורט DVI שלו תקול ובעייתי. אחרי מחקר באינטרנט גיליתי

שזה קורה לאלפי אנשים בעולם, שזה בעיה רצינית. נורא התבאסתי, והלכתי למעבדה של היבואן שם הוא ב"בתיקון"

וחקרתי על הנושא ואני בספק אם יצליחו לסדר. באמת.

הוא מסך סופר איכותי, בעל פאנל P-MVA ממש איכותי שאני סופר מרוצה ממנו הוא פשוט מושלם, לדאבוני

לא מייצרים אותו כבר, ויכול להיות מצב שיחליפו לי אותו.

מוזר מאוד שגם בכל האתר של viewsonic אין לו שום אזכור!!!

מה גם מוזר, שבאתר שלהם הם לא רושמים את סוג הפאנל של המסכים שהם מייצרים!! מזה?? ממש מוזר. אני ממש ממש לא

רוצה TN, ואומניטק הטיפשים אפילו לא יודעים מזה TN!! והם היבואנים של המסכים האלו! פשוט בזיון.

מישהו מכיר מסך טוב של viewsonic ספציפי עם פאנל שהוא לא TN ?

תודה רבה ממש למי שעוזר לי בסוגיה,

יאיר

פורסם

לא של VS אבל המשתלם ביותר במחיר שפוי הוא ה-DELL2209WA בגודל 22' עם פאנל E-IPS בכ~1600 ש"ח.

ישם גם LG L2000CP, DELL2007FP או ה-HP L2065 המצויינים - כולם דומים מאוד למסך המקורי שלך, בסביבות 2000 ש"ח.

כדי לבדוק את סוג הפאנל, בדוק פה או פה. פשוט תקליד את הדגם, שם חברה סוג פאנל.

פורסם

VS לא TN במחיר קרוב יחסית לשלך זה ה - VP2330WB אבל גם אותו כנראה לא מייצרים יותר.

פורסם
  • מחבר

אני חייב viewsonic, מכיוון שצפוי שיחליפו לי את המסך,

ובטוח שלא באותו דגם כי אין להם, הם אמרו שהוא נדיר..

הוא עלה לי הון בזמנו, 2600 שקל, ואם יחליפו לי,

אני חייב את האלטרנטיבה הכי טובה שיש מבית Viewsonic.

לצערי, אין ברירה. את הכסף הרי הם לא יתנו לי בחזרה אין ספק בכלל.

פורסם

אם הוא באחריות הם חייבים לתת לך חלופה זהה, גם אם זה אומר דגם יקר יותר.

אבל זה כבר ענין לפורום צרכנות...

בכל מקרה, אומניטק (יבואנית VS) היא גם היבואנית של DELL כך שלא תהיה לך בעיה לקבל את ה-DELL2209WA או ה-DELL2007FP לדוגמה.

פורסם

ה - 221 הוא TN...

האפשרות ההכי הגיונית לדעתי היא VP2330WB אם עדיין יש אותו (ראיתי בכמה חנויות, אפילו במחיר הגיוני יחסית בפלונטר).

פורסם

ה-221 הוא TN+LED ונותן איכות תמונה עדיפה ב-ה-ר-ב-ה על TN לפי הביקורות לפחות.

אם הוא יכול לקבל רק VS והמחיר אינו שיקול (החלפה) אז זו אחת האלטרנטיבות הראויות הבודדות שלו.

גם לדעתי ה-VP2330WB עדיף אם הוא עדיין זמין.

פורסם

ה - LED זה לא סתם גימיק ?

פורסם

^

ממש לא "רק גימיק" לפי כל הביקורות שקראתי.

פורסם

הLED נותנת לך צבעים חדים יותר ומדויקים ממה שהכרת דניס.

רק הבעיה היא לייצב את התאורה בכדי שלא תדעך עם הזמן.

פורסם
  • מחבר

וואלה הם יבואנים של DELL ? לא ידעתי..ואני עושה

איתם עסקים תמיד. (אני קונה ישירות מאומניטק)

אם כך, אני אברר בנוגע לזה.

אם אני כבר יחליף אותו, אני מעדיף לשדרג ל 24 אם זה לא יקר מדי, או ל 22.

תכלס המסך עלה לי 2600 שקל ואם אני רוצה להחליף מחוסר ברירה, מעניין

אם אני יכול לדרוש החלפה לפי שווי כספי, או רק לפי ערך טכנולוגי מקביל..מוכן להוסיף קצת כסף.

בקשר למה שאמרת שהם חייבים לתת לי חלופה זהה לחלוטין,

אז קראתי מאמר של מישהו שממש הדאיג אותי:

http://photo.net/neighbor/view-one.tcl?neighbor_to_neighbor_id=336120

פורסם

הLED נותנת לך צבעים חדים יותר ומדויקים ממה שהכרת דניס.

תאורטית כן (בהנחה שכשאתה אומר "חדים", אתה אומר "טהורים"). מעשית, זה תלוי גם בכיול המסך (כמובן) ובפועל לא כולם מסכימים שזה נראה יותר טוב ככה. בדיוק כמו עם מסכים עם מרחב צבע מורחב. תאורטית זה טוב מאוד, מעשית, מי שרגיל לעבוד במרחב הרגיל, לא תמיד יפיק את המירב.

רק הבעיה היא לייצב את התאורה בכדי שלא תדעך עם הזמן.

גם CCFL דועך עם הזמן, אז זה לא ממש חסרון ל-LED (אלא אם כן ידוע שהוא דועך יותר מהר).

פורסם

לדעתי, הסיכוי שתקבל מסך מיצרן אחר נמוך- ViewSonic היא צד באחריות והיא תפסיד אם היא תאפשר החלפה במוצר של חברה מתחרה.

לפי תנאי האחריות תקבל מוצר דומה:

"ViewSonic will, at its sole option, repair or replace the product with a similar product. Replacement Product or parts may include remanufactured or refurbished parts or components. ViewSonic provides no warranty for the third-party software included with the product or installed by the customer and does not warrant that software will meet customer’s requirements or that operation of software will be uninterrupted or error free."

http://www.viewsonic-me.com/kbase/article.php?id=1

כמובן שההגדרה של "similar product" בעייתית.

ד.א: גם אני משתמש במסך Viewsonic עם פנאל PVA- אני מקווה שאני לא אצטרך לנצל את האחריות כי אני יודע שאני לא אקבל VP930 חלופי.

פורסם
  • מחבר

תקשיב, ברגע שאמרתי להם באומניטק שאני לא מוכן שיחליפו לי בפאנל TN והם שאלו כולם בהפתעה "מזה TN??" :kopfpatsch:

ירד לי הלב והבנתי עם איזה אדיוטים יש לי עסק. האינסטלטורים ופועלי הבניין שעובדים שם לא מבדילים בין מסך

שעולה 500 שקל למסך שעולה 3000 שקל.. ושוב הסמיילי שהכי מתאר אותם - :kopfpatsch:

פורסם

במחיר שהוא השקיע זה לא בושה גם לדרוש את ה2408WFP- לפי דעתי תדרוש אותו אם רוצים לתת לך חלופי יש להם עשרות של מחודשים עם גרסה חדשה שעולה בדיוק כמו שלך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים