עבור לתוכן

מחפש מסך כתחליף לטלויזיה, גודל 25-32", עד 1500 ש"ח. המלצות?

Featured Replies

פורסם

אהלן,

מדובר בתחליף לטלויזיה בחדר קטן. מרחק צפיה 2-2.5 מ'

שימוש עיקרי: סרטים בDVD, לא משחקים

שווה בכלל לקנות מסך מחשב על פני טלויזיה באותו גודל?

תודה

פורסם

נשמע כאילו אתה צריך טלוויזיה. ההפרדה בין מסך מחשב למסך טלוויזיה היא פעמים רבות סמנטית ושרירותית לחלוטין.

מסכים בגודל זה שמוגדרים "מסכי מחשב" יבואו ברזולוציה גבוהה ויעלו הרבה יותר מ-1500 שקלים.

הדיון נראה לי מתאים יותר לפורום קולנוע ביתי, אלא אם תגיד שאתה רוצה גם מסך שיהיה מסך לעבודה שוטפת מול מחשב.

להעביר לך את הדיון?

פורסם
  • מחבר

כן,

תודה בטמן

פורסם

יש מסך FHD של סמסונג בגודל 24" בתקציב שלך - T240.

אם אתה יכול למתוח את התקציב ל2000, אזי זאת תהיה התמורה הטובה ביותר לכסף שלך:

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=576888

פורסם

לך על פלזמה של דנטקס 32 אינטץ' במבצע במגה ב 1500 שקל, קניתי אותה בגלל המחיר, והיא ממש הפתיעה אותי.

רואים סבבה לגמרי.

לפעמים יש הפתעות במוצרי מדבקה כאלה :)

פורסם

לא רוצה להרוס למי שקנה, אבל למי שעוד לא קנה - לא היתי ממליץ על נותן השירות שמשווק כל מיני מוצרים זולים מהמזרח שניתן לזהות אותו על ידי כך שהוא מדביק מדבקה שרשום עליה "DANTAX" על מוצריו. יותר מדי תלונות על המוצרים הללו, עוד יותר תלונות על השירות.

לא שאני אומר אסור לקנות, אבול חשוב לדעת זאת לפני שקונים.

פורסם

כעיקרון אני מסכים איתך, זה סוג של הימור - אבל במקרה הזה קיבלתי טלויזיה 32" בחצי מחיר לעומת סמסונג, סוני והשאר, ומבחינתי היא עושה בדיוק את אותה העבודה. (אפילו יותר טובה לשימושים שלי מ LCD יקרה)

יש תעודת אחריות לשנה (או שנתיים לא זוכר), ולפי דעתי זה אחלה דיל.

מבחינת האיכות תהרוג אותי, אבל אני בקושי שם לב להבדל גדול לטובת המותגים, אם בכלל.

ההימור כאן זה בעיקר בגלל האחריות הקצרה - ואם הטלויזיה עובדת שנה בצורה טובה הסיכויים שאחרי עוד שנה היא תידפק הם לא גדולים.

ואם יש קצת מזל, היא יכולה לעבוד המון שנים בצורה טובה.

ואגב, גם מותגים יכולים להידפק.

עוד דבר, בתקציב שלו זה או הפלזמה הזאת, או מסך מחשב בגודל 24 או 26.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים