עבור לתוכן

וידאו מלא במסך משני עם geforce GTX260

Featured Replies

פורסם

היי.

קניתי מחשב חדש עם כרטיס מסך geforce FTX 260. לכרטיס שתי יציאות DVI ויציאת S-video.

חיברתי את הטלוויזיה (CRT) לS-video והצלחתי לראות תמונה מהמחשב. אבל אז גליתי שאין בדרייברים של nvidia אפשרות להעביר וידאו באופן אוטומטי לטלוויזיה במסך מלא.

זה ממש מתסכל כי ככה בשביל לראות סרט צריך כל פעם להעביר אותו למסך המשני ולעשות שם מסך מלא. זה גם לא מאפשר להקרין וידאו מהאינטרנט במסך מלא על הטלוויזיה. וזה ממש חבל.

יש איזשהו פתרון לזה? דרייברים מיוחדים שמאפשרים את זה או איזושהי תוכנה צד שלישי? נסיתי את הTVTOOL הישן וזה לא עזר... אולי מישהו הצליח לפרוץ את החסימה של NVIDIA?

פורסם

אני זוכר ב-XP כשלחצתי כפתור ימני על קובץ וידאו היתה אפשרות לצפות ישירות במסך מלא בטלויזיה. הפעלת את nView ?

חוץ מזה, מה הבעייה לגרור את הנגן למסך הטלויזיה וללתת לחיצה כפולה על הוידאו למסך מלא :nixweiss:

אם זה כל כך קשה ואתה לא מסתדר עם nview, יש גם תוכנות כגון ultramon איתה אתה יכול לקבוע מיקום וגודל חלונות מראש,

למשל לקבוע שהנגן תמיד יפתח בטלויזיה במסך מלא.

לגבי וידאו מהאנטרנט, בדרך כלל מצורף לוידאו לחצן ל-fullscreen.

פורסם
  • מחבר

לא בלתי אפשרי לגרור את הווידאו ולעשות דאבל קליק, סתם מעצבן שזה לא אוטומטי כמו שהיה פעם.

ולגבי וידאו מהאינטרנט, זה הרבה יותר מסורבל. יש בדרייבר תמיכה רק לאקספלורר של מייקרוסופט ומי רוצה לרדת ככה ברמת הגלישה שלו בשביל וידאו? גם התמיכה הזאת היא לא ספציפית לוידאו אלה רק לפתיחת לינקים בתצוגה המשנית. אז גם זה לא אוטומטי כמו שהיה פעם.

משתמשי פיירפוקס יצתרכו לפתוח כל פעם את הדפדפן במסך המשני, לגשת ללינק הנכון ולהפעיל את הוידאו שם. זה כבר ממש מסורבל כי גלישה על מסך הטלוויזיה זה ממש לא נוח ולא ברור. לה אםיש לך מסך טוב, ואני עם CRT ישן.

הפונקציה הזאת לא נמצאת בNVIEW ולא בתוכנה שהפנת אותי אליה. וזה חבל כי בעבר זה היה.

פורסם

אתה רוצה ללחוץ על קישור לוידאו בדפדפן ושיוצג אוטומטית במסך השני במסך מלא ?? מוזר, לא זוכר תמיכה לדפדפנים בדריבר.

אין סיבה שתגלוש במסך הטלויזיה אם אתה יכול למצוא את הלינק על המסך הראשי ואז לגרור את הדפדפן למסך המשני...

באמת שאני מתקשה להבין את הדרישות שלך מהדריבר. אולי יש פלאגין כזה לפיירפוקס או תוכנה צד שלישי.

פורסם
  • מחבר

פעם היה לי geforce 3 ובזמנו היתה בדיוק אופציה כזאת. זה היה ממש ממש נוח. אפשר לעבוד על המחשב כרגיל ולשלוט דרך מסך המחשב במה שמשודר לטלוויזיה וכל שאר האנשים בחדר יכולים לצפות בטלוויזיה ולא להרגיש בכלום. גם בדרייבר של ATI זה קיים.

פורסם

מצאתי פתרון עבורך:

https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/7006

בעזרת הפלאגין הזה אתה יכול (בין היתר) ללחוץ על לינק לסרט שיפתח חיצונית באיזה נגן מדיה שתבחר.

ואז כל מה שנשאר לעשות זה לארגן שהנגן הספציפי הזה שבחרת תמיד יפתח במסך מלא על הצג המשני.

[br]פורסם בתאריך: 5.04.2009 בשעה 17:35:30

יודע מה עזוב את הפלאגין הנ"ל שמצאתי בטעות...

יש לפחות 2 פלאגינים שמיועדים במיוחד למטרת הצגת וידאו בנגן חיצוני:

https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/446

https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/2700[br]פורסם בתאריך: 5.04.2009 בשעה 17:58:20

אתה יכול לבחור להשתמש ב Command Line לנגן המדיה שלך ב-2 הפלאגינים האילו,

ולמשל ב-Media Player Classic יש לך command lines לפתיחה במסך מלא באיזה צג שתבחר. לדוגמא:

mplayerc.exe /monitor 2 /fullscreen

פורסם
  • מחבר

הרעיון שלך מוצלח מאוד, אבל משומה זה לא עובד לי והסרטים לא רצים עם התוספים האילו. אבל זאת כבר בעיה אחרת לפורום אחר.

תודה בכל אופן...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים