עבור לתוכן

סינכרון אוטלוק בין 2 מחשבים?

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

יש לך הרבה תוכנות שעושות את זה, יותר ופחות ייקרות יש גרסאות חינאמיות אבל בד"כ הן דיי חסרות תועלת..

לדוגמא: http://www.easy2sync.com/en/produkte/easy2sync_down.php בפועל אם זה דיי חשוב אז השקעה של כמה עשרות דולרים יכולה להיות שווה את זה...

כמו כן אתה יכול להגדיר סקריפט כלשהו שמעתיק את קבצי הOST והPST ממחשב למחשב, אבל זה אומר שזה יידרוס את מה שיש במחשב שאליו מעותק הקובץ כלומר אם התחלת משהו במחשב 1 בזמן שהוא היה במצב offline והעתקת ממחשב 2 אליו את קובץ הOST עם המיילים החדשים זה יידרס..

עניין הדריסה זאת הסיבה למה לא עשיתי את זה מלכתחילה...

אני אנסה את העניין עם ה IMAP...

יש לי רק שאלה קטנה בנוגע לזה... הרי כל מייל שאני אעשה לו replay ישלח דרך ה ג'ימייל... זאת בעיה בשבילי... אני צריך לשלוח את זה דרך החשבונות עצמם...

פורסם

אתה יכול להגדיר כמה חשבונות SMTP לכל תיבה אצלך בתוכנ אם אני לא טועה.

פורסם
  • מחבר

כן אבל חייב להגדיר לכל חשבון גם חשבון POP3 ואז תתבצע לי משיכה של המיילים דרך החשבון POP3

פורסם

אם הoutlook לא פתוח בשניהם בו זמנית אתה יכול פשוט להשתמש באותו קובץ PST בשניהם ולשתף אותו ברשת ביתית.

פורסם
  • מחבר

אבל הקטע הוא... שיש לי מחשב נייד כי אני יוצא מהבית... זאת בערך המטרה שלו...

פורסם

אתה עדיין תוכל לשלוח באמצעות כתובות האימייל הישנות שלך, צריך להגדיר את זה פעם אחת עבור כל חשבון (בתוך הג'מייל).

כלומר: המיילים אמנם ייצאו מהשרת של ג'ימייל, אבל מי שיקבל אותם יקבל אותם מהכתובת שרצית.

gmail:settings-->accounts-->send mail as

פורסם
  • מחבר

וואלה... let the testing begin :P

המון תודה חברים

וחג שמייח!!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים