עבור לתוכן

כיצד ניתן לצמצם תהליכי TCP הגוזלים רוחב פס?

Featured Replies

פורסם

תנסה להוריד

NETLIMITER

זה בחינם וזה מראה לך מה רץ ואתה יכול להגדיר לו שם כמה רוחב פס להקצות לכל תהליך

• תגובות 32
  • צפיות 3.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

שילמתי כסף על הנורטון, כך שלא אמהר למחוק תוכנה זו.

כאשר יפוג התאריך שבו אני עדיין זכאי לעדכונים, אוכל בהחלט לשקול תוכנת אנטי-וירוס חלופית.

יתכן שזו שאלת תם, אבל גם ב- FIREWALL של ווינדוס קיימת אופציה להגדירו כך שיחסום הכול חוץ ממה שפותחים ידנית, אז למה להעדיף

FIREWALL חיצוני :s05:

כי של WINDOWS חובבני מאוד

וZONE ALARM חינמי ומקצועי

פורסם
  • מחבר

אוקיי, הבנתי.

תודה לכם :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

עוד שאלה אחת ברשותכם-

איזה מהתוכנות ZONE ALARM PERSONAL FIREWALL או NETLIMITER ,הינה פשוטה וידידותית יותר למשתמש? אני נוטה להסתבך עם תוכנות מורכבות מדי, מה גם שהאנגלית שלי די חלשה :silly:

באיזה מהתוכנות ניתן להגדיר כך שבכל פעם כאשר יישום מסוים זקוק לתפוס רוחב פס , זה יצטרך לעבור את האישור שלי?

תודה רבה!

פורסם

לא יודע אם הייתי מגדיר את NETLIMITER בתור FIREWALL זאת פשוט תוכנה שאתה רואה את כל התהליכים ומגדיר כמה רוחב פס לתת להם...

לך על ZONEALARM

פורסם
  • מחבר

אוקיי, תודה yoavip

אני אנסה לעשות שימוש בתוכנה, ואקווה שתעזרו לי במידה ולא אצליח להסתדר ;)

אגב, האם אהיה חייב לנטרל את הפיירוולים של ווינדוס ונורטון, או שהם לא יפריעו זה לזה?

פורסם
  • מחבר

אוקיי, התקנתי את התוכנה, אבל כפי שצפיתי מראש, נתקלתי בלא מעט בעיות.

קודם כל, התוכנה חוסמת את ההתקשרות שלי לאינטרנט! אני מצליח להתחבר, רק אם אני יוצא לגמרי מהתוכנה.

שנית, התוכנה מנטרלת לי את הפירוול של נורטון.

ודבר אחרון, איך בכלל אני יכול להגדיר כך, שכל יישום שירצה לקחת רוחב פס, היה חייב לעבור את האישור שלי?

תודה

פורסם
  • מחבר

UP

המלצתם לי על התוכנה, אז אני בטוח שיש פה מישהו שיוכל לעזור לי לבצע את ההגדרות כמו שצריך :nixweiss:

כי אם התוכנה פועלת, אז אין לי אפשרות להתחבר לאינטרנט (כמו שמראה התצלום)

וברגע שאני סוגר את התוכנה, אז כבר אין חסימה ליישומים המבקשים גישה לרשת.

מקווה שתעזרו לי אחרת, אצטרך להסיר את התוכנה, שכרגע ממילא לא מתפקדת כלל ...

תודה

[attachment deleted by admin]

פורסם

NETLIMITER מאוד פשוטה לשימוש. אתה פשוט מתקין אותה, ואז אתה רואה רשימה של תוכנות שרצות ואתה מחליט כמה רוחב פס לתת לכל אחת מהן. אין סכנה שהיא תאט לך את האינטרנט בטעות או תחסום אותו.

ואני משתמש בנורטון 2008 עם הפיירוול המובנה ועדיין לא נתקלתי בבעיות כלשהן. מבחינתי הוא בסדר גמור.

פורסם

יש אפשרות לעשות לFIREWALL שהוא יהיה OFF

שלא יהיה פעיל

אז תעשה את זה ואז תפנה אליי במסנג'ר admin@netflow.co.il

ואז אני אוכל להגדיר לך את זה כמו שצריך

לפרט צעד צעד זה מסובך, אתה אמור ללמוד את זה לבד :)

ככה גם אני למדתי לבד, לא היה לי אנשים שהסבירו לי

פורסם
  • מחבר

death_star

קודם כל, האם הגרסה החינמית שלNETLIMITER מספיקה?

ושנית, איך אני יכול לדעת כמה רוחב פס לתת לכל תוכנה?

כלומר, אם אני נניח רואה תוכנה לא מזוהה, אז אני יכול כמובן לחסום אותה לגמרי, כי יש סבירות גבוהה שמדובר בישום מזיק או רוגלה. אבל איך אני יכול לדעת כמה רוחב פס לאפשר ל-UTORRENT או ל- FLASHGET, כדי שבמקביל אוכל גם לגלוש באינטרנט, מבלי להיות "חנוק"?

bendani

תודה, אבל הסרתי את הפיירוול הזה, בינתיים זה רק עשה אצלי יותר נזק מאשר תועלת.

יכול להיות שמדובר בתוכנה טובה, אבל אני מעדיף לוותר על תוכנות שצריך "לשבור איתם את הראש"...

פורסם

death_star

קודם כל, האם הגרסה החינמית שלNETLIMITER מספיקה?

ושנית, איך אני יכול לדעת כמה רוחב פס לתת לכל תוכנה?

כלומר, אם אני נניח רואה תוכנה לא מזוהה, אז אני יכול כמובן לחסום אותה לגמרי, כי יש סבירות גבוהה שמדובר בישום מזיק או רוגלה. אבל איך אני יכול לדעת כמה רוחב פס לאפשר ל-UTORRENT או ל- FLASHGET, כדי שבמקביל אוכל גם לגלוש באינטרנט, מבלי להיות "חנוק"?

bendani

תודה, אבל הסרתי את הפיירוול הזה, בינתיים זה רק עשה אצלי יותר נזק מאשר תועלת.

יכול להיות שמדובר בתוכנה טובה, אבל אני מעדיף לוותר על תוכנות שצריך "לשבור איתם את הראש"...

לא ניסיתי את הגירסה החינמית, אני לא יכול להגיד לך.

בנוגע לשאלה השניה - אתה פשוט יכול לנסות כל מני ערכים ולראות מה אתה מקבל. אם המהירות שלך היא נניח 2.5 מגה, אתה יכול להקצות לתוכנות הורדה למשל 250 קבש, ועדיין יהיה לך בערך 70 קבש לגלישה (וכמובן אתה תוכל גם להגביל את ההעלאה, שגם משפיעה על מהירות הגלישה).

פורסם
  • מחבר

תודה death_star

נראה לי שהאתר שלהם פשוט קרס. רציתי לבדוק את המחירים, אבל האתר לא עולה.

בכל אופן, האם אתה ממליץ על גרסת הPRO או מה?

אגב כאשר אתה אומר שה- NETLIMITER מציגה את כל התוכנות שרצות, האם זה כולל גם היישומים הזדוניים והרוגלות? האם התוכנה יודעת לזהות ולהציג אותם?

פורסם

תודה death_star

נראה לי שהאתר שלהם פשוט קרס. רציתי לבדוק את המחירים, אבל האתר לא עולה.

בכל אופן, האם אתה ממליץ על גרסת הPRO או מה?

אגב כאשר אתה אומר שה- NETLIMITER מציגה את כל התוכנות שרצות, האם זה כולל גם היישומים הזדוניים והרוגלות? האם התוכנה יודעת לזהות ולהציג אותם?

לפני שאתה רץ לקנות קודם תנסה גירסת נסיון ל28 יום ותראה אם זה פותר לך את הבעיות.

לגבי תוכנות זדוניות - אין לי שמץ, עדיין לא ראיתי "תוכנה זדונית" בנטלימיטר ואני מקווה שגם אין לי אחת כזו על המחשב. אני בכל זאת מאמין שהיא תצליח להציג פרוסס בעייתי.

פורסם
  • מחבר

האמת היא שבעקרון אני לא אוהב להשתמש בגרסאות ניסיון, בגלל שהן משאירות שאריות שקשה מאוד להפטר מהן.

אבל במקרה הזה, נראה לי שלא תהיה ברירה. צריך לזכור שהמטרה המרכזית שלי היא להגיע למצב שבו אקבל קצבי הורדה והעלאה מקסימאליים שחבילת הגלישה מאפשרת.

במידה ואראה שאני מסתבך עם התוכנה, או שאני לא מצליח באמצעותה להשיג את המטרה, הרי שלא יהיה לי שום צורך בה...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים