פורסם 2009 באפריל 416 שנים אני צריך את העזרה שלכם פה, כי אני כבר עומד להשתגע.בזמן שימוש במחשב - נגיד צריבה, סריקה של אנטי וירוס או לפעמים סתם ככה,המחשב עושה רעש מוזר שנמשך 2-3 שניות ואז נכבה. עצמאית ללא התערבות או משהו.שום דבר לא קופץ לי, שום דבר לא מתריע. אני אפילו לא מצליח להשלים סריקת אנטי וירוס מלאה.זה כבר מחרפן אותי, ניסיתי כבר הכל. אולי אתם תוכלו לעזור לי .אשמח לכל הצעה בנושא . בתודה, אלעד!
פורסם 2009 באפריל 416 שנים מחבר באופן פתאומי . ללא שום התרעה או משהו אחר .מה לעשות? אני כבר משתגע וממש לא בא לי לפרמט . :s05:
פורסם 2009 באפריל 416 שנים מחבר הטמפרטורה נעה בין 23 ל29 . מה לבדוק בחיבורים? RAM? HD? מה הכי חשוב.האם זה יכול להיות משהו אחר חוץ מבעיית חומרה ?
פורסם 2009 באפריל 416 שנים תפעיל סריקה של אנטיוירוס שהמחשב שלך פתוח ותסתכל עליו מאיפה בא הרעש, תבדוק גם את כל המאווררים של המחשב יכול להיות שאחד מהם ניתפס או שהוא מלוכלך
פורסם 2009 באפריל 416 שנים אלעדיקוזאת נשמעת לי כמו בעיית חומרה. אני מעביר את הדיון לפורום תמיכה טכנית.יש שם סטיקי מצויין שיעזור לך לפתור את הבעיה.
פורסם 2009 באפריל 616 שנים יש כמה אפשרויות: - טמפרטורה גבוהה - אפשר להבחין על ידי בדיקה של טמפרטורות במחשב בזמן עבודה - חומרה פגועה - חלק בתוך המחשב שגורם לקצרים (בדוק קבלים מפוצצים) - ספק כח - נסה לחבר ספק כוח אחר למחשב
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.