עבור לתוכן

מאוורר צד רועש בCM690

Featured Replies

פורסם

מבדיקה שערכנו למארז הזה עם מאורר אחר הבעיה היא בדלת ולא במאורר.

אומנם ששמנו את SFLEX היה שיפור אבל אם שמים ספוג מחורר חיצוני הבעיה נעלמת, משהו בדלת ובתיכנון של המאורר בדלת גורם לרעש.

לאחר החג נוציא פניה מסודרת ל-CM ונראה מה תהיה תשובתם.

אני גיליתי שאם אני שם יד על הדלת, זה מפחית את הרעש כך שכנראה הבעיה בדלת עצמה.

מה הכוונה בספוג מחורר חיצוני?

פורסם
  • מחבר

שלחתי פנייה לבינתיים לסקאי לבקשת תגובה מסודרת בעניין המוזר הזה,מחכה לתשובה מהם...

יש לי את אותו המארז וגם לי היתה את אותה הבעיה הרעש היה מהאוויר שזורם דרך החורים שבדלת.

בסוף פירקתי את התושבת של המאוורר שנמצאת בתחתית המארז והוספתי אותה למאוורר שבצד מאז יש לי שקט.

אתה מתכוון שפירקת את הפילטר בתחתית המארז ועליו הלבשת את המאוורר?

מוזר לי שעשרות אם לא אלפים של אנשים קנו את המארזים הללו ולא כ"כ שמעתי בצורה משמעותית על הבעייה הזו של המאורר צד,סה"כ כרגע לאחר שפירקתי אותו המארז פשוט שקט בצורה מופתית.

בכל אופן ניסיתי גם לחבר את המאורר בתחתית המארז אבל לא הצלחתי לחבר את הברגים,האם צריך לפרק את הפילטר לפני?

וד"א,לא קיבלתי תשובה על איך אני מכוון את המאורר על הוצאת/הכנסת אוויר מבחינת התקנתו?

תודה.

פורסם

פשוט פירקתי את הפילטר שנמצא בתחתית המארז והרכבתי אותו בצד ועליו שמתי את המאורר איכשהו

הצלחתי להתאים את זה עם ברגים נוספים שהיו לי.

פורסם

דוקא הרכבתי את המארז למישהו לא מזמן

ויש רעש של המאוורר הקדמי[עם הלד הכחול]

רעש של שריקה מעצנת -

זה לא קריטי לסביבה רועשת /פעילות לרוב ביום

בכול מקרה אין קסמים אפשר לקנות מאוורר יותר שקט עם 1200RPM זה יהיה בסדר גמור לא חסר חברות

Scythe or Noctua יתנו לך את המענה לזה

פורסם
  • מחבר

וד"א,לא קיבלתי תשובה על איך אני מכוון את המאורר על הוצאת/הכנסת אוויר מבחינת התקנתו?

תודה.

פורסם

בדרך כלל שאתה רוכש מאוורר הסמל של החברה נמצא באמצע המאוורר שהוא לכיוון שלך זה אומר שהמאוורר מכניס אוויר

אם תשים אותו הפוך הוא יוציא

http://www.hydro-powered.co.uk/catalog2008/images/scythe/SSF21E_fan.jpg במצב כזה הוא מכניס אוויר\

[זה אומר שאם אתה מתקין את המאוורר הסמל אמור להיות לכיוון של הרשת ]

אגב תסתכל על הלהבים איך המבנה שלהם .

פורסם

טוב לדעת..כמעט וקניתי את המארז הזה...במחירשלו ואם צריך להחליף מאוורר צד במחיר של עוד 70-80 שקל מחברה אחרת או לשים תושבת מונעת ויברציות , אז עדיף כבר לקחת את ה- ANTEC SOLO . לדעתי כמובן .

לא מבין איך חברה כזאת עם מארז שנחשב איכותי , מצליחה לשווק מארז עם בעיית רעש במאוורר דלת ..איפה בקרת האיכות ? צד שני , מאוורר על הדלת די בעייתי אם חושבים על זה , הרי זה התקן נשלף (הדלת) ולכן נוטה ללויברציות כאלו או אחרות שמשפיעות על המאוורר..היו לפחות שים תושבת כדי למנוע את הרעש. [

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים