עבור לתוכן

כבאות והצלה-הת'ראד הרשמי

Featured Replies

פורסם

טוב אולי חאלס עם הויכוח המפגר הזה?

כבאות והצלה זה מקצוע עם סיכון כמו כל מקצוע שקשור לבטחון פנים ושרותי הצלה... בדיוק כמו שפרמדיקים נפגעים לא מעט בתאונות דרכים בגלל שהם יותר זמן על הכביש בממוצע ונוסעים בצורה מסוכנת יותר, או הסיכוי שלהם להדבק בכל מיני דברים...

• תגובות 71
  • צפיות 3.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני לא מאמין שהיו רק 29 נוסעים.

למד"א דווח על מטוס ירוק (משמע מעל 200\250 נוסעים לא זוכר בידיוק...אז מה שאמרו בחדשות כנראה מידע שגוי שנתנו להם כדי שלא ילחצו...)

פורסם

אני לא מאמין שהיו רק 29 נוסעים.

למד"א דווח על מטוס ירוק (משמע מעל 200\250 נוסעים לא זוכר בידיוק...אז מה שאמרו בחדשות כנראה מידע שגוי שנתנו להם כדי שלא ילחצו...)

סתם סקרן לדעת..

מה זה מטוס ירוק? :P

פורסם

^^ המטוסים מדורגים ל-3 דרגות לפי כמות הנוסעים

פורסם
  • מחבר

^^ המטוסים מדורגים ל-3 דרגות לפי כמות הנוסעים

4 דרגות: קל, לבן, ירוק, אדום. ואני חושב שזה לפי מס' המושבים שבמטוס, ולא לפי מספר הנוסעים.

על הסיפון כן היו 29 נוסעים http://www.hnn.co.il/gallery6977.html (האתר הזה אמין, הוא מסקר את הפעולות של שירותי הביטחון בישראל)

לגבי הסיכון, הכבאי האחרון שנהרג בת"א נהרג ב 2003 כמדומני, כשהוא נפל לבור בשריפה במבנה נטוש. ככה שהסכנות הם לאו דווקא אש

פורסם

אז יכול להיות שאני טועה ואולי מד"א קיבלו מידע שגוי או שאולי בעצם אני זה שצריך לעשות ריענון לחומר. במקרה כזה אני מצטער על כל הטעיה.

פורסם
  • מחבר

זה מד"א... :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

האירועים היום בתחנה הראשית של תל אביב: שחרור מעלית, סיוע למשטרה שהתבטל לפני שיצאנו מהתחנה :'(, דליפת גז, חלוקת חבילות מזון לנזקקים

פורסם

יוצא לזיין?

פורסם
  • מחבר

סליחה?

פורסם

יוצא לזיין?

:lol: :lol:

פורסם

למי שלא הבין, הוא התכוון באמירתו לספאם נטו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים