עבור לתוכן

כבאות והצלה-הת'ראד הרשמי

Featured Replies

פורסם

בהתחלה זה נשמע כמו מתיחה, אבל היה אירוע של מכבי אש לחילוץ ילדה שהיד שלה נתקעה בחור של סאבוופר... :screwy:

לא ידענו אם לצחוק או לבכות...

• תגובות 71
  • צפיות 3.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

זה אשכרה התפקיד שלכם? :o

שלחתי דרך הSMS SENDER (תוכנה של מישהו מהפורום) לחברים שיצאו החוצה, ואז אחרי כמה דקות אמרתי להם "למה אתה מצפה? 1 באפריל"

מחר נשמע מהם על "איזה אדיוט ששלח הודעות ב12 בלילה ויצאתי החוצה"

לעוד חבר שלחתי הודעות מטרידות "מבחורה"

נמשיך עם זה כמה שבועות ;D או אולי עד ל1 באפריל הבא

פורסם

נפל לי הלב לרגע...לא עושים דברים כאלה!

חן חן :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

זה אשכרה התפקיד שלכם? :o

כבאות והצלה תל-אביב-יפו

כשסיימנו את ה"חילוץ" (זה לקח בדיוק 15 שניות ולא השתמשנו בשום כלי. רק קצת שכל, מה שלמד"א אין כ"כ) האבא אמר לנו תודה רבה בלה בלה בלה שהוא מעריך אותנו ואת המדינה בלה בלה בלה, כשיצאנו מהדירה התחלנו לצחוק על כמה שהוא יעריך אותנו כשהוא יקבל את החשבון בדואר :lol: :lol: :lol:

פורסם

אף אחד לא הגיב לזה ששיניתי את המצב בפייסבוק ל"LOOKING OF MEN"

או שלא שמו לב, או שלא היו מופתעים :lol:

פורסם

לא היו מופתעים.

פורסם

כבאות והצלה תל-אביב-יפו

כשסיימנו את ה"חילוץ" (זה לקח בדיוק 15 שניות ולא השתמשנו בשום כלי. רק קצת שכל, מה שלמד"א אין כ"כ) האבא אמר לנו תודה רבה בלה בלה בלה שהוא מעריך אותנו ואת המדינה בלה בלה בלה, כשיצאנו מהדירה התחלנו לצחוק על כמה שהוא יעריך אותנו כשהוא יקבל את החשבון בדואר :lol: :lol: :lol:

מה העלות של קריאת סרק?

פורסם

אם לאמא שלי נאבד המוח, יש מצב שאתם באים לחפש אותו?

פורסם
  • מחבר

מה העלות של קריאת סרק?

כמה מאות שקלים. במקרה כזה זה לא קריאת סרק כי עבדנו במקום, אבל זה יעלה להם 300-400 שקל

אם נגיד יש לך מערכת של גילוי עשן, והיא מופעלת בטעות, ואתה לא מאפס אותה ומתקשר למוקד 102 להגיד שזו אזעקת שווא, יביאו לך צוות (קרה לי גם אתמול) וזה עולה בסביבות ה 700 שקלים.

רק לידע כללי, המחירים שפה זה כסף קטן יחסית לכיבוי שריפה שמתחילה בערך מ 1500 שקל, והכסף הזה לא הולך ישירות לכבאים אלא לאיגוד הכבאות בישראל (המשכורת של הכבאים לא תלוייה בכמות האירועים), וסך כל הגביות בשנה מהווה בערך 10-15% מהתקציב של האיגוד, שמסתכם ב בערך 60 מליון שקל

פורסם

מה כבר עשיתם לאוטו?

פורסם
  • מחבר

לא הבנתי את השאלה

פורסם

במקרה כזה זה לא קריאת סרק כי עבדנו במקום,

דיברת על המרצדס נכון? מה כבר עשיתם? אני מתאר לעצמי שלא החלפתם לו גלגל או משהו.

פורסם

חחח איזה מסטול :lol:

פורסם

וואו איך נבהלתי :'(

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים