עבור לתוכן

המלצה לשרתים לינוקס WEB תקציב 3000-4000

Featured Replies

פורסם

אני מעוניין לקנות שני שרתי

היעוד שלהם לשמש כשרתי WEB, מערכת הפעלה לינוקס, פדורה 10

מחשב 1 ישמש עשרות בודדות של משתמשים בו זמנית, 20-40

מחשב 2 ישמש מאות בודדות של משתמשים בו זמנית, 200-400

ההתלבטות 1 בין שרתי מותג לבין שרתים, כמו שמציעים באייבורי (ראיתי עליהם ביקורות שליליות אבל אני עובד איתם מס' שנים ובס"ה היו איתי בסדר, חוץ מתור אחרון במעבדה)

התלבטות 2 בין מעבדים, XEON, DUAL, Quad

נא התייחסותכם לאל פסק מתאים, כמות זכרון מומלצת, ספק כח וכל עניין רלוונטי שלא התייחסתי אליו

תודה

איל

פורסם

עדכן תקציב בכותרת + שימושים לפי חוקי הפורום - אחרת הדיון ינעל

דוגמאות כאן: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=294718.0

אני מציע שתבדוק את דרישות המינימום שאתה צריך משמע על איזה חלק צריך לשים דגש?

כח עיבוד, זיכרון גדול, נפח אחסון וכו' וכו'.

להרצת לינוקס באופן כללי אין צורך בכלל במשהו מפלצתי מידי.

פורסם
  • מחבר

תקציב 3000-4000

למישהו יש נסיון עם שרת WEB מינימאלי בלינוקס?

מה כולם על WINDOWS?

פורסם

אל תשפוט כל כך מהר... יש לי שרת FREEBSD 7.1, איכס FEDORA, FEDORA זה מערכת הפעלה מלאה, לא לשרת... די בדיחה אם אתה שואל אותי, זה כמו להריץ VISTA בישביל שרת...

תדבר איתי אם אתה צריך עזרה עם FREEBSD, השרת רץ על HP עם DUAL XEON 3.0,לא אני בחרתי אותו, תלוי מה השימושים שלך, לקוח עיסקי, קח מותג, פרטי, תבנה אחד (לא באיבורי)

תסתכל לצד ימין, רשום שאני עובד עם WIN? לא. למה רובם על WIN? כי זה מערכת הפעלה לDESKTOP מצוינת, ויסטה מצוין, וגם אקס פי לא רע בכלל (יחסית למוצר שקרוב לעשור)

לנסות להשתמש במערכת הפעלה של DESKTOP לשרת זה בדיחה... שלח לי PM, נדבר במסן אם אתה רוצה

פורסם
  • מחבר

סליחה.....

אני עיסקי,

למה מותג? ההפרש עצום,

למה לא אייבורי - הם משתמשים במארז ולוח אם של אינטל?

או.קיי.

מה דעתך על פדורה ללא ממשק גרפי או לחלופין CENTOS

אני לא ממש מכיר את BSD וחושש מצורך בקימפול המערכת שפותחה בסביבת פדורה.

פרט על השרת שלכם יותר

כמה משתמים בו זמנית?

לכמה זמן מחובר משתמש?

פורסם

עדכן תקציב בכותרת + שימושים לפי חוקי הפורום - אחרת הדיון ינעל

פורסם

סליחה.....

אני עיסקי,

למה מותג? ההפרש עצום,

למה לא אייבורי - הם משתמשים במארז ולוח אם של אינטל?

או.קיי.

מה דעתך על פדורה ללא ממשק גרפי או לחלופין CENTOS

אני לא ממש מכיר את BSD וחושש מצורך בקימפול המערכת שפותחה בסביבת פדורה.

פרט על השרת שלכם יותר

כמה משתמים בו זמנית?

לכמה זמן מחובר משתמש?

חח אחי, מצטער לבאס אותך אבל נראה לי אתה לא מבין כלום בנושא הא? מה הקשר לפדורה? פדורה זה OS כמו UBUNTU, זה לא נוע=ד לשרתים בכלל.

מזתומרת לקמפל???? BSD היה הרבה לפני פדורה וכל הBS הזה, ורוב השרתים הרצינים היום מבוססים על BSD , אם אתה עסקי תשקול

RED HAT, שזה גם BSD, עדיף לך מותג מצד אחריות וזה...

הכמות שהשרת יכול לחבר מוגבלת ע"י מהירות 5 מגה לשניה, הוא יכול לחבר אלף בלי שזה יזיז לו, תאמין לי, והוא עושה יותר מלהגיש דפים מסכנים, הגשת דפים... שרת בן שנתיים יכול לחבר 20 אלף איש בלי בעיה

פורסם

חח אחי, מצטער לבאס אותך אבל נראה לי אתה לא מבין כלום בנושא הא? מה הקשר לפדורה? פדורה זה OS כמו UBUNTU, זה לא נוע=ד לשרתים בכלל.

מזתומרת לקמפל???? BSD היה הרבה לפני פדורה וכל הBS הזה, ורוב השרתים הרצינים היום מבוססים על BSD , אם אתה עסקי תשקול

RED HAT, שזה גם BSD, עדיף לך מותג מצד אחריות וזה...

הכמות שהשרת יכול לחבר מוגבלת ע"י מהירות 5 מגה לשניה, הוא יכול לחבר אלף בלי שזה יזיז לו, תאמין לי, והוא עושה יותר מלהגיש דפים מסכנים, הגשת דפים... שרת בן שנתיים יכול לחבר 20 אלף איש בלי בעיה

הגזמת.

CENTOS וגם UBUNTU וגם FERODRA יעבדו מצויין. ייתכן שתצטרך לעבוד שם עוד קצת בשביל אופטימיזציה

REDHAT זה עולה כסף ומתאים לעסקים גדולים יחסית

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים