עבור לתוכן

פנטיום 4 1.6GHz ליבת NorthWood בארץ, מלך מחיר/ביצועים חדש?

Featured Replies

פורסם

אבל שוב היחס נישמר...

אם ידידי IIB היקר יצליח לקחת פנטיום 4 1.6GHz ולהוסיף למהירות שלו עוד 1.1GHz, כדי שיגיע ל-2.7GHz, אני מבטיח לך שאני אצליח להוסיף ל-Athlon XP 1600 התמים עוד 500MHz מסכנים. אפילו עם אחד מהמאווררים השקטים בהשוואה כאן באתר.

• תגובות 79
  • צפיות 7.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

enc0der אתה חולם ובגדול

Athlon xp 1900mhz בקירור אוויר

אין סיכוי

פורסם

אני לא מבין, גם אתה טוען שאפשר להמהיר פנטיום 4 1.6GHz ב-1.1GHz, אבל Athlon XP 1700 אי-אפשר להמהיר ב-500MHz עלובים ?

מה זה לדעתך Athlon XP 2100, אם לא בדיוק אותו Athlon XP 1600 שמורץ במהירות גבוהה יותר ? ואפשר הרבה, הרבה יותר. עם קירור אוויר.

חוץ מזה, אני עדיין מפקפק ב"עובדה" שאפשר להוסיף לפנטיום 4 1.6GHz עוד 1.1GHz...

פורסם

אבל שוב היחס נישמר...

אם ידידי IIB היקר יצליח לקחת פנטיום 4 1.6GHz ולהוסיף למהירות שלו עוד 1.1GHz, כדי שיגיע ל-2.7GHz, אני מבטיח לך שאני אצליח להוסיף ל-Athlon XP 1600 התמים עוד 500MHz מסכנים. אפילו עם אחד מהמאווררים השקטים בהשוואה כאן באתר.

500mhz אוליי ב P4 הם עלובים

אבל ב XP?

בואנה את חולם!!

נראה אותך מגביר רק 150MHZ עם קירור אוויר!.

ויש הבדל טכנולוגי בין ה P4 וה XP שנותן ל P4 יתרון גדול ב OVERCLOCKING

0.13 מיקרון!!

וה die שלא יותר קטנה בהרבה מה XP שנותן יתרון ברור מבחינת קירור!.

בחיים, ואני יחתום לך על הכל שלא תצליח להגביר XP ב 500MHZ עם קירור אוויר STOCK.

http://www.gideontech.com/reviews/p4_16a/index03.shtml

הנה הוכחה לכך, יותר מ 960MHZ OVERLCLOCK

עם STOCK COOLING.

והם יכלו יותר, פשוט הזכרונות לא עמדו במהירות.

מה שצריך במצב כזה זה זכרונות מהירים יותר ( RDRAM ) ...

פורסם

אולי לא 2.7 אבל 2.5 נראה לי הגיוני לחלוטין

ובאמת הייתי רוצה לראות כמה רחוק היית מגיע עם הATHLON

פורסם

שוב - אם תצליחו להוסיף 1.1GHz לפנטיום 4, אני אצליח להוסיף 500MHz.

פורסם

בואנה, אם אתה ממהיר אפילו את ה-1.6 למהירות של 2.2Ghz שזה הגיוני בהחלט, אתה עוקף XP2000+, וזה הכל...

פורסם

וזה רע יחסית למחיר!?! (למרות שעם קצת מאמץ אפשר להגיע ליותר)

פורסם

בואנה, אם אתה ממהיר אפילו את ה-1.6 למהירות של 2.2Ghz שזה הגיוני בהחלט, אתה עוקף XP2000+, וזה הכל...

אבל Athlon XP 1700 שהוסיפו לו 500MHz יהיה יותר מהיר מ-XP2000... (וגם יותר מ-XP2200...)

פורסם

עןד לא ראיתי מישהו שעשה את זה

פורסם

אבל אין מצב שתצליח להוסיף לו 500 מגה הרץ אתה לא מבין ? הטכנולוגייה בה הוא מיוצר לא מאפשרת את זה בכלל, בטח ובטח שלא בקירור אויר ! לעומת הנורט'ווד שכבר היום פועל בכייף על 2.2Ghz...

פורסם

זה אתה אמרת.

אם IIB "מצליח" להוסיף 1.1GHz לפנטיום 4 1.6GHz, אני מצליח להוסיף 500MHz ל-Athlon XP 1700. נקודה.

פורסם

האמממ...

שני ה"פרויקטים" שאתם מתכננים לא יצליחו לכם. אי אפשר להמהיר את'לון XP ב500מה"צ בדיוק כמו שאי אפשר להמהיר את הנורת'ווד 1.6 ב1.1ג'יגה, לא עם קירור אויר ולא עם קירור מים.

ראיה לכך הוא הנורת'ווד 2 שהגיע ל2.6ג'יגה עלובים עם קירור מים בהשוואה של טום. האת'לון הומהר בכ200 מה"צ וזאת פשלה של טום, כי עם קירור המים הוא יכל להגיע להרבה הרבה יותר.

פורסם

אני לא יודע אם זה אפשרי או לא... כל מה שאמרתי הוא זה:

אם IIB "מצליח" להוסיף 1.1GHz לפנטיום 4 1.6GHz, אני מצליח להוסיף 500MHz ל-Athlon XP 1700.
פורסם

לא הסתכלתם מספיק

גם לנו יש NORTHWOOD מהיום באתר

המחיר כולל מאוורר ואחריות לכל החיים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים