עבור לתוכן

פנטיום 4 1.6GHz ליבת NorthWood בארץ, מלך מחיר/ביצועים חדש?

Featured Replies

פורסם

לגבי האנשים שאמרו על אוברקלוקינג שהוא סתם "מלטף אגו" או משהו בסגנון - אנשים צריכים להבין שאוברקלוקינג זה לא רק למטרות ליטוף אגו והשגת ביצועים נוספים, הוא שני הדברים האלה, אבל נוסף גם לאפשרות לראות לאן אפשר לקחת את הטכנלוגיה הנוכחית קדימה ומאפשר לקבל עוד תמורה לכסף שלך. כלומר, כשאתה קונה מעבד XP1600 ומריץ אותו במהירות של XP1700 או 1800 אז אתה מקבל תמורה גבוה יותר לכסף שלך, כמו-כן במידה ואתה ממהיר את המעבד באמצעות מהירות האפיק, אתה גם מקבל ביצועים שהם הרבה יותר טובים ממעבד גבוה יותר במהירות זהה(כי מהירות האפיק גבוה יותר).

לגבי הNW 1.6, יכול להיות שיש לו יחס עלות/ביצועים/אוברקלוקניג די טוב, אבל לא יותר מזה. המעבד הזה הוא אוברקלור מעולה, אבל כשאתה עושה השוואה בינו לבין מעבדים מקבילים הוא לא שווה הרבה בלי אוברקלוקינג וזה אותו דבר עם טאלרונים וטואלטין למיניהם, אבל כשאתה עושה להם אוברקלוקינג אתה מקבל את התמורה המלאה ביותר לכסף שלך. אבל סתם כך? המעבדים של אינטל, בעיקר הפנטיום 4 לא כ"כ שווים מבחינת המחיר שלהם והביצועים שהם נותנים, כי אסור לשכוח שגם את המעבדים של AMD אפשר להמהיר בלי הרבה בעיות מיוחדות.

• תגובות 79
  • צפיות 7.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אבל עדיין, נורט'ווד אפשר להמהיר הרבה יותר, עם הרבה פחות חום... ועם הרבה יותר תרומה לכסף !!! הרי כמה עולה היום נרט'ווד 2ץ2Ghz? חשבתי כך...

פורסם

למה כל הדיון הזה לא עובר לפורום אוברקלוקינג וקירור ?

פורסם

גם כשamd יעברו (בקרוב מאוד.) לליבת 0.13 מיקרון אפשר יהיה להגיע למהירות של amd xp 2400 אז תחשבו על הביצועים כי פנטיום 4 גם אם תעשה לו oc למהירות שעון עצומנ עדיין יבוא איזה amd במהירות שעון נמוכה בהרבה ויטחן אותו בלי מלח.....

אז מה השגת פה? כלום!

פורסם
  • מחבר

גם כשamd יעברו (בקרוב מאוד.) לליבת 0.13 מיקרון אפשר יהיה להגיע למהירות של amd xp 2400 אז תחשבו על הביצועים כי פנטיום 4 גם אם תעשה לו oc למהירות שעון עצומנ עדיין יבוא איזה amd במהירות שעון נמוכה בהרבה ויטחן אותו בלי מלח.....

אז מה השגת פה? כלום!

כן - רק שזה יקרה אחרי אינטל... והרי זה מירוץ לביצועים...

פורסם
  • מחבר

לגבי הNW 1.6, יכול להיות שיש לו יחס עלות/ביצועים/אוברקלוקניג די טוב, אבל לא יותר מזה. המעבד הזה הוא אוברקלור מעולה, אבל כשאתה עושה השוואה בינו לבין מעבדים מקבילים הוא לא שווה הרבה בלי אוברקלוקינג וזה אותו דבר עם טאלרונים וטואלטין למיניהם, אבל כשאתה עושה להם אוברקלוקינג אתה מקבל את התמורה המלאה ביותר לכסף שלך. אבל סתם כך? המעבדים של אינטל, בעיקר הפנטיום 4 לא כ"כ שווים מבחינת המחיר שלהם והביצועים שהם נותנים, כי אסור לשכוח שגם את המעבדים של AMD אפשר להמהיר בלי הרבה בעיות מיוחדות.

בחיך... אתה ממעיט... הסתכלתי ב Data Base של האובר-קלוקים של הנורתווד יש שם הרבה אנשים שהגיעו ל 2.7GHz עם קירור אוויר! ואני מדביר איתך לא על 1-2 אלא על הרבה... + עם חנקן נוזלי הגיעו 3.5 איתו...

תראה לי Athlon XP 1700 שאפשר לעשות לו אובר-קלוקינג לרמה של Athlon XP 2600 שזה מ 1.47 ל 2.066 עם קירור אוויר?

זה בילתי אפשרי מקסימום תגיע לאיזור 1.73GHz שזה יהיה די יפה עם קירור אוויר.

פורסם

בחיך... אתה ממעיט... הסתכלתי ב Data Base של האובר-קלוקים של הנורתווד יש שם הרבה אנשים שהגיעו ל 2.7GHz עם קירור אוויר! ואני מדביר איתך לא על 1-2 אלא על הרבה... + עם חנקן נוזלי הגיעו 3.5 איתו...

תראה לי Athlon XP 1700 שאפשר לעשות לו אובר-קלוקינג לרמה של Athlon XP 2600 שזה מ 1.47 ל 2.066 עם קירור אוויר?

זה בילתי אפשרי מקסימום תגיע לאיזור 1.73GHz שזה יהיה די יפה עם קירור אוויר.

ובביצועים נטו הוא ישתווה לפנטיום 4 2.7GHz... נחמד, לא?

פורסם

כמו שעינקודר אמר

הרי גם amd xp 2000 במהירות שעון נמוכה בהרבה ממעבד 2.2 של אינטל אבלהוא (פחות או יותר) משתווה לו

אז למה שamd xp2600 לא ישתווה לפנטיום 4 2.7?

פורסם
  • מחבר

אז למה שamd xp2600 לא ישתווה לפנטיום 4 2.7?

הוא ישתווה... אבל להגיע ל Athlon XP 2600 זה ממש ממש קשה... הכי מהיר שאני ראיתי עם קירור מים פצצתי הגיעו ל 2GHZ שזה אתלון XP2500... ומגיעים ל NW2.7 עם קירור אוויר...

אם אתה צריך קירור מים כדי להגיע לאותם ביצועים אז זה עוד סיבה שבמחיר/תמורה המעבד הזה פשוט שווה! אם אתה אוברקלוקר...

פורסם
  • מחבר

ובביצועים נטו הוא ישתווה לפנטיום 4 2.7GHz... נחמד, לא?

אני ישמח אם תעלה לתרא'ד בנצמארקים שתומכים בהשערה הזאת שאתלון XP2100 יתמודד עם NW2.7... בעיקר ש NW2.2 כבר מבצע טיפה יותר טוב מ Athlon XP 2000 וזה לא אני אמרתי... זה אמורו כל אתרי החומרה.

פורסם

אבל אתלון xp 2000 לא אמור להתחרות ב2.2 הוא אמור להתחרות ב2 ואת זה הוא עושה מעל ומעבר

זה שאתרי חומרה גם בארץ וגם בעולם החליטו להשוות אותו ל2.2 זה כדי להראות שהפרש בmhz הוא לא תמיד הפרש בביצועים

פורסם

אוףף איזה פתטים אתם אוהדי ה AMD למיניהם, פשוט תודו, NORTHWOOD יותר טוב ממעבדי ה XP שלכם..

יאללה FALME ME..

עם STOCK COOLING

אני יכול להגיע עם 1.6 NW

ל 2.5

עולה הרבה פחות מ XP 2000+

ביצועים יותר טובים! , ועם קצת השקעה בקירור אני יכול להביא אותו ל 3GHZ.

תראה לי מישהו אחד!! שעשה OC ל XP2600 עם STOCK COOLING

איןןן דבר כזה.. אז ששש.

שבו בשקט ^-^

פורסם

לא הבנת.

במחיר של פנטיום 4 1.6GHz אתה קונה Athlon XP 1700 (תתעלם לרגע מהעובדה שזה מוזיל גם את הזכרונות...)

לכמה תמהיר פנטיום 4 1.6GHz מסכן? 2.7GHz עם קירור אוויר? היית מת!

אני שם 200 שקל שלא תצליח להוסיף לו 1.1GHz. ואל תראה לי נתונים ב-database מטופש. מן הסתם זה יכול להיות שיקרי. גם אני ראיתי "תמונת מסך" של אחד שהגיע עם Athlon XP 1500 ל-3.7GHz... אממ.. yeah, right.

לא משנה לכמה תמהיר אותו, תוכל גם להמהיר את ה-Athlon XP באותו יחס. ברגע שעשית את זה, שמרת את ייתרון הביצועים של האת'לון.

אתה בעצמך אמרת, אם אתה רוצה לשים את שניהם "ב-2.7GHz":

- הפנטיום 4 צריך לעבור אוברקלוק של 1.1GHz.

- ה-Athlon XP צריך לעבור אוברקלוק של 500MHz...

יש מבינה?

פורסם

לא לריב :nono: :nono: :nono:

SaberWolf, אם אתה מאמין שאתה יודע מה אתה עושה, אז למה במקום הויכוחים המיותרים האלה, פשוט תעשה את האוברקלוק שאתה מתכנן ושים פה בתרד תמונות עם הוכחות שצלחת להגיע לתוצאה שרצית. זה לא יהיה יותר פשוט מאשר להתנצח ככה עם חבורת אוהדי AMD ?

פורסם

אם היה לי כוח להתנסות עם ה CPU שלי

לא הייתי עושה את זה בשבילם.. למה מה קרה חח.. לבנתיים ה CPU שלי עובד בסדר גמור

ואין לי צורך ביותר כוח, וזה לא רק 2-3 אנשים שעשו OC ל 2.5 עם 1.6A

יש מאות, אם לא אלפים.

מוזיל את הזכרונות!?! למה?

אני עובד על DDR ידידי.. יש לוחות ל P4 לכל הסוגים..

גם DDR גם SDRAM גם RDRAM.

ואתה ממפריז ביכולת של ה XP ל OVERCLOCKING

לא קל להמהיר את ה XP בלי קירור!! הוא מתחמם בצורה דראסטית!.

ועוד פעם ילדודס , אתם מסתכלים על ה MHZ.. זה לא אומר כלום היום! , ושום XP לא יגביר את המהירותת שלו ב 500 MHZ

בלי איזה קירור רציני יותר משיש ב STOCK.

ותקרא את ההודעה שלי כתבתי 2.5 לא 2.7.

עוד משהו שבגלל ש ה NORTHWOOD הוא 0.13 יותר קל לעשות לו OC .

ובעוד שה XP עדיין תקוע בעידן ה 0.18

ואני לא אומר את זה מנסיון אישי מעולם לא ניסית לעשות OC כזה חזק, כי עוד לא היה לי צורך בכך

אבל אני מכיר הרבה מאוד אנשים עם 1.6 שעובד במהירות 2.5 ואפילו יותר אנשים שעובדים ב 2.2 .

ובלי קירור נוזלי, או שטויות. אולי רק דבק טרמי ;D , אבל מאוורר STOCK.

עם קצת הוספות יכולים להעיף אותו ל 2.7 וגם 3.0 בלי הרבה צרות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים