עבור לתוכן

ניתוקים באינטרנט של הרשת הביתית

Featured Replies

פורסם

אז ככה יש לי שני מחשבים בבית שמחוברים בניהם חוטית אחד לשני האינטרנט בניהם עובד דרך ICS מה שאומר שמחשב אחד מחובר לאינטרנט והשני מתחבר לאינטרנט דרכו בשניהם מותקן FIRE WALL של ZONE ALARM הבעיה שלי היא כזאת במחשב השרת (המחשב שמובר לאינטרנט) האינטרנט עובד מצוין כל הזמן אבל המחשב השני סובל מבעיות של ניתוקים ומדי פעם האינטרנט לא עובד אצלו למישהו יש רעיון מה לעשות אני מאוד מאוד אשמח

פורסם

emule2, שנה בבקשה את כותרת הדיון כך שתהיה אינפורמטיבית לגבי הבעיה, ע"פ חוקי הפורום, ולא ינעל הדיון.

אתה יכול לשנות את הכותרת ע"י עריכתה בהודעה הראשונה של הדיון.

שיתוף ICS מטיבעו הוא חיבור פחות יציב מחיבורים אחרים, אתה תלוי ביציבות המערכת המארחת.

אתה יכול לבצע בדיקת פינגים ולראות אם יש איבוד מידע בין המחשבים ו/או לנסות להוריד את הזון אלרם כדי לראות אם הוא עושה את הבעיה.

חיבור המחשבים דרך נתב יכול לפתור את בעית היציבות ברשת וכך גם החיבור לא תלוי במחשב הראשון.

פורסם
  • מחבר

ראוטר מבחינתי הוא לא ממש אופציה איך אני בודק אם יש איבוד מידע?

פורסם

למה ראוטר הוא לא אופציה? קרא כאן -- http://www.netcheif.com/Articles/Router/router.htm

כמו כן, תסיר את ה-FW מהמחשב שאינו מחובר למודם -- אין שם שום צורך ב-FW.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה חיבור ICS בדיוק מתאים לצרכים שלי נתב רק יסבך הכל למה אין צורך בFW האם המחשב השני לא חשוף בותה מידה לפריצות כמו הראשון?

פורסם
  • מחבר

מישהו יכול לענות לי על השאלה הקודמת בבקשה חוץ מיזה במחשב הלקוח שלי בTC/IP זה מוגדר שהוא יקבל אומטיDNS וIP מהמחשב השרת אולי זה יכול להיות הבעיה?

פורסם

חיבור מהסוג שיצרת עלול לסלול הרבה תקלות שלהם יכולים להיות הרבה גורמים, ולכן זה בעיה שקצת קשה לפתור

אבל בכל אופן, למה מוגדר אוטומטי? תגדיר הכל ידני...

ותבטל את הZONE ALARM במחשב שמתחבר לראשי..

אחר כך תגיד לנו מה קורה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים