עבור לתוכן

מבקש המלצה למסך ‏LCD רחב ‏20 אינץ'. תקציב של 900 ש''ח

Featured Replies

פורסם

מה המצב חבר'ה ?..

אני צריך המלצה למסך LCD‏ רחב בגודל 20 אינץ' עד 900 ש"ח עם אפשרות של חריגה של 100 ש"ח למטרת משחקים כבדים כי יש לי כרטיס מסך מסוג ATi HD4850 ושיהיה מהאתר של פנדה מחשבים (www.pandas.co.il) כי אני רק שם ...

תודה מראש,

משה

עריכה: ראיתי שאתם ממליצים על המסך Samsung 22 LCD T220 20000:1 2MS והוא חורג גם ב - 80 שקל מהתקציב שלי אז השאלה שלי האם הוא באמת טוב ומתאים לדרישות שלי ?.. או שאולי יש מסך יותר טוב בתקציב הזה ?.. אבל אני מזכיר, שיהיה רק מהאתר של פנדה מחשבים ...

פורסם
  • מחבר

מישהו ?..

פורסם
  • מחבר

מישהו ???

פורסם

מצטרף לבקשה.. שמתי לב שיש אחלה אשכול המלצות על מסכי 22", אך לאחר קריאה מעמיקה הבנתי שכל ה-22" מבוססי TN.. לכן פניתי לאתר זאפ בתקווה למצוא מסך 20" המבוסס על פאנל IPS, אבל לא כל כך מצאתי שם משהו..

אשמח אם מישהו יוכל להמליץ לי על מסך 20", פאנל IPS, מומלץ 16x9. כרגע התקציב לא מוגדר, אבל בגדול באזור ה 900-800 ש"ח.. הדרישות הם בגדול לצפיית סרטים ממרחק של כ-2.5 מטר.

למתעניינים- ההתעקשות על פאנל IPS היא עקב העובדה שהיום אני משתמש במסך LCD בן 6 שנים בגודל 17" עם זוויות צפייה נוראיות, כך שכל עוד אני לא יושב מולו התמונה תראה מזעזעת..

פורסם

ההתעקשות על פאנל IPS היא דבר טוב ויפה, אבל מסך כזה יעלה פי 2 מהתקציב שהצבת לעצמך. :)

פורסם
  • מחבר

איזה מסך LCD רחב בגודל 20 אינץ' ומעלה הכי טוב שאני יכול לקחת שיהיה טוב למשחקים כבדים כי יש לי כרטיס מסך מדגם HD4850 ושיהיה במסגרת התקציב שלי 900-1000 ש"ח ?.. או שאולי דווקא ה - T220 של Samsung תהיה הבחירה הכי טובה בשבילי ?.. שיהיה מאתר פנדה מחשבים (http://www.pandas.co.il)

פורסם

ה-T220 בהחלט בחירה ראויה בתקציב. אתה יכול להיות רגוע.

פורסם
  • מחבר

רק עוד כמה שאלות קטנות ... האם בכלל כדאי לשדרג את המסך ?.. יש לי מסך LCD (4:3) 19 אינץ' של חברת LG מדגם L1932TQ עם מהירות תגובה של 4 MS ויחס של 1400:1 שאני לא בטוח מה זה ... האם ה - T220 הוא טוב יותר מזה ? כי אז המסך הזה עלה 1500 שקל והוא באמת טוב (עד עכשיו) ... עוד משהו קטן ... אז ה - T220 הוא המסך הכי טוב שאפשר לקנות בתקציב של 1000 שקל ?..

פורסם

ההתעקשות על פאנל IPS היא דבר טוב ויפה, אבל מסך כזה יעלה פי 2 מהתקציב שהצבת לעצמך. :)

ולמרות העובדה הזאת.. לא הצלחתי למצוא בזאפ שום דגם שמבוסס על IPS.. תוכל לתת לי כמה דגמים מצליחים במחירים סבירים? עדיפות לדגמי LG או Samsung..

פורסם

ולמרות העובדה הזאת.. לא הצלחתי למצוא בזאפ שום דגם שמבוסס על IPS.. תוכל לתת לי כמה דגמים מצליחים במחירים סבירים? עדיפות לדגמי LG או Samsung..

משום שזה לא קשור לנושא הדיון המקורי, אני מציע שתפתח שרשור חדש, ותפרט בו את מה שאתה מחפש.

פורסם

עוד משהו קטן ... אז ה - T220 הוא המסך הכי טוב שאפשר לקנות בתקציב של 1000 שקל ?..

הייתי מעדיף את ה - 2243BW עליו בגלל הארגונומיה.

פורסם
  • מחבר

מה זה ארגונומיה ?.. ואין את המסך הזה בפנדה מחשבים והבעיה היא שאני קונה רק אצלם ... קניתי אצל יותר מדי חנויות מחשבים ונדפקתי ורק אצלם אני מקבל את השירות הכי טוב שקיבלתי אי פעם בחנויות ...

פורסם

הטייה, סיבוב על ציר ובעיקר כיוון גובה.

בפנדה יש לך את ה - CHIMEI 222H שגם הוא טוב.

ולגבי מסכים חשוב היבואן ולא החנות אם מדובר בייבוא רשמי.

פורסם
  • מחבר

זה 139 ש"ח יותר מהמגבלה שלי ... אולי אני יצליח לשכנע את ההורים להוסיף לי עוד את ה - 139 ש"ח האלו ... השאלה היא האם הוא טוב יותר מה - T220 ?.. כי ראיתי שלמסך הזה יש 5 MS ול - T220 יש 2 MS ... החברה Chime לא מוכרת לי ... זה נחשב טוב ?.. ועוד משהו ... לחבר שלי יש את ה - T220 וכשבאתי אליו המסך היה מופנה כאילו למטה וכשאמרתי לו שהוא צריך להיות קצת יותר למעלה הוא אמר שאי אפשר שככה זה ... יש מצב שנהרס לו המעמד של המסך או שהמסך בא עם מעמבד "דפוק" ?..

פורסם

זה מה שהמעמד מסוגל.

לכן המלצתי על ה - 222H, יש לו אפשרויות כיוון הרבה יותר טובות והוא גם מסך טוב (תתעלם מהנתונים הטכניים חסרי המשמעות).

מה שכן הוא באמת יקר ולכן משתלם יותר לקחת 2243BW מחנות אחרת ולא להתעקש על פנדה.

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=691094

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים