עבור לתוכן

יציאת HD4890!

Featured Replies

פורסם

קיצר כדאי לי לחכות או לא?!

כשלא ענו לי לשאלה , התחלתי לשוטט באינטרנט וגיליתי ששניהם אמורים לצאת בשבועיים הראשונים של אפריל (ה4890 אפילו בשבוע הראשון בערך של אפריל 8-6.4)

ההערכות מדברות על סדר גודל של כ-250 דולר לכל אחד אבל מדובר במידע לא רישמי...

• תגובות 55
  • צפיות 5.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

קיצר כדאי לי לחכות או לא?!

אני חושב שלא.

פורסם

תשמע... אם אתה רוצה תמחשב עכשיו לשחק בו עכשיו אז קנה... אם לא אז תחכה עד שתרצה ולבנתיים תעשה משהו אחר קצת פחות גיקי...

שוק המחשבים מתקדם תמיד בקצב מסחרר ואם תמיד תחכה ליציאת הכרטיס הבא לנפילת מחירים אתה פשוט לא תקנה אף פעם. תחשוב שמה4890 יעברו כמה שבועות לנפילת המחירים אם בכלל וכמה חודשים אחריה כבר יצא דגם חדש של כרטיס מסך ככה שזה מירוץ שלא נגמר.

פורסם

GTX275??? מה? מי? מתי? (סתם...) יש לך עוד פרטים עליו?

אנוידיה הקדימו את התאריך ל-2 באפריל (ליום ההשקה של ה 4890).

מדובר בליבה אחת מתוך השניים של GTX295. ז"א - GTX260 SP240 (תכלואה בין GTX260 ל-GTX280)

פורסם

אנוידיה הקדימו את התאריך ל-2 באפריל (ליום ההשקה של ה 4890).

מדובר בליבה אחת מתוך השניים של GTX295. ז"א - GTX260 SP240 (תכלואה בין GTX260 ל-GTX280)

תודה! , האמת שכבר קראתי על זה (אני חושב שהם רשמו שזו הכלאה בין ה260 ל285 - שזה אותו דבר רק ליבה ב55NM)

האמת שהופתעתי מאוד כי לא ידעתי בכלל שהוא אמור לצאת , אני מתכנן לקנות מחשב חדש בחודשיים/שלושה הקרובים (פלוס מינוס) ולכרטיס מסך יש חשיבות מאוד גדולה בשבילי...

פורסם

אני לא הייתי לוקח את ה4890 (דעה שלי)

GTX260 עדיף בהרבה

פורסם

משתלם יותר אבל בוודאי שלא חזק יותר (אולי רק גרסת ה - BLACK EDITION של XFX תוכל לתת פייט ל - HD4890).

פורסם

רגע אז GTX275 זה בעצם GTX260?

פורסם

קצת משופר עם חלק מהנתונים של GTX 280/5.

פורסם

יש חנויות שמוכרות כבר?

פורסם

יש HD4890 של GB במספר חנויות (IQPC, TMS ואולי עוד חנות או שתיים שלא עולות לי לראש כרגע) ב - 1600+ ש"ח (מחיר גרוע).

יש של ספיר ב - 1550 ב - IQPC (גם מחיר גרוע).

יש של PC ב - 1400 ש"ח ב - TMS (מחיר לא משהו אבל אחרי שנראה ביקורות ואם הוא אוברלוקר מצוין אז איכשהו אפשר לשקול אותו במחיר כזה, למרות ש - OC משמעותי עם קירור סטוק לא סביר שיצליח).

פורסם

כל הגרסאות הן עם קירור סטוק נכון? אז לא אמור להיות ביניהן הבדל והכרטיס של TMS הכי משתלם.

פורסם

כן.

הכי משתלם ביחס לאחרים כן, האם הוא משתלם באופן כללי אני מאד בספק אבל נחכה לביקורות ולעוד חנויות ומחירים חדשים.

פורסם

הכרטיס ניתן כבר למכירה בארץ,יש אותו בCD-LOG במחרים שנעים בין 1200-1300 ש"ח של חברת ספיר וגיגהבייט.

פורסם

איפה ראית בדיוק ב1200? אני קונה 4

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים