פורסם 2009 באפריל 116 שנים מחבר מה הפלט שלipconfig /allתרשום אותו פה.יכול להיות שלא כתוב כלום? כי נפתח חלון שחור ריק ונסגר מיד.
פורסם 2009 באפריל 116 שנים תפסיק לצוטט תגובות מעליך, זה סתם מכער את הפורום.תיכנס ל command prompt ותרשום את הפקודה שוב.
פורסם 2009 באפריל 216 שנים אל תקיש בRun את הפקודה אלא Strat - > Run - > cmdבחלון שיפתי תרשוםipconfig /allאת הפלט תעתיק ותדביק בפורום...יאללה בהצלחה!
פורסם 2009 באפריל 216 שנים מחבר הנה:Microsoft Windows XP [Version 5.1.2600]© Copyright 1985-2001 Microsoft Corp.Windows IP Configuration Host Name . . . . . . . . . . . . : pd9nv1c0vmynhp4 Primary Dns Suffix . . . . . . . : Node Type . . . . . . . . . . . . : Unknown IP Routing Enabled. . . . . . . . : No WINS Proxy Enabled. . . . . . . . : NoEthernet adapter Local Area Connection 8: Connection-specific DNS Suffix . : Description . . . . . . . . . . . : NVIDIA nForce Networking Controller#3 Physical Address. . . . . . . . . : 00-24-1D-02-8B-AB Dhcp Enabled. . . . . . . . . . . : Yes Autoconfiguration Enabled . . . . : Yes Autoconfiguration IP Address. . . : 169.254.217.250 Subnet Mask . . . . . . . . . . . : 255.255.0.0 Default Gateway . . . . . . . . . :
פורסם 2009 באפריל 216 שנים כרטיס הרשת מחובר לראוטר כפי שאני מבין והראוטר מספק לך כתובות DHCP: Enableאם כך משהו בהגדרות הראוטר אינם תקינותיוזר וסיסמא מול ספק האינטרנט שגויים,ניסית לרסט את המכונות?
פורסם 2009 באפריל 216 שנים לא קשור, הוא קיבל כתובת APIPA.תיכנס שוב לCMD ותקלידipconfig /realeaseואחרי זהipconfig /renewותראה אם אתה מקבל כתובת תקינה.
פורסם 2009 באפריל 216 שנים מחבר עשיתי את זה, איך אני בודק אם יש כתובת תקינה? כי אם אני נכנס ל ipconfig /all שוב אני רואה אותו הדבר כמו קודם.
פורסם 2009 באפריל 216 שנים אתה מקבל הודעה כלשהי אחרי renew?כמו שזה נראה המחשב לא מוצא שרת DHCP ולכן קובע כתובת APIPA.
פורסם 2009 באפריל 216 שנים מחשבים אחרים שמחוברים לנתב קווית מצליחים לקבל חיבור תקין לאינטרנט?תנסה גם להחליף כבל על הדרך.
פורסם 2009 באפריל 216 שנים מחבר מחשב אחר מקבל אינטרנט, אני משתמש בו כרגע.זה בטוח הכבל? כי הכל עבד מצוין עד שהחלפתי את הלוח אם.
פורסם 2009 באפריל 216 שנים מחבר תשמע, זה מסובך להחליף את הכבל וגם עכשיו הבאתי מחשב נייד וחיברתי אותו עם הכבל והכל עבד אחלה. מה עוד זה יכול להיות?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.