עבור לתוכן

היום מתחיל הניסוי שלי

Featured Replies

פורסם

בתור קליינט 014 ותיק ביותר , שחווה איטיות רק בשבתות אני השבוע מתחיל ניסוי.

א.התחברתי היום ל018 לראות אם זה נכון השמועות פה - במיוחד לבדיקה ביום שבת.

ב.אם תהיה לי איטיות ביום שבת שאני לשם שינוי אעשה 1@1 ואבדוק אם זה בגלל התשתית או הספק.

ג.אם תהיה איטיות בכלל - באותו רגע אני אשווה ל014

פורסם

מחכה לתוצאות!!

פורסם

שיהיה לך בהצלחה :xyxthumbs:

ומנסיוני יום שישי הוא בעייתי יותר משבת.

פורסם

לאור הטיעונים שלך באשכולות השונים אני מתקשה לראות איך הבדיקה שלך תהיה אוביקטיבית:)

פורסם
  • מחבר

MAGIL כל היופי זה שאני תמיד אובייקטיבי - אם תסתכל בכל התגובות שלי תראה שגם כשציינתי שאי אפשר לתבוע את החברות רשמתי שזה לא בסדר מה שהן עושות.

אני מציג עובדות - אם אוהבים אותם או לא.

בכל אופן לניסוי של היום - בשעה 22:45 שמתי רשימת הורדה מכובדת בuTorrent שלי - עם רשימת UP נחמדה גם כן.

באקספון - חשבתי לעצמי פחח על זה שלא עברתי את ה410 בDOWN כאשר אני על 25 בUP , כמובן היחס גורם להבדלים משום מה.

לאחר מכן התחברתי ל014 ואמרתי לעצמי בטוח כמו בעבר אני אקבל 600 יציב - אבל זה בכלל לא עבר את ה60 !!!!!

ואז אמרתי טוב בוא נראה אולי זה הטראקרים שמתי שוב אקספון והופה חזר תוך 3 דקות לכל היותר ל390-410 יציב כמו פסל.

מה גם שמתי לב לרעת 014 היו כמה טראקרים שעשו TIMEOUT , והכי מצחיק בכל הקבצים שברשימה זה כולה 2 טראקרים זהים בכולם - משמע יש DISCARD כלשהו והוא בטוח מהספקית - באקספון לא היה לי TIMEOUT אחד בינתיים.

מה שמוזר שאני לא קיבלתי עדיין 600 בכלל איתם !!!! אבל זה יותר טוב מ60

בהמשך לניסוי אני אבדוק גם עם חבילה של 8 מגה ב014 בזמן שבפועל יהיה לי חיבור של 5 מגה לבזק על מנת לראות אם יש תיעדוף שונה למשתמשים של 8.

לילה טוב

פורסם

שמעתי שיש למישהו לוגים של wireshark שמראים חסימה מכוונת של בב"ל (אני מניח שרואים RST-ים?). אולי תנסה גם אתה להקליט לוגים?

פורסם

MAGIL כל היופי זה שאני תמיד אובייקטיבי - אם תסתכל בכל התגובות שלי תראה שגם כשציינתי שאי אפשר לתבוע את החברות רשמתי שזה לא בסדר מה שהן עושות.

אני מציג עובדות - אם אוהבים אותם או לא.

בכל אופן לניסוי של היום - בשעה 22:45 שמתי רשימת הורדה מכובדת בuTorrent שלי - עם רשימת UP נחמדה גם כן.

באקספון - חשבתי לעצמי פחח על זה שלא עברתי את ה410 בDOWN כאשר אני על 25 בUP , כמובן היחס גורם להבדלים משום מה.

לאחר מכן התחברתי ל014 ואמרתי לעצמי בטוח כמו בעבר אני אקבל 600 יציב - אבל זה בכלל לא עבר את ה60 !!!!!

ואז אמרתי טוב בוא נראה אולי זה הטראקרים שמתי שוב אקספון והופה חזר תוך 3 דקות לכל היותר ל390-410 יציב כמו פסל.

מה גם שמתי לב לרעת 014 היו כמה טראקרים שעשו TIMEOUT , והכי מצחיק בכל הקבצים שברשימה זה כולה 2 טראקרים זהים בכולם - משמע יש DISCARD כלשהו והוא בטוח מהספקית - באקספון לא היה לי TIMEOUT אחד בינתיים.

מה שמוזר שאני לא קיבלתי עדיין 600 בכלל איתם !!!! אבל זה יותר טוב מ60

בהמשך לניסוי אני אבדוק גם עם חבילה של 8 מגה ב014 בזמן שבפועל יהיה לי חיבור של 5 מגה לבזק על מנת לראות אם יש תיעדוף שונה למשתמשים של 8.

לילה טוב

אם רק אתה מעיד על עצמך שאתה אוביקטיבי אני חושב שאני אדבוק בדעתי:) בכל מקרה....כבר הסברתי לך שטענותיך לא נכונות מיסודן ...ניתן לתבוע את הספקיות וחבל שלא עושים כן בתביעה יצוגית וגדולה זאת מכיוון שרמת המוצר שמסופק ברוב שעות היממה היא הרבה אבל הרבה פחות ממה שהצרכן משלם עליו.

פורסם

400KB הורדה בטורנט?

מצבך טוב, מאוד.

אקספון נשמעים חברה לא רעה בכלל

אני מתכוון להתחבר אליהם בקרוב

פורסם
  • מחבר

עדכון

היום ניסיתי כמה בדיקות-

הפעלתי ZIPPYSHARE - עם קישור לשיר נחמד של 8 מגה בייט.

עם 018 - מהירות של 480 KB בשנייה - עדיין לא מרוצה עד הסוף , אני רוצה 600 !!!!!

עם 014 - בפעם הראשונה עד 100 KB בשנייה - דגש על עד !

לאחר מכן התקשרתי ל014 ושדרגתי רק את הUSER ל8 מגה - השיפור לדעתי לא נעשה בגלל שאני על 8 - אבל הגעתי ל200 ממש WOW.

בכל אופן - בושה וחרפה שאני מקבל יותר מפי שתיים מהירות בחברה פיצית - בושה ל014 כמובן.

בכל אופן , דיברתי עם התמיכה של 014 - לא הכי מועילים - בטענה שהם לא מתחייבים בחברה במהירות לחו"ל אלא רק לאתרים בארץ !

אני יכול לציין שבימים האחרונים חל שיפור ב014 אבל 018 עדיין לוקח !

מעבר לכך אני חייב להעיד שהאומנם לעומת ה014 בימים היפים - ה018 איטי יותר , אבל מה שכן יש לו מלא SOCKETS בשבילי , כמה חיבורים שאני לא פותח במקביל אין TIMEOUT אחד בניגוד ל014.

משמע 014 צריכים או לשדרג רוחב פס או להעיף קצת לקוחות.

פורסם

עדכון

היום ניסיתי כמה בדיקות-

הפעלתי ZIPPYSHARE - עם קישור לשיר נחמד של 8 מגה בייט.

עם 018 - מהירות של 480 KB בשנייה - עדיין לא מרוצה עד הסוף , אני רוצה 600 !!!!!

עם 014 - בפעם הראשונה עד 100 KB בשנייה - דגש על עד !

לאחר מכן התקשרתי ל014 ושדרגתי רק את הUSER ל8 מגה - השיפור לדעתי לא נעשה בגלל שאני על 8 - אבל הגעתי ל200 ממש WOW.

בכל אופן - בושה וחרפה שאני מקבל יותר מפי שתיים מהירות בחברה פיצית - בושה ל014 כמובן.

בכל אופן , דיברתי עם התמיכה של 014 - לא הכי מועילים - בטענה שהם לא מתחייבים בחברה במהירות לחו"ל אלא רק לאתרים בארץ !

אני יכול לציין שבימים האחרונים חל שיפור ב014 אבל 018 עדיין לוקח !

מעבר לכך אני חייב להעיד שהאומנם לעומת ה014 בימים היפים - ה018 איטי יותר , אבל מה שכן יש לו מלא SOCKETS בשבילי , כמה חיבורים שאני לא פותח במקביל אין TIMEOUT אחד בניגוד ל014.

משמע 014 צריכים או לשדרג רוחב פס או להעיף קצת לקוחות.

אני תחת הרושם שבב"ל לא מגבילים את רוחב הפס באופן מלאכותי, אלא קוטעים בכוח קישורים שקשורים ל-P2P. כלומר גם אם 014 יקנו עוד רוחב פס, זה לא יעזור. הם פשוט צריכים להפסיק להגביל קישורים במשך היום.

פורסם
  • מחבר

אני תחת הרושם שבב"ל לא מגבילים את רוחב הפס באופן מלאכותי, אלא קוטעים בכוח קישורים שקשורים ל-P2P. כלומר גם אם 014 יקנו עוד רוחב פס, זה לא יעזור. הם פשוט צריכים להפסיק להגביל קישורים במשך היום.

יש להם פשוט שייפינג שמורגש מאוד עקב העומס

מה שכן - אם מה שאמרת היה נכון - לא היה לי מהירות כזאת איטית מהאתר ZIPPYSHARE

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים